Hoe te verhuizen tijdens de corona pandemie?

 

Verhuizen is al een van de drie meest stressvolle gebeurtenissen in het leven, op de voet gevolgd door de dood en de echtscheiding. Verhuizen tijdens de Corona pandemie wordt al moeilijker. Dit vanwege de beperkte bewegingsvrijheid die is opgelegd maakt het proces overweldigend aanvoelen.

Met vele jaren ervaring is Verhuisbedrijf Direct er om u door het hele proces te loodsen, van het kiezen van een gerenommeerd bedrijf tot het voorbereiden van een verhuisdag.

Het kiezen van een gerenommeerd verhuisbedrijf

Voor het verhuizen tijdens de Corona pandemie geldt op dit moment gelden dezelfde aanbevelingen bij het onderzoek naar een gerenommeerd verhuisbedrijf. Doe uw onderzoek, vraag vrienden, familie of uw makelaar om vertrouwde verwijzingen en controleer het bedrijf online.

Naast het gebruikelijke advies, zijn hier nog een paar dingen om te overwegen tijdens deze periode:

  • Telefoon of virtuele schatting – In de meeste gevallen zou uw verhuisbedrijf u een gratis telefoon of virtuele schatting moeten kunnen geven, zodat het niet nodig is om iemand naar uw huis te sturen om een verhuisofferte te maken. In de gevallen waar een prijsopgave ter plaatse nodig is, moet deze worden voorbereid met een masker of gezichtsbedekking, en moet u er ook een dragen.
  • Operationele veranderingen – Uw verhuisbedrijf moet in staat zijn om specifieke operationele veranderingen die ze hebben doorgevoerd sinds de uitbraak van het Corona virus op te sommen. Deze moeten voorzorgsmaatregelen omvatten zoals dagelijkse gezondheidscontroles voor alle werknemers, verhoogde reiniging en ontsmetting van alle apparatuur, sociale afstand nemen op de verhuisdag, en contactloze interactie met uw verhuizend personeel, inclusief het afronden van de betaling en het papierwerk aan het einde van de verhuizing.
  • Boetevrije herplanning – Vraag uw verhuisbedrijf naar een boetevrije herplanning voor het geval dat u of iemand in uw huishouden wordt gevraagd om in quarantaine te gaan voor de verhuisdag. Gerenommeerde bedrijven zullen dit niet alleen aanbieden, maar ze zullen er ook op aandringen om de veiligheid van hun personeel te garanderen.

Voorbereiding van uw verhuizing

Onze blog staat vol met informatie over hoe u zich kunt voorbereiden op een traditionele verhuizing, maar in deze post willen we ons speciaal richten op het voorbereiden op uw verhuizing tijdens de Corona pandemie. Naast het organiseren, inpakken en het voorbereiden van kinderen of huisdieren op een verhuisdag, zijn er verschillende andere zaken die op dit moment moeten worden overwogen.

