Verhuisbedrijf Sliedrecht

Op zoek naar een voordelige verhuizing van of naar Sliedrecht? dan bent u aan het juiste adres bij verhuisbedrijf Direct Sliedrecht. Al ruim 8 jaar lang heeft onze verhuisservice vele tevreden klanten geholpen bij verhuizen. Niet alleen leveren wij de juiste professionaliteit, wij bieden ook eerlijke prijzen. Of u nu veel te besteden heeft of niet: wij leveren onze diensten voor elk budget. Onze ervaren verhuizers helpen maandelijks ruim 150 mensen naar hun nieuwe woning. Niet alleen particulieren kunnen een beroep doen op onze verhuisfirma, ook bedrijven helpen we graag zodat ook zij goedkoop kunnen verhuizen van, naar of binnen Sliedrecht. Wilt u gebruik maken van de diensten van ons verhuisbedrijf? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via telefoonnummer: 0852013070. Wij regelen uw verhuizing in Sliedrecht!

  Calculating the cost of your move?

Bel ons vanuit Sliedrecht: ook voor ontruimingen of spoedverhuizingen.

track_icon

Rental

You can also rent moving equipment from us. You can get a moving lift for €80 per hour.

hand_icon

Safety

Thanks to our excellent procedure, all your goods are transported safely. You are insured up to €100,000.

alarm_clock_icon

Hourly rates

We offer very attractive hourly rates. This means you already have a moving worker for €35 per hour.

  Calculating the cost of your move?

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan is het inschakelen van een verhuisbedrijf geen overbodige luxe. Er kan namelijk bij een verhuizing best een hoop bij komen kijken! Daarom is het handig om van te voren goed voorbereid te zijn en om te weten wat er allemaal op je af zal komen. Wat er allemaal nodig is bij een verhuizing is geheel afhankelijk van de logistiek en uw locatie. Woont u hooggelegen in bijvoorbeeld een smal straatje in Amsterdam? Dan zal het zeker aan te raden zijn om een verhuislift te huren. Weet u nog niet precies wat voor u nodig is? Aarzel dan niet en contact us.
Elke verhuizing is anders, wij kunnen dus de kosten voor als wij wat meer informatie hebben. De prijs is afhankelijk van het aantal spullen die vervoerd moeten worden en nog een aantal andere factoren. Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgave aan. Wij van van Verhuisbedrijf Direct behoren tot één van de meest voordelige verhuisbedrijven van Nederland.
Een afspraak maken voor een verhuizing kan heel makkelijk en snel, misschien weet u al helemaal hoe u uw verhuizing wil indelen en wat u nodig heeft. Is dit niet het geval? Geen probleem. Dan helpen wij u graag verder. Get in touch via our contact form or request a non-binding quote.

Want to move worry-free?

Moving Quote

 


Questions about your move? Need tips?

You can ask us your questions free of charge and without obligation. After all, we have extensive experience with removals 🙂

085 201 3070