info@verhuisbedrijfdirect.nl

Mon to Sun 9:00 AM – 18:00 PM

Benoordenhout is een buurt in Haagse Hout die erg klassiek is, de prijzen liggen relatief hoger als de meeste andere wijken in deze omgeving. Benoorderhout is gebouwd tussen ongeveer 1925 en 1935. Er wonen relatief veel  mensen met een hoog inkomen. Verder zijn er veel onderwijsinstellingen aanwezig.

De wijk Benoordenhout ligt  erg Noordelijk in Den Haag, an het centrum en wordt begrensd door de Koningskade, de Raamweg, het Hubertuspark, de kazerne en de duinen ten noorden van deze Waalsdorperweg, de grens met Wassenaar, het Haagse Bos en het Malieveld. De wijk heeft in het Haagse Bos de titel: ‘ten noorden van het bos’ (hout).

De meeste wijken die in Bernoorderhout ligt grenst aan de wijken Haagse Bos, Willemspark, Archipelbuurt en Westbroekpark en Duttendel.

De Van Hoytemastraat, Breitnerlaan, Johannes Bilderstraat en Weissenbruchstraat vormen het winkelcentrum Benoordenhage – met zo’n 60 gespecialiseerde winkels. In verschillende wijken, bijvoorbeeld de Van Hogenhoucklaan en de Van Diepenburchstraat, zijn na 1985 veel winkeliers weggegaan. Rond 1975 werd in Duinzigt een klein winkelcentrum gebouwd.

Een deel van Benoordenhout is een veilige stedelijke plek voor een moving company the hague.

Open chat
1
Direct contact?
Moving Company Direct
Need quicker contact to plan your move?