info@verhuisbedrijfdirect.nl

Mon to Sun 9:00 AM – 18:00 PM

Be prepared to move: some tips

Wanneer u gaat verhuizen, zult u waarschijnlijk toezicht moeten houden op zowel de verhuizing als de verhuizers. Het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf zoals Moving Company Direct zal de verhuizing in en uit uw woning vergemakkelijken, maar u zult nog steeds de controle moeten houden over beide.

U wilt alles doen wat in uw macht ligt om controle te houden en efficiëntie te garanderen tijdens uw verhuizing. Een goede planning helpt daarbij en hier zijn een aantal van de beste tips die u kunt gebruiken voor het overzien van een in- of uitverhuizing.

1. Kom vroeg en voorbereid

Als u niet meer in uw oude woning woont, wilt u op tijd zijn voor de verhuizing voordat de verhuizers komen. Het is goed om voorbereid aan te komen en klaar te staan om de dag te beginnen als de verhuizers arriveren.

U wilt er zijn om alles te plannen, de verhuizer naar de juiste parkeerplaats te leiden en te voorkomen dat u moet betalen voor verhuizers die op u wachten.

2. Weet wat u meeneemt

Als u gaat verhuizen, wilt u weten wat u meeneemt in uw voertuig. Waardevolle spullen, papieren en andere zaken die u niet door de verhuizers wilt laten inpakken, moeten van elkaar worden gescheiden, zodat u niet vergeet wat u in uw eigen auto wilt gaan verhuizen.

U kunt een hoek van een kamer afschermen of een specifieke kamer wijden aan de spullen die u zelf wilt verhuizen. Zorg ervoor dat u deze spullen van tevoren inpakt en dat u weet wat er met u mee gaat en wat met de verhuizers.

3. Houd een plattegrond van de meubels klaar

Tijdens een verhuizing wilt u een plattegrond van de meubels klaar hebben voor de verhuizers. Dit zal hen helpen om zware meubels binnen te brengen, ze op de juiste plaats te zetten en ze daar te laten. Als ze meubels moeten herschikken, kunnen ze u dit extra in rekening brengen voor uw tijd.

Some moving companies schikken de meubels zelfs maar één keer. Als u wilt voorkomen dat u zelf de meubels moet ordenen, maak dan van tevoren een plattegrond die de verhuizers moeten volgen.

4. Informeer de verhuizers over alle breekbare voorwerpen

Hoewel breekbare spullen goed gemarkeerd moeten worden, is het ook een goed idee om deze spullen te scheiden en de verhuizers te vertellen dat ze breekbaar zijn. Hoe meer u met de verhuizers communiceert, hoe gemakkelijker het voor hen zal zijn om ervoor te zorgen dat uw spullen goed in hun vrachtwagen worden ingepakt.

5. Wees voorbereid met water

Verhuizers stellen het op prijs als u hen water of sportdrank aanbiedt. Ze werken hard en moeten gehydrateerd blijven. Zet, vooral in de zomer, een paar flessen water of sportdrank klaar voor de verhuizers als ze aankomen.

Laat ze weten waar ze zijn en dat ze zichzelf kunnen helpen als ze dorst hebben. Dit zal ook een beetje tijd besparen, omdat ze dan niet hoeven te vragen of naar de vrachtwagen hoeven te gaan op zoek naar hun eigen drankje.

Wanneer u verhuist naar een nieuwe woning en/of uit een oude woning vertrekt, wilt u het verhuisproces in goede banen leiden. Met deze vijf tips bent u beter voorbereid om het in- en uitverhuizen te overzien wanneer u verhuizers inhuurt voor een residentiële verhuizing.

Rate this post

Leave a commentWant to move worry-free?

Moving Quote

 


Questions about your move? Need tips?

You can ask us your questions free of charge and without obligation. After all, we have extensive experience with removals 🙂

085 201 3070


Open chat
1
Direct contact?
Moving Company Direct
Need quicker contact to plan your move?