Verhuisbedrijf Waddinxveen

Waddinxveen

Waddinxveen, gelegen in Zuid-Holland. Van oudsher is Waddinxveen bekend van de stroopwafel bakkerijen en meubelfabrieken. Waddinxveen ligt tussen Gouda en Boskoop. Gaat u per direct of binnenkort naar Waddinxveen verhuizen? Dan bent u bij verhuisbedrijf Direct aan het goede adres. Al ruim 8 jaar lang helpen wij klanten met onze verhuisservice, zodat dit allemaal soepel verloopt. Niet alleen bieden wij de juiste professionaliteit, wij bieden ook eerlijke prijzen. Wij verlenen onze service zowel aan bedrijven als particulieren. Direct verhuisbedrijf Waddinxveen is het best beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland.

 

Uw verhuizing naar Waddinxveen, goed geregeld

Wij leveren niet alleen de juiste professionaliteit voor een verhuizing. Maar ook bieden wij eerlijke prijzen. Of u nu veel te besteden heeft, of een kleiner budget heeft. In beide gevallen kunnen wij u helpen.  Onze ervaren verhuizers helpen maandelijks ruim 150 mensen naar hun nieuwe woning. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en wilt u gebruik maken van onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via telefoonnummer: 085-2013070. Wij regelen uw verhuizing in Waddinxveen!

Verhuisbedrijf Waddinxveen

Ons verhuisbedrijf is niet zomaar een bedrijf. In feite zijn we een verhuisservice. Waarom? Omdat we diverse soorten diensten leveren naast het goedkoop verhuizen van uw spullen. U kunt zelf bepalen van welke diensten u gebruik wilt maken voor uw verhuizing van of naar Waddinxveen. Onze diensten bestaan onder andere uit transporteren, aanleveren van inpakmaterialen, (de)monteren van meubels, een complete of halve verhuizing, aanleveren van verhuisliften, u helpen met inpakken en uitpakken, ontruimingen en pianotransport.

Als particulier verhuizen naar Waddinxveen

Uit ervaring weten wij hoe lastig een verhuizing kan zijn. Daarom is het verstandig om voor een verhuisbedrijf te kiezen die u zo voordelig mogelijk kan helpen. Wij proberen op basis van uw budget en wensen een zo nauwkeurig mogelijke offerte op te stellen. Veel mensen die wij spreken hebben het idee dat het alleen mogelijk is om goedkoop te verhuizen wanneer zij de verhuizing zelf fysiek uitvoeren. Zij hebben het idee dat een professioneel verhuisservice inhuren duur is. Dit is de reden dat ‘Verhuisbedrijf Direct’ in het leven is geroepen.

Als bedrijf verhuizen naar Waddinxveen

Ook bij een zakelijke verhuizing kan veel komen kijken. Voor zowel het verhuizen van een verhuizing van een bedrijf, een kantoor of een winkel. In al deze gevallen is het absoluut noodzakelijk om de verhuizing goed te plannen. Verhuisbedrijf Direct zorgen ervoor dat uw verhuizing optimaal wordt uitgevoerd. Wij hebben al talloze bedrijven naar hun nieuwe pand verhuist. Verhuisbedrijf Direct kan u daarbij ondersteunen van A t/m Z. Ook hierbij kan ‘Verhuisbedrijf Direct’ u helpen.

Waarom kiezen voor ‘Verhuis Direct’ als verhuisbedrijf voor zakelijk en particulieren?

Direct verhuisbedrijf Waddinxveen is het best beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland. Onze klanten geven ons gemiddeld een 4.9/5.0 op basis van meer dan 400 beoordelingen. Onze verhuizers doen er alles aan om het transport goed te laten verlopen. Bij ons staat kwaliteit en service altijd op de eerste plaats. Door training, de juiste verpakkingsmaterialen en onze jarenlange ervaring maken wij van uw verhuizing een zorgeloze ervaring. Buiten dat zijn wij gespecialiseerd in:

 • Removal workers
 • Complete removals
 • Small/half removals
 • Removal lifts
 • Evictions
 • Transport
 • (dis)assembly of furniture
 • Packing
 • Delivery of moving boxes + packing materials
 • Piano transport
 • Available in a large working area

Bel ons vanuit Waddinxveen ook voor ontruiming of spoedverhuizing

Wilt u gebruik maken van onze verhuisservice, zodat u goedkoop kunt verhuizen van, naar of binnen Waddinxveen? Bel dan naar ons verhuisbedrijf en we sturen de ervaren verhuizers naar u toe. Naast particuliere en zakelijke verhuizen voeren wij ook  ontruimingen en voordelige spoedverhuizingen uit. Reden genoeg dus om onze verhuisservice in te schakelen! Bel voor uw goedkope verhuizing in Waddinxveen  naar: 085-2013070 or send an e-mail to: info@verhuisbedrijfdirect.nl.

Naast uw verhuizing naar Waddinxveen kunnen wij u ook helpen om:

  Would you like a no-obligation quote?

Moving company Direct is not only active in: Waddinxveen. Also in cities like Alphen aan den RijnDordrechtSpijkenisseScheveningen and Tilburg.

 
evacuate
track_icon

Rental

You can also rent moving equipment from us. You can get a moving lift for €80 per hour.

hand_icon

Safety

Thanks to our excellent procedure, all your goods are transported safely. You are insured up to €100,000.

alarm_clock_icon

Hourly rates

We offer very attractive hourly rates. This means you already have a moving worker for €35 per hour.

Want to move worry-free?

Moving Quote

 


Questions about your move? Need tips?

You can ask us your questions free of charge and without obligation. After all, we have extensive experience with removals 🙂

085 201 3070