Verhuisbedrijf Honselersdijk

Woonachtig in Honselersdijk, of wilt u hier naartoe verhuizen? Dan is het fijn om hulp te krijgen van een verhuisbedrijf. Een verhuisbedrijf kan u namelijk helpen bij het vervoeren van uw spullen. En bij alles wat met een verhuizing te maken heeft. Intresse? Bel of e-mail dan vanuit Honselersdijk naar moving company Direct. Wij hebben al ruim 8 jaar ervaringen in het helpen particulieren en zakelijke klanten bij hun verhuizing. Wij maken een verhuizing betaalbaar voor ieder budget. Dus twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Wat doet een verhuisbedrijf?

Een hoop mensen denken dat een verhuisbedrijf alleen uw spullen sjouwt of vervoert. Maar dat is niet zo, bij ons in ieder geval niet. Er komt namelijk een hoop kijken bij een verhuizing. Daarom proberen wij onze klanten volledig te ontzorgen bij een verhuizing (wanneer zij daar behoefte aan hebben).

Wilt u alleen dat uw spullen van punt A naar punt B worden vervoerd en wilt u zelf meehelpen? dan kan dat. Maar wanneer u wilt dat wij alles doen, zoals bijvoorbeeld de montage & demontage van kasten en meubels. Dan kan dat ook.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 085-201 3070.

Waarom een verhuisbedrijf inhuren in Honselersdijk?

Misschien twijfelt u wel of u een verhuisbedrijf moet inschakelen. U kunt toch ook de verhuizing alleen doen, of met uw gezin? Dat klopt inderdaad, u kunt uw verhuizing alleen doen. Wij raden echter aan om uw verhuizing aan een verhuisbedrijf uit te besteden.

Wanneer u uw verhuizing uitbesteed, dan heeft u er namelijk geen omkijken naar. Een verhuizing kan namelijk zorgen voor best wat stress. U twijfelt of u de spullen wel allemaal krijgt vervoert en of niks zal beschadigen.

Door gebruik te maken van een verhuisbedrijf, zorgt u ervoor dat de verhuizing snel en zonder zorgen verloopt. Door de vakmensen waarmee wij samenwerken komen uw spullen onbeschadigd in uw nieuwe huis aan. Bovendien bent u tot een hoog bedrag verzekerd.

If interested, please take Contact with us

Wat wij doen

Ons verhuisbedrijf helpt niet alleen bij het verhuizen van uw spullen. Wij kunnen u in alles wat met verhuizen te maken heeft een handje helpen. U kunt zelf aangeven welke diensten u wilt gebruiken tijdens uw verhuizing van of naar Honselersdijk. Woont u bijvoorbeeld in een appartement in een hoge flat. En passen de spullen niet allemaal in de lift? Dan is het slim om gebruik te maken van een verhuislift.

Besides this, our other services include hiring multiple movers, supplying packing materials and/or moving boxes, helping with packing and unpacking, supplying removal lifts, furniture (dis)assembly, piano transport and clearances.

Kosten van een verhuizing

U vraagt zich waarschijnlijk af, hoeveel gaat die verhuizing mij nou precies kosten? Dit is minder dan u denkt. Veel mensen denken namelijk dat een verhuizing erg begrotelijk is. Maar dat is niet het geval.  Of u nu gebruik wilt maken van een verhuizer of van een klusjesman. In de gevallen dat u gebruik maakt van een persoon (welke taak hij / zij u ook in ontzorgt). Rekenen wij voorrijkosten. Een verhuizer of klusjesman huurt u al voor slechts 25 euro per uur.

About moving company Direct

Wij helpen ruim 150 per maand met hun verhuizing. Wij hebben onze missie volbracht, wanneer wij bij u voor een goede verhuizing hebben gezorgd. Dit doen wij zowel in Honselersdijk als daarbuiten. Ons personeel is gediplomeerd en kan u volledig ontzorgen in uw verhuizing. Interesse? Via de website kunt u vrijblijvend een quotation aanvragen. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Naast Honselersdijk zijn we ook actief in onder andere: BredaSampleNoordwijk and Sassenheim.

  Would you like a no-obligation quote?

Moving company Direct is not only active in: Honselersdijk. Ook in steden als Alphen aan den RijnDordrechtSpijkenisseScheveningen and Tilburg.
evacuate
track_icon

Rental

You can also rent moving equipment from us. You can get a moving lift for €80 per hour.

hand_icon

Safety

Thanks to our excellent procedure, all your goods are transported safely. You are insured up to €100,000.

alarm_clock_icon

Hourly rates

We offer very attractive hourly rates. This means you already have a moving worker for €35 per hour.

Want to move worry-free?

Moving Quote

 


Questions about your move? Need tips?

You can ask us your questions free of charge and without obligation. After all, we have extensive experience with removals 🙂

085 201 3070