info@verhuisbedrijfdirect.nl
085 – 2013 070

ma t/m zo 9:00 – 18:00

WAT KOST EEN VERHUIZING?

U mailt met ons zoveel mogelijk informatie over de verhuizing die u wilt laten uitvoeren. Wij proberen u dan een zo realistisch mogelijke prijsschatting te geven. De kosten van de verhuizing worden bepaald op basis van nacalculatie, tenzij er anders is besproken.

 

WAT WORDT VERSTAAN ONDER / BEDOELD MET ?GROTE STUKKEN??

Als u alleen een beperkt aantal grote meubelen of witgoed wilt verhuizen valt dit onder grote stukken. Eventuele bijzonderheden kunt u in het opmerkingenveld kwijt. Denk hierbij aan afmetingen en gewichten van bijzondere stukken. Het is hierbij wel belangrijk dat u in het opmerkingenveld aangeeft als er een bijzonder item bij zit. Denk hierbij aan een piano, vleugel of kluis.

 

WAT ZIJN DE VOORRIJKOSTEN EN WELKE UREN MOET IK BETALEN?

Voorrrijkosten zijn kosten die wij maken om naar u toe te rijden en als we klaar zijn weer naar ons kantoor. Wij hebben gekozen voor een vast bedrag, zodat u vooraf altijd weet waar u aan toe bent. De uren die u betaalt zijn de uren gerekend vanaf het moment dat wij bij u aankomen op het eerste adres tot het moment waarop bij u klaar zijn op het laatste adres.

 

 

WAT KAN IK VOORAF ALLEMAAL DOEN OM DE KOSTEN ZO LAAG MOGELIJK TE HOUDEN?

U kunt het een ander vooraf zelf doen om uiteindelijk met het aantal verhuisuren te beperken en daarbij dus ook de kosten. Zo kunt u bijvoorbeeld al alle dozen en kleine spullen meenemen naar uw nieuwe woning. Wat ook veel scheelt is wanneer u bijvoorbeeld al de spullen van zolder klaarzet in de woonkamer of de garage/schuur. Ook demontage van meubels vooraf. scheelt veel tijd voor op de verhuisdag. Uiteraard mag u tijdens de verhuizing ook mee helpen met sjouwen.

 

KUNT U OOK EEN WATERBED, KLUIS, PIANO OF VLEUGEL VERHUIZEN?

Alles kan worden verhuisd, maar wij willen wel een voorbehoud maken t.a.v. waterbedden. Het verhuizen van het waterbed is geen enkel probleem, maar het leeg laten lopen en weer vullen doen wij niet. Hiervoor zijn gespecialiseerde bedrijven. Het verhuizen van een kluis, piano of vleugel hoeft geen probleem te zijn. Hierbij dient u wel goed rekening te houden met het gewicht ervan. Twee verhuizers kunnen bijvoorbeeld geen vleugel verhuizen. Daarvoor moeten wij met minimaal vier verhuiskrachten zijn. Dat kan ook gelden voor een zware kluis of piano.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070


Open chatgesprek
Vragen?
Hallo,

Waar kunnen we jou bij helpen?