info@verhuisbedrijfdirect.nl

ma t/m zo 9:00 – 18:00

ONTRUIMEN

PARTICULIER & ZAKELIJK

Verhuisbedrijf Direct heeft al jaren ervaring op het gebied van ontruimingen. Zowel particuliere als zakelijke ontruimingen. Wij proberen met onze klanten zo goed mogelijk af te stemmen wat er moet gebeuren. Op basis van een telefoongesprek kunnen wij al een zeer nauwkeurige prijsopgave opstellen.

Verhuur

Bij ons kunt ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur (incl. BTW).

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent bij ons verzekerd tot €25.000,-.

Gunstige uurtarieven

Goedkoop verhuizen? Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- per uur (incl. BTW).

HEEL NEDERLAND

Onze ontruimingsservice is voor heel Nederland beschikbaar. Onze ontruimkrachten en ontruimbussen zijn verspreid over heel het land in steden als Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Hierdoor kunnen wij de service zeer voordelig aanbieden. In tegenstelling tot veel andere ontruimingsbedrijven, zijn wij dan ook voordelig en flexibel! Voor een woningontruiming of bedrijfspandontruiming is Verhuisbedrijf Direct de aangewezen professional. Volledige huisontruiming inclusief vloerbedekking verwijderen en bezemschone oplevering. Een restgedeelte van de inboedel na verhuizing afvoeren is ook mogelijk. Boedelruiming en het leegruimen van een bedrijfsruimte is een tijdrovende bezigheid. Voor Verhuisbedrijf Direct is dit dagelijkse kost: goede spullen worden hergebruikt, afval wordt op milieubewuste wijze afgevoerd.

Chat openen
1
Direct contact?
Verhuisbedrijf Direct
Nog sneller contact om uw verhuizing te plannen?