Zoetermeer

VERHUUR

Bij ons kunt ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor ?70,-/uur.

VEILIGHEID

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd.

AANTREKKELIJKE UURTARIEVEN

Goedkoop verhuizen? Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven.

Zakelijk of bedrijfsverhuizingen

Verhuisbedrijf Direct is er ook voor uw zakelijke of bedrijfsverhuizingen. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing optimaal wordt uitgevoerd. Dit doen wij ook nog is tegen een zeer scherpe prijs. Wij hebben al talloze bedrijven naar hun nieuwe pand verhuist. Wij kunnen u daarbij ondersteunen van A t/m Z.

Er komt bijzonder veel kijken bij zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een bedrijf, kantoor of winkel, in al deze gevallen is het absoluut noodzakelijk om de verhuizing goed te plannen. Verhuisbedrijf Direct kan u daar uiteraard bij helpen.

Foutloos

Centraal staat om de verhuizing zo snel mogelijk en foutloos uit te voeren. Hiervoor is ervaring nodig, hetgeen wat verhuisbedrijf Direct heeft. Onze verhuiskrachten weten daarom precies waar op gelet moet worden en zij helpen bij het vlekkeloos laten verlopen van de verhuisdag zelf. Het is niet alleen de verhuisdag zelf waar de meeste tijd in zit. Bij een zakelijke verhuizing is de planning cruciaal en hier moet ook de nodige aandacht voor worden gegeven. Verhuisbedrijf Direct helpt u daar uiteraard bij.