Goedkoop en snel meubels monteren (IKEA)

Goedkoop en snel meubels monteren (Ikea)

Iedereen komt er wel eens, de Ikea. Het aanbod is groot en de prijzen zijn goed bij de Ikea. Hoewel het feit dat je de meubels als bouwpakket mee krijgt het vervoer eenvoudiger maakt, kan het lastig zijn om de meubels in elkaar te zetten. Ikea meubels monteren kan vaak veel tijd in beslag nemen en is niet altijd even makkelijk. Daarom is het fijn om het monteren van uw (grote) meubels over te laten aan een professional.

Monteur inhuren?

Heb jij bij de Ikea meubels gekocht? Maar heb je geen tijd, of lukt het niet om de meubels in elkaar te zetten? Ikea meubels monteren kan vaak veel tijd in beslag nemen en is niet altijd even makkelijk. Daarom is het fijn om het monteren van uw (grote) meubels over te laten aan een professional.

Offerte opstellen

Voordat wij een offerte opstellen, nemen wij contact met je op om alles te bespreken. Zo kunnen wij je verzekeren dat de offerte op maat opgesteld zal worden. Op deze manier kan de monteur direct aan de slag en weet iedereen waar hij aan toe is. Wilt u gebruikmaken van onze service voor montage van uw Ikea meubels? Vraag dan een offerte bij ons aan, of neem direct contact op met ons via 085 201 3070 of mail naar info@verhuisbedrijfdirect.nl

Beschikbaar in verschillende steden

Met ons grote werkgebied kunnen wij van dienst zijn in steden als Leiden, Delft, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Den Haag.

track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070