Verhuisbedrijf Rijswijk

Verhuizen Rijswijk

Professioneel en ervaren verhuisbedrijf Rijswijk

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Rijswijk? Of wilt u professionele hulp tijdens uw verhuizing binnen Rijswijk? Als u voor verhuisfirma Direct kiest, kiest u voor ervaren en betrouwbare verhuizers. Naast ervaring zullen de verhuizers ook met zorg met uw eigendommen omgaan. Bij ons verhuisbedrijf staan uw verhuizing, uw spullen en uw wensen voorop. Wij streven er altijd naar om goed maatwerk te leveren. Dit betekent dat u bij ons zelf kunt bepalen van welke verhuisservice u gebruik wilt maken. Wilt u bijvoorbeeld dat uw goederen alleen getransporteerd worden of heeft u ook hulp nodig bij het inpakken en monteren van meubels? Wat u ook wenst, ons verhuisbedrijf staat voor u klaar. En wat het allemaal nog beter maakt, is dat u via ons verhuisbedrijf ook nog eens goedkoop kunt verhuizen in Rijswijk. Wij doen niet alleen verhuizingen in Rijswijk, maar ook in Utrecht en andere plaatsen in Nederland.

Bij u in Rijswijk een professioneel team van verhuizers

Het is heus niet zo dat een verhuisbedrijf inschakelen vanuit Rijswijk hoge kosten met zich meebrengt. Voor ieder budget heeft onze verhuisfirma een passende verhuisservice. U kunt namelijk zelf kiezen welke en hoeveel diensten u van ons afneemt. Ons aanbod bestaat onder andere uit: onze diensten bestaan uit
  • Kleine verhuizing of complete verhuizing
  • 1 of meerdere verhuizers
  • Montage van meubels
  • Evacuate house
  • Hulp bij in- en uitpakken
  • Verhuisdozen en inpakmaterialen

Vanuit Rijswijk ons verhuisbedrijf inschakelen

Wilt u in Rijswijk gebruik maken van onze ervaren verhuizers? Neem dan gerust contact op met onze verhuisfirma zodat we u kunnen helpen om goedkoop te verhuizen van, naar of binnen Rijswijk. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst vrijblijvend een offerte aan te vragen. Onze verhuisfirma is te bereiken op 085-2013070. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@verhuisbedrijfdirect.nl. Wij regelen uw verhuizing in Rijswijk!

Naast Rijswijk zijn wij ook actief in andere plaatsen zoals Utrecht, Rotterdam and Schiedam.

Would you like a no-obligation quote?

Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Rijswijk. Ook in steden als Alphen aan den Rijn, Dordrecht, Spijkenisse, Scheveningen en Tilburg.
evacuate
track_icon

Rental

You can also rent moving equipment from us. You can get a moving lift for €80 per hour.

hand_icon

Safety

Thanks to our excellent procedure, all your goods are transported safely. You are insured up to €100,000.

alarm_clock_icon

Hourly rates

We offer very attractive hourly rates. This means you already have a moving worker for €35 per hour.

Want to move worry-free?

Moving Quote

 


Questions about your move? Need tips?

You can ask us your questions free of charge and without obligation. After all, we have extensive experience with removals πŸ™‚

085 201 3070