Over Verhuisbedrijf Direct

Wij begrijpen als geen ander dat je zekerheid zoekt bij je verhuizing. Verhuizen is niet zomaar iets! Wij begrijpen dat er veel bij verhuizen komt kijken, en willen jou hier graag bij ontlasten. Wij werken daarom uitsluitend met ervaren verhuiskrachten die goed geschoold zijn, en precies weten hoe ze jou het beste helpen. Zo zorgen wij er samen voor dat jouw verhuizing vlekkeloos verloopt!

Waarom je bij ons het beste geholpen wordt

Verhuisbedrijf Direct is een jong en dynamisch bedrijf. We werken met ervaren verhuiskrachten. Onze doelstelling is om een verhuizing altijd vlekkeloos uit te voeren. We zijn een betrouwbare partner voor alle partijen waar we mee te maken hebben.

over verhuisbedrijf direct
1

Maatwerk

Wij leveren maatwerk. Je kan zelf bepalen hoeveel hulp je nodig hebt, en hier kunnen wij je uiteraard mee helpen.

2

Professioneel

Als je voor Verhuisbedrijf Direct kiest, dan kies je voor een hecht team van professionele verhuizers.

3

Spoedverhuizingen

Komt er spoed kijken bij jouw verhuizing? Ook voor snelle transporten en spoedverhuizingen kan je onze specialisten inzetten.

4

Direct

Je kan je gehele verhuizing uit handen geven, van inpakken tot uitpakken.

5

Voordelig

Weet je nog niet precies wat je nodig hebt? Onze specialisten kunnen vrijblijvend bij je langskomen voor een schatting en bezichtiging.

6

Flexibel

Zoek je een flexibele partij die jou op zeer korte termijn van dienst kan zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!