  • Dozen en materialen – Probeer geen verpakkingsmateriaal te kopen, maar laat uw verhuizers het bij u thuis afleveren. Indien beschikbaar, is dit een goede optie om u te helpen onnodige tijd in de openbare ruimte te beperken, en meestal zijn de beschikbare dozen steviger dan wat u in een grote dozenwinkel zult vinden. Het zelf verpakken van enkele (of alle) losse huishoudelijke artikelen maakt het ook makkelijker als de verhuizers aankomen.
  • Veiligheidsbenodigdheden – Zorg ervoor dat u en iedereen in uw gezin toegang heeft tot schone maskers of gezichtsbedekking voor de verhuisdag (de verhuizers moeten voorbereid komen met hun eigen maskers of gezichtsbedekking). Gebruik een doos of kleine container om een “Covid Kit” te maken die u gemakkelijk kunt vinden en meenemen naar uw nieuwe huis. Naast de maskers moet dit ook zeep, papieren handdoeken en/of handreiniger bevatten, zodat u en uw gezin de hele dag door uw handen kunnen schoonmaken.
  • Gezondheidscontrole – Het is belangrijk om 24 uur voor de verhuisdag een gezondheidscontrole van u en iedereen in uw huis te doen. Als iemand ziek is, koorts heeft of bij iemand in de buurt is geweest die ziek is/was, moet u uw verhuizing opnieuw plannen om de veiligheid van de verhuizers te garanderen. Uw verhuisbedrijf moet dezelfde dagelijkse gezondheidscontrole uitvoeren op hun medewerkers.
  • Verhuisdag plan – U wordt gevraagd uw huis te verlaten nadat de verhuizers de eerste stappen hebben gezet en in plaats daarvan met hen te communiceren via telefoon of video. Als dit niet mogelijk is, wordt u gevraagd om u te isoleren naar een locatie in uw huis, zoals een slaapkamer of kantoor. Het vooraf verpakken van een essentiële tas maakt dit gemakkelijker. Naast de belangrijke zaken die u bij de hand wilt hebben – zoals uw portemonnee, sleutels, telefoon en medicijnen – zult u ook iets willen inpakken om u bezig te houden, zoals een boek of een goed opgeladen laptop of tablet.

Tips voor een stress vrij verhuizen Corona Pandemie

Zorg ervoor dat je klaar bent voor de ochtendlijke doorloop met je verhuizers. Hier zullen zij vragen stellen over wat er verplaatst wordt en wat speciale aandacht nodig heeft. Ook laat u hen dan weten wat uw plan is voor sociale afstandelijkheid en wat de beste manier is om met u te communiceren gedurende de hele verhuizing.

Hier zijn een paar suggesties om de verhuisdag te vergemakkelijken:

  • Handwasstation – Op beide verhuislocaties is het plan om een wasbak aan te wijzen die de verhuizers kunnen gebruiken om hun handen te wassen tijdens het hele verloop van de verhuizing. Zorg ervoor dat deze ruimte voorzien is van handzeep en papieren handdoeken. Wijs tijdens de dag van de verhuizing het handwasstation aan de verhuizers aan.
  • Sociale afstand nemen – U en uw verhuizers zullen veiliger zijn als u bereid bent om uw huis te verlaten voor de duur van de verhuizing, zodra de eerste doorloop met uw verhuizers is voltooid. Verhuisbedrijf Direct is bereid om met klanten te communiceren via telefoongesprekken, sms’jes of videogesprekken tijdens de gehele duur van de verhuizing. Laat de verhuizers weten welk type communicatie voor u het beste werkt. Zoals hierboven vermeld, dient u zich te isoleren naar één locatie in uw huis als u niet in staat bent om te vertrekken, zoals een slaapkamer of kantoor.
  • Stressvrije tijd – Terwijl uw verhuizers aan het werk zijn, heeft u waarschijnlijk wat vrije tijd. Om de stress van de verhuisdag te helpen verminderen, moet u proberen om in ieder geval een deel van deze tijd iets ontspannend te doen. Dit kan betekenen dat u geniet van een wandeling, een boek leest of tijd besteedt aan het schoonmaken en voorbereiden van uw nieuwe huis, als dat in de buurt is. Dit is waar uw essentiële tas van pas zal komen – je moet een paar items bij de hand hebben om u te helpen uw tijd te bezetten.

Verhuizing door Verhuisbedrijf Direct

Hopelijk kunt u met deze tips een goede keuze maken en een stressvrije verhuizing meemaken. Wilt u dat uw verhuizing wordt uitgevoerd door een professioneel verhuisbedrijf? Neem dan contact met ons op.

 

Leave a comment

een × 1 =Zorgeloos verhuizen?

