Verhuisbedrijf Badhoevedorp

Als u in Badhoevedorp gaat wonen, omdat u bijvoorbeeld een woning daar gaat huren of kopen dan is het noodzakelijk om uw spullen daarnaartoe te krijgen. U kunt dit zelf doen door een busje te huren, maar u kunt ook een verhuisbedrijf inschakelen. Dit maakt het hele proces een stuk makkelijker. Neem contact met ons op, en vraag naar de mogelijkheden.

Een verhuisbedrijf inschakelen gaat simpeler dan u denkt. Neem contact met ons op en bespreek het moment wanneer u wilt gaan verhuizen. Geef ons de adressen door waar u vanuit en waar u naartoe wil gaan verhuizen en wij regelen de rest!

Heel begrijpelijk als u wilt weten wat dit allemaal gaat kosten. Doe bij ons vrijblijvend een offerteaanvraag en we komen zo snel mogelijk bij u terug met een prijsopgaaf.
Bel onze verhuisfirma op 085-2013070 om de mogelijkheden van de verhuizing met ons te bespreken. U kunt ons ook mailen op: info@verhuisbedrijfdirect.nl. 

Onze tevreden klanten

Walter JohnsonWalter Johnson
15:51 20 Apr 24
Goed geregeld!
Mark AntwerpenMark Antwerpen
15:46 19 Apr 24
Netjes werk afgeleverd. Chetta en Chetta 2 hebben onze spullen mooi verpakt en zuinig mee omgegaan. Geen beschadigingen. Fijn verhuisbedrijf en het contact was ook fijn. Duidelijke offerte en geen onvoorziene kosten!Zoek je een verhuisbedrijf, zou ik deze zeker aanraden!
Mark Hartog Van BandaMark Hartog Van Banda
13:24 19 Apr 24
Verhuizing ging hartstikke goed, proffessioneel opgepakt en vriendelijke gasten! Top gedaan.
Illia LevoshkoIllia Levoshko
09:34 19 Apr 24
Chetta chetta 2 Alles ging heel goed en snel. Ik ben zeer tevreden en dankbaar voor de verhuizers die echt geweldig werk hebben geleverd.
Berik IrgebayevBerik Irgebayev
13:03 17 Apr 24
Mieke HMieke H
09:01 17 Apr 24
Super verhuisd, geweldige jongens die mij hebben geholpen met zware meubels.Dank jullie wel , RILEY S en CAS
lucia van der heijdenlucia van der heijden
15:57 16 Apr 24
Onwijs aardige gasten, goede service.
Nils HassmerNils Hassmer
11:41 15 Apr 24
Kwamen op tijd, hebben alles goed ingepakt en verhuizd. Ging snel en efficient
Fam GangadinFam Gangadin
12:51 14 Apr 24
Majid, Hassan en Abderzak hebben ons geweldig geholpen! Snel, vriendelijk en alles netjes/voorzichtig gedaan!
Corry GangadinCorry Gangadin
12:45 14 Apr 24
js_loader

Professioneel en ervaren verhuisbedrijf in Kudelstaart

Naast het feit dat we eerlijke prijzen hanteren, leveren wij ook de juiste professionaliteit. Of u nu veel te besteden heeft, of een kleiner budget heeft. In beide gevallen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Onze ervaren verhuizers helpen maandelijks honderden gezinnen met het verhuizen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u te bieden hebben, zodat uw verhuizing zorgeloos verloopt? Vraag dan een vrijblijvende offerte. Wij regelen uw verhuizing zowel voor particulieren als bedrijven in Badhoevedorp! 

Van welke diensten kunt u het best gebruik maken?

Verhuis direct is niet zomaar een verhuisbedrijf. Wij bieden namelijk een heleboel verschillende soorten diensten. Waarom wij dit doen? Omdat we naast het verhuizen van spullen ook nog andere diensten verlenen. U kunt zelf bepalen van welke diensten u gebruik wilt maken voor uw verhuizing van of naar Kudelstaart. Onze diensten bestaan onder andere uit het transporteren, aanleveren van inpakmaterialen, u helpen met inpakken en uitpakken een complete maar ook een halve verhuizing. 

Vragen over onze dienstverlening?

Bel 085 - 2013 070

Hoe gaan we te werk?

Offerte aanvragen

Spullen inpakken

Spullen verhuizen

Spullen op locatie

Voordelig verhuizen van/naar Voorbeeld

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben namelijk ruime ervaring met verhuizingen. Ons doel is namelijk ook om zo goedkoop en efficiënt mogelijk te verhuizen, waardoor u een tevreden klant wordt. Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Badhoevedorp. Ook in steden als Kudelstaart, Duivendrecht en Rotterdam

Bij Verhuisbedrijf Direct verhuist u gegarandeerd voor de laagste prijs. Vind u elders een beter aanbod? Dan betalen wij u het verschil terug.