09 nov

2017

By / sales

WAT KOST EEN VERHUIZING?

U mailt met ons zoveel mogelijk informatie over de verhuizing die u wilt laten uitvoeren. Wij proberen u dan een zo realistisch mogelijke prijsschatting te geven. De kosten van de verhuizing worden bepaald op basis van nacalculatie, tenzij er anders is besproken.  

09 nov

2017

By / sales

KAN IK DE VERHUISCALCULATOR VRIJBLIJVEND INVULLEN?

Ja, dat kan. De vragen die u beantwoord zijn vrijblijvend en worden niet gebruikt voor overige doeleinden. Aan de hand van uw gegevens rekent het systeem een hoeveelheid M3 uit. Vervolgens heeft u de keuze om een offerte aanvraag in te dienen en een voorkeursdatum aan te geven.  

09 nov

2017

By / sales

WAT WORDT VERSTAAN ONDER / BEDOELD MET ?GROTE STUKKEN??

Als u alleen een beperkt aantal grote meubelen of witgoed wilt verhuizen valt dit onder grote stukken. Eventuele bijzonderheden kunt u in het opmerkingenveld kwijt. Denk hierbij aan afmetingen en gewichten van bijzondere stukken. Het is hierbij wel belangrijk dat u in het opmerkingenveld aangeeft als er een bijzonder item bij zit. Denk hierbij aan een piano, vleugel of kluis.

09 nov

2017

By / sales

HOEVEEL VERHUISKRACHTEN TIJDENS DE VERHUIZING? WAT WORDT ER VAN U VERWACHT?

Wij werken ten alle tijden het liefst met twee verhuiskrachten. Op basis van twee verhuizers zijn namelijk al uw spullen verzekerd. Mocht u zelf mee willen helpen met de verhuizing, dan is dat mogelijk. Wel vervalt dan de verzekering voor eventuele schades aan uw spullen.  

09 nov

2017

By / sales

WAT ZIJN DE VOORRIJKOSTEN EN WELKE UREN MOET IK BETALEN?

Voorrrijkosten zijn kosten die wij maken om naar u toe te rijden en als we klaar zijn weer naar ons kantoor. Wij hebben gekozen voor een vast bedrag, zodat u vooraf altijd weet waar u aan toe bent. De uren die u betaalt zijn de uren gerekend vanaf het moment dat wij bij u aankomen op het eerste adres tot

09 nov

2017

By / sales

NEMEN DE VERHUIZERS OOK EEN PAUZE?

Ja. Daarin volgen wij de wettelijke arbonorm (CAO). Dit houdt in dat ze op een totale werkdag maximaal 1 uur pauze kunnen houden. Dit wordt niet aan u doorberekend, dit is voor onze eigen rekening.

09 nov

2017

By / sales

ZIJN MIJN SPULLEN GOED VERZEKERD?

Ja, Verhuisbedrijf Direct werkt alleen met ervaren verhuiskrachten. De kans op schades is bij ons minimaal. Mochten er toch schades ontstaan, dan zijn uw spullen verzekerd tot een bedrag van ?25.000.-  

09 nov

2017

By / sales

IK HEB DE VERHUIZING INGEPLAND MAAR WIL DE DATUM WIJZIGEN. KAN DAT?

Ja, dat kan. Let daarbij wel op dat de wijzigingen tot minimaal 7 dagen van te worden doorgegeven. Mocht u wijzigingen binnen 7 dagen doorgeven, dan kunnen wij eventuele annuleringskosten op u verhalen.    

09 nov

2017

By / sales

WAT KAN IK VOORAF ALLEMAAL DOEN OM DE KOSTEN ZO LAAG MOGELIJK TE HOUDEN?

U kunt het een ander vooraf zelf doen om uiteindelijk met het aantal verhuisuren te beperken en daarbij dus ook de kosten. Zo kunt u bijvoorbeeld al alle dozen en kleine spullen meenemen naar uw nieuwe woning. Wat ook veel scheelt is wanneer u bijvoorbeeld al de spullen van zolder klaarzet in de woonkamer of de garage/schuur. Ook demontage van

09 nov

2017

By / sales

KUNT U OOK EEN WATERBED, KLUIS, PIANO OF VLEUGEL VERHUIZEN?

Alles kan worden verhuisd, maar wij willen wel een voorbehoud maken t.a.v. waterbedden. Het verhuizen van het waterbed is geen enkel probleem, maar het leeg laten lopen en weer vullen doen wij niet. Hiervoor zijn gespecialiseerde bedrijven. Het verhuizen van een kluis, piano of vleugel hoeft geen probleem te zijn. Hierbij dient u wel goed rekening te houden met het

Ergens anders een voordeligere verhuis offerte ontvangen? Wij betalen u het verschil terug.

Vraag een offerte aan

Beoordeling door klanten: 10/10 - 425 beoordelingen