Gratis Prijsopgave

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen :)

 

085 201 3070


 

Mark Hendriks
Mark Hendriks
16:46 18 Mar 20
Vandaag (18 maart 2020) hebben de heren Hamid, Gerard en Jeroen perfect werk geleverd. Goede communicatie, vriendelijk,... harde werkers. Dank voor de goede service!lees meer
Lisa Jansen
Lisa Jansen
10:47 16 Mar 20
Communicatie met Verhuis Direct verliep heel soepel. Samir en Hamid hebben ons zorgeloos door de verhuizing geholpen: ... vakkundig en zorgvuldige omgang met spullen, vriendelijk en ontspannen. Helemaal top, dank jullie wel!lees meer
Andre Klaassen
Andre Klaassen
16:19 13 Mar 20
Uitstekende keuze gemaakt, bleek in prijs de helft van een ander bedrijf. In offerte was met 2x rijden rekening... gehouden, maar Soufyan, Mohamed en Morad zorgden ervoor dat het in 1 rit kon. Buitengewoon vriendelijke, rustige en hard werkende verhuizers die alles netjes inpakten en zonder schade uitpakten en waar nodig monteerden. Dikke pluim.lees meer
M Fieren
M Fieren
14:09 11 Mar 20
Verhuisd door 2 helden, Soufyan en Morad van Verhuis direct. Ze waren enorm vriendelijk, meedenkend en empathisch.... Verhuizen is toch altijd een klus en als je dan mannen hebt die al het werk voor je verzetten en dan ook aardig zijn, dan maakt het een leuke en gezellige dag. Een aanrader! Super mannen, bedankt!!!lees meer
Victoria Sahovtova
Victoria Sahovtova
22:37 28 Feb 20
Nogmaals bedankt voor jullie fantastische service! We zijn geholpen door Sami, Bilal en Arias Mo. Jullie werken vlot,... goed gecoördineerd als een team. Onze spullen zijn met zorg en deskundigheid gemonteerd, vervoerd en gezet op de nieuwe plek. Professioneel en deskundig geholpen! Dank jullie wel!lees meer
Anna Lena
Anna Lena
13:43 21 Feb 20
Verhuizers hassan en bilal hebben ons super goed geholpen, ondanks verhuizen vanuit de binnenstad met alle logistieke... uitdagingen die daarbij komen kijken! Dank jullie wel!lees meer
Monica Ekkart
Monica Ekkart
15:16 17 Feb 20
Verhuizing ging super , ondanks lastige trappen , draaien enz enz dankzij de aardige en deskundige verhuizers: Jochii,... Hassan en Karim! Over 18 maanden nog een keer verhuizen en dan gaan we zeker weer met Verhuisbedrijf Directlees meer
Roel Strijker
Roel Strijker
17:56 29 Jan 20
Drie aardige hardwerkende jongens! Hebben de hele dag geholpen en pas weggegaan totdat wij tevreden waren/ zijn:)!
Tineke Dorenbos
Tineke Dorenbos
12:41 23 Jan 20
Vandaag laten verhuizen door Verhuisbedrijf Direct In een woord TOP Bedankt jongens Naim, Salah, hakar, nogmaals... bedankt jullie ware top.lees meer
Jeroen de Kruijff
Jeroen de Kruijff
16:22 22 Jan 20
harde werkers, nette werkers, gaan voorzichtig met je spullen om en je kunt ze er goed bij hebben (vriendelijk en... attent). Absolute aanrader! Dank Benjamin, Salah en Hassan!!lees meer
Jeroen Ouwerkerk
Jeroen Ouwerkerk
14:19 20 Jan 20
Was heel sceptisch maar deze jongens hebben mij overtuigd wat een harde werkers niks is te veel en alles keurig gedaan... voel mij wel een beetje schuldig omdat ik zo sceptisch was maar deze jongens hebben mij echt overtuigd ik beveel iedereen verhuurbedrijf direct toppie jongens 👌Hakim, Salah en Mario zijn echte doorpakkerslees meer
