Verhuisbedrijf Amstelveen

Verhuisbedrijf Amstelveen

Voordelig verhuizen van, naar of binnen Amstelveen? Al meer dan 8 jaar helpen wij van Verhuisbedrijf Direct onze klanten met het verhuizen van hun inboedel. Wij hanteren altijd voordelige prijzen en durven te zeggen dat wij het goedkoopste verhuisbedrijf van Nederland zijn. Ondanks onze lage prijzen staan er altijd professionele verhuizers bij u op de stoep die veel verstand en ervaring hebben met verhuizingen. Door de verhuistrainingen die elke verhuizer bij ons krijgt weten onze verhuizers wat ze doen en zullen uw spullen altijd netjes van A naar B worden gebracht.

Gebruik maken van ons verhuisservice in Amstelveen? Bel dan naar: 085 - 2013070 en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Verhuizen zonder zorgen

Een verhuizing uitbesteden kan erg veel stress en zorgen voorkomen. Bij Verhuisbedrijf Direct hebben we jarenlange ervaring en doen we meer dan 150 verhuizingen per maand! Een verhuizing overlaten aan ervaren verhuizers zorgt ervoor dat uw verhuizing zonder zorgen en stress verloopt.

Onze verhuisbussen zijn ruim en onze verhuizers gaan altijd zorgvuldig om met uw spullen. Ze zijn goed opgeleid voor het verhuizen van waardevolle spullen en zullen uw spullen altijd zonder beschadigingen naar uw nieuwe locatie brengen.

Efficiënt werken is een belangrijke factor tijdens verhuizen. Onze werkwijze is erg efficiënt en zo kunnen we uw verhuizing binnen een mum van tijd verzorgen.

 

Stress-vrij verhuizen doe je bij Verhuisbedrijf Direct.

Volledige verhuizing uitbesteden

Als verhuisbedrijf willen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij meer diensten aan dan alleen het verhuizen van uw spullen in onze verhuisbussen. Bij ons kunt u terecht voor een volledige uitbesteding van uw verhuizing. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken en regelen wij uw volledige verhuizing.

Onze verhuizers kunnen u onder andere helpen met het in- en uitpakken van uw spullen en kunnen helpen bij het (de)monteren van uw meubels. Ook leveren wij noodzakelijke verhuismaterialen en machines zoals een verhuisliften en inpakmaterialen.

Een verhuizing komt altijd neer op maatwerk. U kunt daarom een offerte aanvragen waarin u al uw wensen naar voren laat komen. Dan kunnen wij hier een offerte op maat voor maken en weet u van te voren wat u gaat betalen.

Door onze volledige verhuisservice hoeft u zich geen zorgen te maken over alle vervelende dingen die bij een verhuizing komen kijken. U kunt de verhuizing aan ons overlaten!

Uiteraard kunt u er zelf voor kiezen in hoeverre u gebruik wilt maken van onze extra diensten. Bekijk onze tarieven om een overzicht te krijgen van onze kosten.

Professionele verhuizers in Amstelveen

Wanneer u er voor kiest om uw verhuizing door ons te laten uitvoeren hoeft u zich geen zorgen te maken over onprofessionele en onhandige verhuizers. Wij leiden onze nieuwe verhuizers altijd goed op voordat ze worden ingezet bij een verhuizing. Zo krijgen ze veel verstand van het inpakken van meubelen en hoe ze om moeten gaan met uw spullen. Wij hechten veel waarde aan professionaliteit. Daarom zullen onze vriendelijke verhuizers altijd netjes bij u voor de dag komen en netjes omgaan met uw dierbare spullen.

Wij zijn ontzettend trots op onze verhuizers. Ze werken altijd hard en dragen bij aan maar liefst 150 verhuizingen per maand! Je kunt wel zeggen dat onze verhuizers daarom veel en snel ervaring opbouwen. Wij willen dat onze verhuisdiensten betaalbaar zijn voor iedereen. Daarom voorzien wij u al van een professionele verhuiskracht voor slechts 25 euro per uur.

 

Onze verhuizers inhuren? Vraag een offerte aan door te bellen naar 085-2013070 of stuur een mailtje naar info@verhuisbedrijfdirect.nl. Dan maken wij vrijblijvend een op maat offerte voor uw verhuizing! 

Wij verhuizen van en naar elke wijk in Amstelveen

 • Randwijck
 • Patrimonium
 • Elsrijk-West
 • Elsrijk-Oost
 • Stadshart
 • Kostverloren
 • Bankras
 • Westwijk-Oost
 • Buitengebied-Zuid
 • Keizer Karelpark-Oost
 • Keizer Karelpark-West
 • Waardhuizen
 • Middenhoven
 • Groenelaan

  Kosten van uw verhuizing berekenen?

Waarom kiezen voor onze verhuisservice in Amstelveen?

Wij willen onze verhuisservice in Amstelveen graag betaalbaar maken voor iedereen. Daarom profileren wij ons als het goedkoopste verhuisbedrijf in Nederland. En dat met een professionele en erg goede service. Onze verhuizers zijn altijd goed opgeleid en gaan netjes en zorgvuldig met uw spullen om.

Ook kunt u bij ons terecht voor spoedverhuizingen en ontruimingen. Wij zetten ons niet alleen in voor particuliere verhuizingen, maar lenen ons ook voor zakelijke verhuizingen.

Met onze 8 jaar ervaring hebben wij erg veel ervaring in verhuizingen en dat zie je ook terug in de positieve reacties van onze klanten. Wij scoren namelijk een 4.9/5.0 sterren. Deze beoordeling is gebaseerd op meer dan 400 beoordelingen en daar zijn we erg trots op.

Verhuisbedrijf Direct zorgt ervoor dat uw inboedel netjes en veilig naar uw nieuwe locatie wordt gebracht. Geen zorgen meer over uw verhuizing!

 

Naast Oosthuizen zijn we ook door de rest van Nederland werkzaam, zoals: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Hilversum en meer!

track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Bel ons voor een verhuizing

Wilt u een verhuizing uitbesteden bij Verhuisbedrijf Direct in Amstelveen? Bel dan naar 085-2013070 of stuur een mailtje naar info@verhuisbedrijfdirect.nl. Dan maken wij vrijblijvend een op maat offerte voor uw verhuizing! 

Naast reguliere verhuizingen kunt u verhuisbedrijf Amstelveen ook inzetten voor:

  Kosten van uw verhuizing berekenen?

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070