Verhuisbedrijf Vlaardingen

Woont u in Vlaardingen en gaat u verhuizen? Dan kunnen wij u daarbij helpen! Verhuizen kan namelijk al voor een zeer voordelig tarief. Wij hebben al meer dan 8 jaar veel tevreden klanten geholpen bij hun verhuizing. Deze klanten hebben geprofiteerd van onze professionaliteit en eerlijke prijzen.

Het maakt dus niet uit of u veel te besteden heeft of toch wat minder: onze diensten zijn beschikbaar voor elk budget. Wij helpen elke maand minimaal 150 mensen met hun verhuizing.  Wilt u de diensten van ons verhuisbedrijf inschakelen in Vlaardingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.  Via de website of telefoon kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Bel ons voor uw verhuizing in Vlaardingen op telefoonnummer: 085-2013070.

 

Een goedkope verhuizing naar Vlaardingen

Het is echt niet nodig om u druk te maken over een verhuizing. Wij kunnen u namelijk helpen bij uw verhuizing naar Vlaardingen en uit Vlaardingen. Bij ons verhuisbedrijf kunt u echt goedkoop verhuizen. Dit kan al vanaf 25 euro per uur. Wij verzorgen echter niet alleen de verhuizing maar ook alles daaromheen. Zoals bijvoorbeeld een verhuislift. Daarnaast kunt u rekenen op vriendelijke, zorgvuldige en ervaren verhuizers die waarde hechten aan uw spullen en wensen.

Hoe uw verhuizing verloopt vinden wij het aller belangrijkst. Wij doen er alles aan om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. U kunt met ons contact opnemen en uw wensen doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat u een offerte krijgt. Op die manier weet u precies wat de verhuizing naar / vanuit Vlaardingen u gaat kosten.

 

Verschillende diensten

Ons verhuisbedrijf helpt niet alleen bij het verhuizen van uw spullen. Wij verlenen meer diensten en zijn daarom eerder een verhuisservice. En daarbij kunt u ook nog eens goedkoop verhuizen! U staat er helemaal vrij in wat u kiest binnen ons verhuisbedrijf. Dit kan zijn, van het gebruik van een verhuislift tot het inpakken van inpak en uitpak werk in Vlaardingen.

Ook spoedverhuizingen of ontruimingen vanuit Vlaardingen

Wilt u onze verhuisservice inschakelen, zodat we u kunnen helpen om goedkoop te verhuizen van, naar of binnen Vlaardingen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor ontruimingen, zakelijke verhuizingen en spoedverhuizingen. Dit kunt u doen op: 085-2013070 of door een email te sturen naar: info@verhuisbedrijfdirect.nl.

Naast uw verhuizing naar Vlaardingen kunnen wij u ook helpen bij:

  Would you like a no-obligation quote?

Moving company Direct is not only active in: Vlaardingen. Also in cities like Alphen aan den RijnDordrechtSpijkenisseScheveningen and Tilburg.

 
evacuate
track_icon

Rental

You can also rent moving equipment from us. You can get a moving lift for €80 per hour.

hand_icon

Safety

Thanks to our excellent procedure, all your goods are transported safely. You are insured up to €100,000.

alarm_clock_icon

Hourly rates

We offer very attractive hourly rates. This means you already have a moving worker for €35 per hour.

Want to move worry-free?

Moving Quote

 


Questions about your move? Need tips?

You can ask us your questions free of charge and without obligation. After all, we have extensive experience with removals 🙂

085 201 3070