Wybe en Agnes van Aernsbergen
Wybe en Agnes van Aernsbergen
12:54 20 Jan 20
WILLIE EN BILAN hebben prima zorgzaam gewerkt ondanks de file waar ze instonden waren ze op een redelijke tijd klaar.... Prima gedaan dus .lees meer
Niels de Bruijn
Niels de Bruijn
16:02 16 Jan 20
Super verhuizers. Goed in prijs en communicatie vooraf en op de dag zelf vriendelijk, razendsnel en super netjes.... Absolute aanraderlees meer
maria kuipers
maria kuipers
11:23 03 Jan 20
We hebben op een zeer plezierige manier kennis gemaakt met uw medewerkers harde werkers zeer zorgvuldig en ijverige... mannen dank je wel hakim ...ssalah....mohammedlees meer
Nienke burg
Nienke burg
17:10 22 Dec 19
Fijne service erg professionele verhuizers denken met je mee en zijn niet te beroerd om met je mee te denken als de... bank niet door de deur past..Hassan en jopie ontzettend bedankt voor jullie harde werken van vandaag!!! Toppers!lees meer
sugarcheung .
sugarcheung .
06:52 20 Dec 19
Wij werden geholpen door Benjamin, Jacin, Mo en Rachid. Super zorgzaam, snel en vriendelijk. Bedankt heren!
M van Ombergen
M van Ombergen
16:51 18 Dec 19
Top verhuizers! Van Vlissingen naar Baarle-Nassau verhuisd, keiharde werkers voor een mooie prijs.
freek freek
freek freek
19:58 16 Dec 19
Verhuisbedrijf direct heeft mijn verhuizing in Den Haag tot in de puntjes verzorgd. Ik heb bij meerdere bedrijven een... offerte aangevraagd en ze hadden veruit het beste aanbod. Thanks!lees meer
Henny Abcouwer
Henny Abcouwer
15:25 11 Dec 19
Vandaag een prima verhuizing gehad. Met dank aan Kaza, Sammy en Gerard. Wat hebben jullie keurig en snel gewerkt.... Top!!! Aan te bevelen.lees meer
ronald ten have
ronald ten have
11:25 06 Dec 19
Keurig verhuisd, heel flexibel geen stressen en zelfs met regen gaan zijn ze bekwaam en werken ze hard door. Billy en... Rachid zijn topgasten.lees meer
Nienke Bawa
Nienke Bawa
17:53 01 Dec 19
Saïd, Gerard, en Benjamin waren ontzettend vriendelijk, behulpzaam, en snel. Ik kom zeker terug bij Verhuisdirect.
Puck Crombag
Puck Crombag
10:51 01 Dec 19
Super vriendelijke mannen, snel geregeld en geweldige service. Top!
Ad Hanneman
Ad Hanneman
20:09 29 Nov 19
Uitstekende vaklui, harde werkers en ook nog eens punctueel. Wat moet je nog meer ervaren om de verhuisservice van dit... bedrijf UITMUNTEND te noemen.lees meer
Yvette Engelen
Yvette Engelen
20:50 28 Nov 19
Op de dag van verhuizing kreeg ik er eerst een hard hoofd in. Een half uur te laat (wel netjes gebeld en ik had er niet... bij stil gestaan dat ze vanaf de andere kant van het land moesten komen). De twee verhuizers waren harde werkers, heel vriendelijk en wisten prima om te gaan met mijn verhuisstress. Uiteindelijk 1 (van de 4 begrote) uren eerder klaar, en ze hebben meer gedaan dan eigenlijk de bedoeling was. Ze waren zuiniger op mijn spullen dan ik zelf, en hadden aandacht voor een loslopende peuter die zomaar in de auto mocht zitten. Ik ben meer dan tevreden over verhuisbedrijf Direct.lees meer
Inge vdB
Inge vdB
08:35 24 Nov 19
Vanaf het begin tot het einde fijne communicatie met verhuisbedrijf Direct! Nette prijzen voor de kwaliteit die ze... leveren! Medewerker Benjamin heeft de verhuisdag zelf ontzettend fijn geholpen!! Kortom, erg tevreden en iedereen aan te raden!lees meer
