Zeer snelle service. Prima personeel. Aardig en correcorrect.
Kloosterman
Kapelle
TOPverhuizers. Netjes geholpen, zeer vriendelijk, harde werkers, alle afspraken nakomen en heldere prijzen. Wat wil je nog meer. Niet twijfelen, ze zijn echt goed en je krijgt er geen spijt van. Nogmaals Bedankt!
Mo de Beer
Den Haag
Ik ben super geholpen door Verhuis Direct: nette verhuizers, die mijn spullen zorgvuldig en snel verhuisd hebben tegen een vriendelijke prijs. Een dikke aanrader.
Anneke
Amersfoort
Dankzij Jochem en Willy is het een 5 geworden, hoewel de verhuizing teleurstellend begon. Ondanks herhaaldelijke bevestigingen vooraf, startten ze veel te laat. En dat krijg je als je 3 verhuizingen op een dag moet doen. En hierover werden we niet vooraf gebeld en was het bedrijf oom ronduit slecht bereikbaar. Erg jammer. Toen we een maal aan de slag gingen, ging het snel, flexibel en plezierig.
Peter
Kamperland
Afspraken werden stipt nagekomen. Er werd zorgvuldig met onze spullen omgegaan. De verhuizing werd in kortere tijd dan aanvankelijk begroot op uitstekende wijze uitgevoerd. Dikke pluim voor de mannen!
Tichelaar
Winterswijk-Bennekom
Mijn eerste telefonisch kontakt met Verhuisbedrijf direct was ik al tevreden. De dag van de verhuizing was ik meer dan tevreden. De verhuizers wisten van aanpakken. Snelle accurate service en ze zijn zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Ik zal ze zeker aan mijn vrienden/kennissen aanbevelen. Sterker nog..... ik heb al 2 klanten voor ze. Nogmaals mijn dank
Roberto van der Loos
Amsterdam
Super fijne (voor zover dat kan) dankzij de jongens van verhuisbefrijf Direct. Niets was teveel bij deze toch wel erg zware klus. Ik ben zeer tevreden. Kees en zijn stagair waren helemaal top! Uitstekende service!
Rieke
Wijk bij Duurstede
perfecte en en snelle goede service , vriendelijk personeel en leveren kwaliteit, ben superdik tevreden
Suijs Volcmart
Culemborg
Prima geregeld!
Johan en nikki
Zoetermeer
Ik ben top geholpen door Verhuisbedrijf direct. Alles werd voor mij opgetild en ik hoefde zelf helemaal niks te doen. Hoe relaxt is dat! Zeker een aanrader.
Esther
Geen / Den Haag
Goed en zorgvuldig gewerkt. Hielden zich aan alle afspraken. Hebben de tweepersoons bed uit en in elkaar gezet.
van veenschoten
Verhuisbedrijf Direct heeft mij zeer goed geholpen bij mijn verhuizing. Heel professioneel en snel!
Jolanda
Amsterdam
Ik ben super goed geholpen door Verhuisbedrijf Direct. Bedankt voor alle hulp!
Gilbert
Zeer professioneel te werk gegaan. Ze hebben mijn opslag ruimte netjes ingepakt en snel verhuisd. Zeker aanbevolen!
HENK VISSERS
UTRECHT
Zeer ervaren en vriendelijk personeel. Ze hebben mijn inboedel vanuit Haarlem naar Den Haag verhuisd. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!
RIK SWINKELS
DEN HAAG
Ik wou op kamers gaan wonen in Amsterdam voor mijn opleiding. Verhuisbedrijf DIRECT heeft zeer snel en veilig mijn spullen van A naar B gebracht. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
BART VAN ADEL
AMSTERDAM
Ik heb een zeer speciale collectie die zeer breekbaar is. Deze klus vereiste dus ook veel attentie. Verhuisbedrijf Direct heeft dit zeer professioneel aangepakt en me collectie is veilig aangekomen op locatie.
GUISO LEE
Arnhem
Direct Contact!

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Beoordeling door klanten: 10/10 - 6 beoordelingen