Verhuisbedrijf Spijkenisse

Spijkenisse.1

Verhuisbedrijf Spijkenisse. Spijkenisse is een mooie plaats met een rijke geschiedenis. Dit mooie dorp ligt aan de oude maas. Gaat u per direct of binnenkort naar Spijkenisse verhuizen? Dan bent u bij verhuisbedrijf Direct aan het goede adres. Wij verlenen onze service zowel aan bedrijven als particulieren. Al ruim 8 jaar zorgen we ervoor dat de verhuizingen soepel verlopen. Niet alleen bieden wij de juiste professionaliteit, wij bieden ook eerlijke prijzen.  Verhuisbedrijf Direct is het best beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland.

 

Waar kunnen we u bij helpen?

Naast het feit dat we eerlijke prijzen hanteren leveren wij ook de juiste professionaliteit. Of u nu veel te besteden heeft, of beschikt over een kleiner budget. In beide gevallen kunnen wij u van dienst zijn.  Onze ervaren verhuizers helpen maandelijks ruim 150 mensen naar hun nieuwe woning. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en wilt u gebruik maken van onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via telefoonnummer: 085-2013070. Wij regelen uw verhuizing zowel voor particulieren als zakelijk in Spijkenisse!

Verhuisbedrijf Spijkenisse

Verhuis direct is niet zomaar een verhuisbedrijf.  Wij bieden namelijk een exclusieve verhuisservice. Waarom wij dit doen? Omdat we naast het verhuizen van spullen ook nog andere diensten verlenen. U kunt zelf bepalen van welke diensten u gebruik wilt maken voor uw verhuizing van of naar Spijkenisse. Onze diensten bestaan onder andere uit transporteren, aanleveren van inpakmaterialen, u helpen met inpakken en uitpakken een complete of halve verhuizing en nog veel meer.

Verhuizen naar Spijkenisse als particulier

Wij weten uit ervaring hoe lastig een verhuizing kan zijn. Daarom is het verstandig om hiervoor een verhuisbedrijf in te schakelen. Die naast hun werkzaamheden, u ook voordelig kan helpen.

Wanneer u gebruikt maakt van onze service, proberen we op basis van uw budget en wensen een zo nauwkeurig mogelijke offerte op te stellen. Veel mensen die wij spreken hebben het idee dat het alleen mogelijk is om goedkoop te verhuizen wanneer zij de verhuizing zelf fysiek uitvoeren. Zij hebben het idee dat een professioneel verhuisservice inhuren duur is. Dit is de reden dat ‘Verhuisbedrijf Direct’ in het leven is geroepen. U betaalt geen onnodige kosten.

Als bedrijf verhuizen naar Spijkenisse

Niet alleen bij een verhuizing als particulier, maar ook bij een zakelijke verhuizing kan veel komen kijken. Voor zowel een verhuizing van een bedrijf, een kantoor of een winkel. In al deze gevallen is het absoluut noodzakelijk om de verhuizing goed te plannen. Verhuisbedrijf Direct zorgt ervoor dat uw verhuizing optimaal wordt uitgevoerd. Wij hebben al talloze bedrijven naar hun nieuwe pand verhuist. Verhuisbedrijf Direct kan u bij alle facetten van de verhuizing ondersteunen. Zodat uw verhuizing soepel verloopt.

Waarom kiezen voor ‘Verhuis Direct’ als verhuisbedrijf voor particulieren?

Direct verhuisbedrijf Spijkenisse is het best beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland. Bij ons staat kwaliteit en service altijd op de eerste plaats. Onze verhuizers doen er alles aan om het transport goed te laten verlopen. Onze tevreden klanten geven ons gemiddeld een 4.9/5.0 op basis van meer dan 400 beoordelingen.  Door training, de juiste verpakkingsmaterialen en onze jarenlange ervaring maken wij van uw verhuizing een zorgeloze ervaring. Buiten dat zijn wij gespecialiseerd in:

 • Transport
 • Removal lifts
 • Complete removals
 • Small/half removals
 • Evictions
 • (dis)assembly of furniture
 • Packing
 • Delivery of moving boxes + packing materials
 • Piano transport
 • Available in a large working area

Bel ons vanuit Spijkenisse ook voor ontruiming of spoedverhuizing

Wilt u gebruik maken van onze verhuisservice, zodat u goedkoop kunt verhuizen van, naar of binnen Spijkenisse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij proberen altijd zo snel mogelijk, verhuizers naar u toe te sturen.  Reden genoeg dus om onze verhuisservice in te schakelen! Bel voor uw goedkope verhuizing in Spijkenisse naar: 085-2013070 or send an e-mail to: info@verhuisbedrijfdirect.nl.

Naast uw verhuizing naar Spijkenisse kunnen wij u ook helpen om:

 • For large and small removals
 • Evacuations (including cleaning options)
 • Business moving service
 • Transportation
 • White goods service
 • Assembly & disassembly of cabinets and furniture
 • Assistance with packing and unpacking
 • Handyman service (hanging TV, connecting computer, etc.)
 • Click here to rent a moving lift cheaply
 • Also individual movers for hire

Naast Spijkenisse zijn wij ook actief in: GoudaTilburgThe HagueAlphen aan den Rijn and Oegstgeest.

  Would you like a no-obligation quote?

Moving company Direct is not only active in: Spijkenisse. Also in cities like Alphen aan den RijnDordrechtSpijkenisseScheveningen and Tilburg.

 
evacuate
track_icon

Rental

You can also rent moving equipment from us. You can get a moving lift for €80 per hour.

hand_icon

Safety

Thanks to our excellent procedure, all your goods are transported safely. You are insured up to €100,000.

alarm_clock_icon

Hourly rates

We offer very attractive hourly rates. This means you already have a moving worker for €35 per hour.

Want to move worry-free?

Moving Quote

 


Questions about your move? Need tips?

You can ask us your questions free of charge and without obligation. After all, we have extensive experience with removals 🙂

085 201 3070