Stefan van Ingen
Stefan van Ingen
19:43 22 Nov 19
Ik ben super tevreden over de verhuizers die ons vandaag fantastisch hebben geholpen. Wat een nette, vriendelijke en... vakbekwame jongens! Zonder hun hulp was het allemaal niet gelukt.lees meer
Suzanne Janssen-Hol
Suzanne Janssen-Hol
08:02 30 Oct 19
Heel netjes en professioneel een bad van 160 kilo naar boven getild. Er was vier man voor nodig voor de draai in trap.... Heel blij dat het gelukt is!!lees meer
martine verhoef
martine verhoef
09:34 28 Oct 19
Vorige week zijn we verhuisd. We zagen er een beetje tegenop maar de mannen van Verhuisbedrijf Direct hebben ons super... geholpen! Wat een harde werkers zijn Hakim en Salah! Echt super!! Echt alleen maar lof voor deze mannen! Heel netjes beleefd en niks is teveel. Ik raad echt iedereen dit bedrijf aan! Als ik meer sterren kon geven dan 5 dan deed ik dat. Heren super bedankt nogmaals voor jullie hulp!lees meer
Saskia Hartog
Saskia Hartog
15:11 25 Oct 19
Chahid en Billy hebben in recordtijd alles verplaatst dat verplaatst moest worden. Ze waren heel beleefd en waren... zorgvuldig met onze spullen. Top!lees meer
sushi sunbreak
sushi sunbreak
11:23 25 Oct 19
Super harde werkers. Met 2 man zware kasten en bankstel van 2, naar 3 hoog. En dat zonder verhuislift! Billi en Chahid... waren erg vriendelijk en dachten goed mee. Ik raad ze van harte aan.lees meer
Pien van Ooijen
Pien van Ooijen
06:12 20 Oct 19
Hakim, Yaccin en Hakim waren vrolijk, vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben heel hard gewerkt en gaven duidelijk aan... waar ze wat neerzetten. Ze hebben onze verhuizing een fijne ervaring gemaakt.lees meer
Hannie Kok
Hannie Kok
15:03 16 Oct 19
Kaza, Saïd Sammy, en Hakim hebben mijn spullen gedemonteerd (parket vloer eruit gehaald) ingepakt en verhuisd. Ze... werken ontzettend hard en zorgvuldig luisteren heel goed naar de wensen van de klant. Niets is teveel! Ze zijn ook nog eens heel aardig. Super gedaan mannen echt respect voor jullie harde werken! Ik zal verhuisbedrijf DIRECT aan iedereen aanbevelen! Bedankt!!lees meer
Bert Bakker
Bert Bakker
08:48 11 Oct 19
Prima geholpen. Zware planken, moesten daar een heel eind mee lopen. Aardige mannen. Billy en Souf goed geholpen bij de... verhuizing.lees meer
Simone van den Berg
Simone van den Berg
07:49 11 Oct 19
Kaza en robin hebben obs verhuisd en we waren heel erg tevreden. Harde werkers niets was te veel heel plezierig
Kirsten VRS
Kirsten VRS
10:33 28 Sep 19
Super vriendelijke verhuiscrew (Kaza, Mohamed, Chahid). Zeer harde werkers en hebben alles heel zorgvuldig verhuisd... Dankjulliewel!lees meer
Vera Hiele
Vera Hiele
16:36 17 Sep 19
Bedankt Hakim en Salah voor het snelle verhuizen. Fijn dat alle extra spullen ook nog mee konden.
Barbara Wartena
Barbara Wartena
13:21 06 Sep 19
Souf en Fahrid hebben het fantastisch gedaan. Ze werken hard, zijn deskundig en zijn zeer vriendelijk. Complimenten!
Tabbe Buijs
Tabbe Buijs
17:35 02 Sep 19
Goede verhuizing, alles snel gegaan. Kazak en Said Sammy hebben met al mijn wensen rekening gehouden. Alles werd goed... verpakt en is helemaal heel aangekomen. Daarbij weten de heren van aanpakken en stond alles in een record tijd binnen op mijn nieuwe adres. Ik kan je deze service goed aanraden!lees meer
