Verhuisbedrijf Boskoop

Een professioneel verhuisbedrijf bij Boskoop met ervaring

Staat er een verhuizing van of naar Boskoop op de planning? Of gaat u binnen Boskoop verhuizen en wilt u hier graag wat hulp bij gebruiken?  Dan kunnen betrouwbare verhuizers goed van pas komen. Naast ruim 8 jaar ervaring die wij hebben kunt u erop rekenen dat uw verhuizing naar Boskoop goed verloopt.

Deskundige verhuizers bij u in Boskoop

De verhuizers die werkzaam zijn bij verhuisbedrijf Direct, verhuizen uw spullen met alle zorg die nodig is. Wij weten namelijk hoe frustrerend het kan zijn als een verhuizing niet naar wens verloopt. Daarom is verhuisbedrijf Direct in het leven geroepen.

De verhuizers waar wij mee werken zijn vakkundig opgeleid en hebben  selectieronde uitgevoerd alvorens mensen aan te nemen. Hierdoor hebben we representatieve en ervaren verhuizers in dienst met goede communicatieve vaardigheden. Door deze kwaliteiten kunnen onze verhuizers u prima helpen bij uw complete verhuizing van of naar Boskoop.

Een verhuizing is ten slotte al stressvol genoeg! U kunt ons inschakelen voor het vervoeren en transporteren van uw spullen en meubels. Maar ook voor het inpakken, uitpakken, monteren van meubels of levering van inpak materiaal. We kunnen werkelijk al uw verhuizingsproblemen uit handen nemen. Neem daarvoor contact met ons op.

Een verhuislift huren

Naast een verhuizing kan een verhuislift ook erg handig zijn. Vooral wanneer u hooggelegen woont en of uw lift niet groot genoeg is om uw meubels in te zetten. In dat geval kan het handig zijn om een verhuislift te huren.

Er zijn een hele hoop redenen waarom onze klanten kiezen voor een verhuislift. Één van de redenen is dat het bij een grote verhuizing een heleboel tijd bespaart. Wanneer u veel spullen heeft kan het best een karwei zijn om al deze spullen in of uit uw nieuwe huis te krijgen. De tijd die u hieraan kwijt bent kunt u besparen door gebruik te maken van een verhuizer. Dit scheelt dus een hoop moeite en ergernis.

Bovendien voorkomt u schade aan uw spullen. Als u uw spullen met een verhuislift vervoert kan het zo zijn dat ze tijdens de verhuizing beschadigen. Dat is natuurlijk zonde. Als u gebruikt maakt van één van onze verhuisliften dan bent u verzekerd tot wel €25.000.- Bovendien kunt u gratis gebruik maken van verhuismaterialen.

Wilt u gebruik maken van een verhuislift of wilt u uw verhuizing uitbesteden? Neem dan contact op met ons via: 070-214 94 22  Of vul het contactformulier in. Wij proberen zo goed mogelijk aan al uw wensen te voldoen. Zodat u met een gerust gevoel van / naar Boskoop kan verhuizen.

Waarom kiezen voor ‘Verhuis Direct’ als verhuisbedrijf voor zakelijke en particulieren verhuizingen?

Verhuisbedrijf Direct Boskoop is het best beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland. Onze klanten geven ons gemiddeld een 4.9/5.0 op basis van ruim vierhonderd beoordelingen. Hier zijn wij dan ook enorm trots op!

Onze verhuizers doen er alles aan om deze goede goede score te behouden. Bij ons staat kwaliteit en klantgerichtheid dan ook op de eerste plaats. Door goede training, de juiste verpakkingsmaterialen en onze jarenlange ervaring zal de verhuizing zorgeloos verlopen. Een aantal voordelen van Verhuisbedrijf Direct:

 • Verhuiskrachten
 • Verhuislift(en) huren
 • Complete verhuizingen
 • Kleine/halve verhuizingen
 • Inpakwerk
 • Levering verhuisdozen + inpakmaterialen
 • Transporteren
 • (de)montage van meubels
 • Piano transport
 • Ontruimingen
 • Beschikbaar in een groot werkgebied

Bel ons vanuit Boskoop ook voor een spoedverhuizing of een ontruiming

Wilt u gebruik maken van onze verhuisservice, voor een prijs die geen pijn doet in uw portemonnee?  Neem dan telefonisch contact met ons verhuisbedrijf in Boskoop. Op en wij sturen ervaren verhuizers naar u toe. Naast particuliere en zakelijke verhuizen voeren wij ook ontruimingen en voordelige spoedverhuizingen uit. Bel voor uw goedkope verhuizing in Boskoop naar: 085-2013070 of stuur een e-mail naar: info@verhuisbedrijfdirect.nl.

Wat wij nogmeer doen naast verhuizingen in / naar Boskoop

Ervaren verhuizers van Goedkoop een verhuislift

De verhuizers van Goedkoopeenverhuislift hebben al ruim 8 jaar ervaring. Bij het uitvoeren van verhuizingen zijn wij erg flexibel. Of u nu wilt dat wij de volledige verhuizing voor u doen. Of alleen maar 1 verhuizer nodig heeft. Wij zijn bij verhuizingen erg flexibel, dankzij de planning die wij hanteren kunnen wij u binnen een korte tijd helpen. Dat is ook handig wanneer u bijvoorbeeld met spoed wilt verhuizen en er veel haast bij is. In al deze gevallen kunt u bij ons terecht.

De service die wij als Verhuisbedrijf Boskoop aanbieden aan zowel bedrijven als particulieren proberen wij zo in te richten dat wij voor een zo goed mogelijke ervaring zorgen. Ons personeel is onderworpen aan een zware selectie. Wij willen namelijk dat onze verhuizers representatief zijn en dat uw spullen geen schade oploopt. Bel voor uw goedkope verhuizing in Boskoop naar: 085-2013070 of stuur een e-mail naar: info@verhuisbedrijfdirect.nl.

Naast Boskoop zijn wij ook actief in: KatwijkDelfgauwWarmondVoorhout en Noordwijk

  Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Boskoop. Ook in steden als Alphen aan den RijnDordrechtSpijkenisseScheveningen en Tilburg.
ontruimen
track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070