Verhuisbedrijf Oosthuizen

Verhuisbedrijf Oosthuizen

Gaat u verhuizen van, naar of binnen Oosthuizen en heeft u hulp nodig van professionele verhuizers? Kies dan voor Verhuisbedrijf Direct. Met meer dan 8 jaar ervaring is Verhuisbedrijf Direct een van de beste verhuisbedrijven in Nederland, en dat altijd voor scherpe prijzen. Met ervaring in duizenden verhuizingen en goed opgeleiden verhuizers zullen we er voor zorgen dat uw dierbare spullen veilig, netjes en zonder beschadigingen naar uw nieuwe locatie worden verhuist. Wij zetten ons in voor zowel particulieren als bedrijven. Wat minder budget? Geen zorgen. Onze verhuisdiensten zijn betaalbaar voor elke partij, voor elk budget.

Gebruik maken van ons verhuisservice in Oosthuizen? Bel dan naar: 085 - 2013070 en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Veilig en stress-vrij verhuizen met Verhuisbedrijf Direct

Bij een verhuizing komt vaak veel stress kijken. Spullen inpakken, spullen uitpakken… Sjouwen met grote banken en voorzichtig zijn met duur servies… Lange ritten maken van de oude naar de nieuwe locatie… Verhuizen is een hele klus.

Een verhuizing uitbesteden is daarom vaak een goede beslissing. Wij kunnen u helpen met een volledige verhuizing zodat u zelf zo min mogelijk hoeft te doen. Naast het verhuizen van uw spullen kunnen we u namelijk ook helpen met het in- en uitpakken van uw spullen, leveren kwaliteit inpakmateriaal, (de)monteren van meubels, aanleveren van verhuisliften, pianotransport en ontruimingen.

Door onze volledige verhuisservice hoeft u zich geen zorgen meer te maken over alle dingen die komen kijken bij een verhuizing en kunt rustig aan doen terwijl wij uw verhuizing regelen.

U kunt er zelf voor kiezen in hoeverre u gebruik wilt maken van onze extra diensten. Mocht u alleen hulp nodig hebben bij vervoeren van uw spullen kan dat natuurlijk ook.

Onze verhuizers

De verhuizers bij Verhuisbedrijf Direct krijgen bij ons altijd eerst een goede training zodat ze precies weten hoe ze uw spullen veilig en netjes kunnen verhuizen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er onhandige verhuizers bij u langskomen die niet voorzichtig met uw spullen omgaan.

Onze verhuizers zien er altijd netjes uit, zijn altijd vriendelijk en weten hoe ze een verhuizing aan moeten pakken. Onze verhuizers helpen maandelijks bij meer dan 150 verhuizingen waardoor ze veel ervaring hebben en weten wat ze doen.

Onze professionele verhuizers zijn ook de kracht van onze verhuisbedrijf. Hierdoor worden wij beoordeeld met een 4.9/5.0 sterren, gebaseerd op meer dan 400 reviews. Hier zijn we erg trots op!

Wij willen dat onze diensten betaalbaar zijn voor iedereen. Daarom kunt u al een verhuiskracht inhuren voor slechts 25 euro per uur.

 

Onze verhuizers inhuren? Vraag een offerte aan door te bellen naar 085-2013070 of stuur een mailtje naar info@verhuisbedrijfdirect.nl. Dan maken wij vrijblijvend een op maat offerte voor uw verhuizing!  

Waarom kiezen voor onze verhuisservice in Oosthuizen?

Bij Verhuisbedrijf Direct willen we het uitbesteden van een verhuizing betaalbaar maken voor iedereen. Daarom zijn onze prijzen laag en is onze service professioneel en van hoge kwaliteit. Onze verhuizers zijn goed opgeleid en zullen uw spullen altijd netjes en veilig van A naar B brengen.  

Wij helpen zowel particulieren als bedrijven met het verhuizen van hun inboedel en door onze full-service verhuizingen hoeft u zich geen zorgen te maken over uw verhuizing. U kunt deze volledig uitbesteden!

Naast Oosthuizen zijn we ook door de rest van Nederland werkzaam, zoals: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen en meer!

  • Maatwerk
  • Spoedverhuizingen
  • Voordelig           
  • Professioneel
  • Direct
  • Flexibel

  Kosten van uw verhuizing berekenen?

Bel ons voor een verhuizing van of naar Oosthuizen

Wilt u een verhuizing uitbesteden bij Verhuisbedrijf Direct in Oosthuizen? Bel dan naar 085-2013070 of stuur een mailtje naar info@verhuisbedrijfdirect.nl. Dan maken wij vrijblijvend een op maat offerte voor uw verhuizing!

track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Verhuizingen van A tot Z:

  Kosten van uw verhuizing berekenen?

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070