Jelle Kropman
Jelle Kropman
19:29 30 Aug 19
Klasse verhuizers. Ze hebben de hele dag hard en zorgvuldig gewerkt. Heel vriendelijk en op zijn tijd wat Haagse humor.... Farid, Sammy en Hakim zijn toppers. Bedanktlees meer
Laura van de Loo
Laura van de Loo
07:25 27 Aug 19
Meer dan je geld waard. Aardige, meedenkende, hardwerkende, vriendelijke mannen die Souf en Farid! En niet te beroerd... om een stapje extra te zetten! Niets is ze teveel en alles met een lach! Echt een aanrader. Bedankt mannen!lees meer
Ralf Keersmaekers
Ralf Keersmaekers
19:04 26 Aug 19
Heel hard werkende mannen, ze werkten als beesten. Souf en Farid waren heel vriendelijk, gezellig aardig. Voorzichtig... en goede service.lees meer
Mark
Mark
10:58 05 Aug 19
Zojuist hebben Souf en Said hier prima werk afgeleverd. Goede prijs, vriendelijk personeel en snelle werkers.
A Dirkali
A Dirkali
14:02 03 Aug 19
In principe zijn wij tevreden over werkzaamheden van dit verhuisbedrijf, vooral de werkzaamheden van Naim en Kai,... keurig uitgevoerd met voldoende aandacht voor breekbare spullen, effectiviteit is goed gewaardeerdlees meer
js potte
js potte
19:33 02 Aug 19
Hardwerkende en vriendelijke jongens die super werk afleveren voor een eerlijke prijs. De verhuizing verliep soepel en... vlot met een goede sfeer. Absoluut een aanrader.lees meer
Nick Swanepoel
Nick Swanepoel
13:15 28 Jul 19
Souf & Farid hebben mij gered vandaag. Iets later dan verwacht gestart, maar toen gelijk alles op alles gezet om mijn... verhuizing zo soepel en gezellig mogelijk te laten verlopen. Top!lees meer
Jan Willem Klein
Jan Willem Klein
16:27 20 Jul 19
Ik heb met Sander een heel leuk en goed kennismakingsgesprek gehad. Goed gevoel voor de verhuizing. Ik verheug met op... 20 juli. 20-07-2019: Vandaag hebben Mohamed F., Achmed J. en Kai het een en ander aan archief, dozen en beelden, waarvan enkele zeer kostbare, meer dan 100 jaar oude wassen kerstgroep beelden van twee locaties in Voorburg en Leidschendam voor mij naar Amsterdam verhuisd. Over deze drie heren kan ik slechts vol lof spreken. Het duurde allemaal wezenlijk langer dan verwacht. Dit kwam echter mede door het door mijzelf onderschatte volume. De jongens gingen de zgn. extra mijl voor me om alles netjes klaar te krijgen. Beleefd, vriendelijk, Ze werkten heel goed samen, waarbij duidelijk de sterktes van elk naar voren kwamen. Bij een volgend keer doe ik zeker weer een beroep op Verhuisbedrijf Direct. Elke cent waard.!!!!!!!lees meer
Ri An M
Ri An M
21:13 18 Jul 19
Hakim en Yassin hebben ons uitstekend geholpen met de verhuizing en goed meegedacht over het zo goed mogelijk... opslaan/stapelen van onze spullen in de opslag. Er werd netjes omgegaan met onze spullen. Hartelijk dank nogmaals!lees meer
Rianne Schutte
Rianne Schutte
12:50 17 Jul 19
Farid en Saïd hebben mij/ons echt supergoed geholpen. Aardige mannen met een goed werktempo. Alle spullen zijn... schadevrij op hun plek gezet. Heel tevreden!lees meer
Ingrid van Delden
Ingrid van Delden
07:47 06 Jul 19
Had een foute review geschreven, omdat ik het niet goed had begrepen. Werd gebeld en het werd allemaal nog netjes en... vriendelijk uitgelegd. Helemaal top.lees meer
