Featured Image

VERHUIZEN

Verhuisbedrijf Direct is in het leven geroepen om u goedkoop en snel te verhuizen! Uiteraard staan wij bekend om onze betrouwbaarheid. Wij zorgen ervoor dat onze klanten ten alle tijden verhuizen op de afgesproken tijden en voor de afgesproken prijs.

Bent u op zoek naar een goedkoop maar tevens kwalitatief verhuisbedrijf? Dan bent u belandt op de juiste website!

Wij begrijpen dat u graag zo voordelig mogelijk wilt verhuizen. Wij proberen op basis van uw budget en wensen een zo nauwkeurig mogelijke offerte op te stellen. Veel mensen die wij spreken hebben het idee dat het alleen mogelijk is om goedkoop te verhuizen wanneer zij de verhuizing zelf fysiek uitvoeren. Zij hebben het idee dat een professioneel verhuisservice inhuren duur is. Dit is de reden dat Verhuisbedrijf Direct in het leven is geroepen.

Waarom Verhuisbedrijf Direct?

Verhuisbedrijf Direct is er voor elk klein of groot budget. Wij zorgen er dan ook voor dat rijkelijk verhuizen betaalbaar is! U kunt zelf kiezen hoe uitgebreid u uw verhuizing wilt hebben. Wij kunnen u helpen met de volgende diensten:

  • Verhuiskrachten
  • Complete verhuizingen
  • Kleine/halve verhuizingen
  • Verhuisliften
  • Ontruimingen
  • Transporteren
  • (de)montage van meubels
  • Inpakwerk
  • Levering verhuisdozen + inpakmaterialen
  • Piano transport

Verhuizen met een betrouwbaar verhuisbedrijf zorgt ervoor dat uw verhuizing een stuk comfortabeler verloopt. Wij nemen een hoop zorgen uit uw handen. Hierdoor kunt u zich weer focussen op andere zaken omtrent uw verhuizing.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. Maar onze verhuisbussen + verhuiskrachten zijn verspreid over heel het land. Dit zorgt ervoor dat wij u overal in Nederland voordelig van dienst kunnen zijn. Of het nou gaat om een complete verhuizing, kleine verhuizing, seniorenverhuizing of een zakelijke verhuizing. Verhuisbedrijf Direct ondersteunt u graag in waar nodig. Verhuisbedrijf Direct staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar!

Featured Image

ONTRUIMEN

Verhuisbedrijf Direct heeft al jaren ervaring op het gebied van ontruimingen. Zowel particuliere als zakelijke ontruimingen. Wij proberen met onze klanten zo goed mogelijk af te stemmen wat er moet gebeuren. Op basis van ??n telefoongesprek kunnen wij al een zeer nauwkeurige prijsopgave opstellen.

Onze ontruimingsservice is voor heel Nederland beschikbaar. Onze ontruimkrachten en ontruimbussen zijn verspreid over heel het land. Hierdoor kunnen wij de service zeer voordelig aanbieden. In tegenstelling tot veel andere ontruimingsbedrijven, zijn wij dan ook voordelig en flexibel! Voor een woningontruiming of bedrijfspandontruiming is Verhuisbedrijf Direct de aangewezen professional. Volledige huisontruiming inclusief vloerbedekking verwijderen en bezemschone oplevering. Een restgedeelte van de inboedel na verhuizing afvoeren is ook mogelijk. Boedelruiming en het leegruimen van een bedrijfsruimte is een tijdrovende bezigheid. Voor Verhuisbedrijf Direct is dit dagelijkse kost: goede spullen worden hergebruikt, afval wordt op milieubewuste wijze afgevoerd.

Featured Image

ZAKELIJKE VERHUIZING

Verhuisbedrijf Direct is er ook voor uw zakelijke of bedrijfsverhuizingen. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing optimaal wordt uitgevoerd. Dit doen wij ook nog is tegen een zeer scherpe prijs. Wij hebben al talloze bedrijven naar hun nieuwe pand verhuist. Wij kunnen u daarbij ondersteunen van A t/m Z.

Er komt bijzonder veel kijken bij zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een bedrijf, kantoor of winkel, in al deze gevallen is het absoluut noodzakelijk om de verhuizing goed te plannen. Verhuisbedrijf Direct kan u daar uiteraard bij helpen.

Centraal staat om de verhuizing zo snel mogelijk en foutloos uit te voeren. Hiervoor is ervaring nodig, hetgeen wat verhuisbedrijf Direct heeft. Onze verhuiskrachten weten daarom precies waar op gelet moet worden en zij helpen bij het vlekkeloos laten verlopen van de verhuisdag zelf. Het is niet alleen de verhuisdag zelf waar de meeste tijd in zit. Bij een zakelijke verhuizing is de planning cruciaal en hier moet ook de nodige aandacht voor worden gegeven. Verhuisbedrijf Direct helpt u daar uiteraard bij.

Featured Image

STUDENTEN VERHUISSERVICE

Verhuisbedrijf Direct is ook een goedkope verhuisservice voor studenten! Wij hebben al vele studenten door het hele land verhuist. Deze studenten hebben vaak voor ons gekozen omdat wij een scherpe prijs aanbieden. En voor deze scherpe prijs krijg je ook nog top kwaliteit!

Bij een studentenverhuizing komt vaak veel meer kijken dan in eerste instantie lijkt Een goede planning, een duidelijk overzicht van de inboedel en waar het heen moet is onmisbaar. Wij nemen onze ervaringen van de talloze verhuizingen mee naar iedere volgende verhuizing, om de verhuizing voor jou zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Voor dat wij een offerte opstellen, nemen wij contact met je op om het te hebben over de inboedel. Zo kunnen wij je verzekeren dat de offerte op maat opgesteld zal worden. Op deze manier kunnen de verhuiskrachten direct aan de slag en weet iedereen waar hij aan toe is.

Featured Image

SPOEDVERHUIZING

Bent u helaas belast met een spoedverhuizing? Geen zorgen, Verhuisbedrijf Direct heeft ervaring met het uitvoeren van spoedverhuizingen. Verhuisbedrijf Direct staat graag aan uw zijde en heeft begrip voor de lastige situatie. Verhuisbedrijf Direct heeft veel ervaring met spoedverhuizingen en kan vlekkeloos onder hoge druk werken. Wij weten precies wat er moet gebeuren en kunnen u direct alle zorg uit handen nemen. Wij regelen alles, van inpakken tot uitpakken.

Featured Image

VERHUUR

Bij ons kunt ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor ?70,-/uur. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen. Wij helpen u graag met uw verhuizing.

Zorgeloos verhuizen?

Gratis prijsopgave

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070


Open chatgesprek
Vragen?
Hallo,

Waar kunnen we jou bij helpen?