maya rosbergen
maya rosbergen
10:57 30 Jun 19
Wat een respect voor deze mannen! Appie en Dennis, top werk afgeleverd! Alles keurig door het trappengat zonder... beschadigingen te maken. Overal dekens neerleggen om onze pas gelakte gietvloer te beschermen. Zware teakhouten dressoir wat naar boven moest. En dat met deze hitte! Super vriendelijk en super snel gewerkt! Zeker een aanrader! Qua prijs ook zeker niet duur!lees meer
Sebastiaan
Sebastiaan
13:22 29 Jun 19
Mijn ervaring met Verhuisbedrijf direct. De verhuizing is soepel en vlot verlopen. Betrouwbaar en hard werkend... personeel, daarbij wel tijd voor grapje. Volgende keer kies ik opnieuw voor Verhuisbedrijf Direct.lees meer
Kelly Ceelen
Kelly Ceelen
14:29 27 Jun 19
Bily,Farid,Mo zijn toppers. Ze hebben ons vandaag super geholpen met verhuizen. Hebben overal een oplossing voor. Ik... zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.lees meer
Ojurre
Ojurre
10:09 26 Jun 19
de mannen waren snel, beleefd en aardig. Een zware wasmachine met z'n tweetjes zo van de bovenste etage naar beneden om... daarna de hele inboedel netjes en veilig aan elkaar vast te zetten! 5 sterrenlees meer
Christiaan van Walree
Christiaan van Walree
17:41 15 Jun 19
We moesten een zware antieken kast van de 1e verdieping over het balkon naar beneden tillen. Na telefonisch contact... konden we binnen een paar uur al geholpen worden. Yassine/Berry heeft ons fantastisch geholpen. Met grote inspanning heeft hij er voor gezorgd dat de kast binnen no time schadeloos beneden en in de verhuiswagen stond. Super goede en vriendelijke service, bedankt!lees meer
Rafik El Ousrouti
Rafik El Ousrouti
13:42 14 Nov 17
Top gedaan jongens. Het ging sneller dan ik had verwacht. Super bedankt en zal jullie zeker aanraden bij mijn familie... en vrienden. Toppieeeeelees meer
Christina Mouliotas
Christina Mouliotas
16:14 09 Nov 17
Vandaag hulp gekregen van 2 mannen in Spijkenisse. Complimenten!! Super flexibel en vriendelijk. Waren op tijd, erg... duidelijk over de afspraken voordat ze begonnen en super snel. Zeker een aanrader!lees meer
Yolanda Goedigebuur
Yolanda Goedigebuur
19:27 08 Nov 17
Ik ben twee maanden geleden verhuisd naar Wassenaar en alles verliep snel en perfect. Ik zou de mannen zeker aanraden... als u gaat verhuizen . Prima service !! Alles verliep volgens plan . Toplees meer
Angie S
Angie S
18:32 08 Nov 17
Bedankt Jongens voor het proffesionele werk. Zeker aan te raden aan vrienden omdat de verhuizing sneller ging dan... verwacht. Top service ! Mochten we ooit weer gaan verhuizen weten we wie we moeten bellen.lees meer
shakshak ajs
shakshak ajs
12:40 23 Oct 17
Met een heel goed gevoel een afspraak gemaakt met dit bedrijf na een goed gesprek en achtergelaten met een goede... ervaring van me eigen verhuizing door de verhuizers. Daarom wil ik graag een recensies schrijven. Ben zeer tevreden over de verhuizing. Communicatie tussen kantoor en mij ging erg vriendelijk en soepel Hele ervaren, vakbekwame verhuizers die mij erg goed geholpen hebben. Een dag die voor mij een last minder was. Daarom 5 sterren voor dit top bedrijf!lees meer
Volgende beoordelingen
Open chat
Vragen?
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?