Wat klanten vinden van Verhuisbedrijf Direct!

Wat klanten vinden van Verhuisbedrijf Direct

“Verhuisbedrijf Direct is geweldig! Zojuist m’n zware spullen verhuisd. Ben super tevreden. De verhuizers zijn supersnel, goed, netjes en denken mee. Zijn ook nog vriendelijk. Ik raad ze zeker aan. Tot over een jaar weer!

 

Janis Bohr

Amsterdam Zuid

Wij zijn zeer tevreden over de service van verhuisbedrijf Direct. Kaza, Jacin en Hakim hebben de verhuizing snel en heel goed gedaan. Ze zijn beleefd en vriendelijk. Zij namen het aanbod voor een kopje koffie aan, maar wilden er liever niet bij gaan zitten. Zij dronken het tijdens het werken op. Als wij ooit nog een keer gaan verhuizen, weten wij wel wie wij als verhuizers willen.

 

Walter Balvers

Utrecht

“Super nette verhuizers, heel beleefd. Hebben goed gewerkt! Bedankt Billy en maat Fahri

 

Riethoff

Bosschenhoofd

“Ik ben vandaag fantastisch geholpen door Hakim & Barry- zonder hun was het niet gelukt vandaag! Ze zijn professionele, hardwerkende mannen die bovenal erg gezellig waren!! En dat kun je goed gebruiken midden in de verhuis stress!

 

Marlous

Oene

“1e ervaring met dit verhuisbedrijf echt topservice vakkundig en netjes wordt er met de spullen omgegaan zeer tevreden een aanrader dit topteam Robin en Kaza

 

B heeres

Rhoon

Piano verhuisd van Almere naar Den Haag, harde en vriendelijke werkers die voor een mooie prijs de piano van onze dochter naar haar huisje hebben gebracht. TOP!

 

J Rodenburg

Almere

“De mannen hebben gebikkeld! Respect voor het harde werken. Met name 1 Vd heren die er twee dagen was.. elke x zonder zeuren .. geen probleem mevrouw .. alleraardigst! Echt een topper! Ging maar door! Geen tijd om te eten.. door.. De Structuur bij het inladen en uitladen dat kan iets beter. Goed opschrijven wat erin zit en waar het heen moet.. hier valt tijd mee te winnen. Maar lag niet aan de inzet van de mannen. Zkr niet van onze favoriet die er 2 dagen was.

 

Dirk

Huizen

“Prima service

 

Dave

Rijswijk

“Aanvankelijke tegenslag werd gecompenseerd met overwerk in de avonduren. Prettig personeel!

 

Jaap Goedegebuure

Den Haag

“Keurig op tijd arriveerden de twee vrolijke mannen, Na?m en Senna. Senna strompelde de trap op. Ik maakte me zorgen, hij liep verdorie nog beroerder dan ik. “Niks aan de hand”, verzekerde hij me, “gewoon doorgaan”. En dat deden de mannen, snel, accuraat en netjes. En ook nog voor een Topprijs! Helemaal tevreden dus.

 

Huyb Doyer

Huizen

“Super vriendelijke mannen, stipt op tijd, zorgvuldige omgang met mijn spullen. Ik heb echt alleen maar complimenten voor deze jongens.

 

Esther Loenen

Austerlitz

“We zijn erg blij hoe de verhuizing verlopen is! Mede door Mimoun, Berry en Jochem. Niks was hun teveel, zeer flexibel en aardig. Dank jullie wel!

 

Van der Heem

Den Haag

“snel, betrouwbaar, de verhuizers doen alles met een lach, aardig. Bedankt jongens !

 

ina schurwanz

Den Haag

“Vandaag door Berry geholpen van verhuisbedrijf direct in Rotterdam. Super goede service en heel fijn dat Berry zo goed mee heeft geholpen. Erg flexibel ook! Top!

 

Pieter

Rotterdam

“Net een verhuizing achter de rug gehad. Yassin en Nassin perfect gewerkt dank jullie wel. Snel en netjes nogmaals bedankt

 

Fatih Aydin

Den Haag

“Perfect verhuist, vriendelijke verhuizers. Hard gewerkt en alles zorgvuldig ingepakt.

 

Janine

Panningen

“Vandaag door Berry geholpen van verhuisbedrijf direct in Rotterdam. Super goede service en heel fijn dat Berry zo goed mee heeft geholpen. Erg flexibel ook! Top!

 

Pieter

Rotterdam

“Zeer snelle service. Prima personeel. Aardig en correcorrect.

 

Kloosterman

Kapelle

“TOP verhuizers. Netjes geholpen, zeer vriendelijk, harde werkers, alle afspraken nakomen en heldere prijzen. Wat wil je nog meer. Niet twijfelen, ze zijn echt goed en je krijgt er geen spijt van. Nogmaals Bedankt!

 

Mo de Beer

Den Haag

“Ik ben super geholpen door Verhuis Direct: nette verhuizers, die mijn spullen zorgvuldig en snel verhuisd hebben tegen een vriendelijke prijs. Een dikke aanrader.

 

Anneke

Amersfoort

“Dankzij Jochem en Willy is het een 5 geworden, hoewel de verhuizing teleurstellend begon. Ondanks herhaaldelijke bevestigingen vooraf, startten ze veel te laat. En dat krijg je als je 3 verhuizingen op een dag moet doen. En hierover werden we niet vooraf gebeld en was het bedrijf oom ronduit slecht bereikbaar. Erg jammer. Toen we een maal aan de slag gingen, ging het snel, flexibel en plezierig.

 

Peter

Kamperland

“Afspraken werden stipt nagekomen. Er werd zorgvuldig met onze spullen omgegaan. De verhuizing werd in kortere tijd dan aanvankelijk begroot op uitstekende wijze uitgevoerd. Dikke pluim voor de mannen!

 

Tichelaar

Winterswijk-Bennekom

“Mijn eerste telefonisch kontakt met Verhuisbedrijf direct was ik al tevreden. De dag van de verhuizing was ik meer dan tevreden. De verhuizers wisten van aanpakken. Snelle accurate service en ze zijn zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Ik zal ze zeker aan mijn vrienden/kennissen aanbevelen. Sterker nog….. ik heb al 2 klanten voor ze. Nogmaals mijn dank

 

Roberto van der Loos

Amsterdam

“Super fijne (voor zover dat kan) dankzij de jongens van verhuisbefrijf Direct. Niets was teveel bij deze toch wel erg zware klus. Ik ben zeer tevreden. Kees en zijn stagair waren helemaal top! Uitstekende service!

 

Rieke

Wijk bij Duurstede

“perfecte en en snelle goede service , vriendelijk personeel en leveren kwaliteit, ben superdik tevreden

 

Suijs Volcmart

Culemborg

“Prima geregeld!

 

Johan en nikki

Zoetermeer

“Ik ben top geholpen door Verhuisbedrijf direct. Alles werd voor mij opgetild en ik hoefde zelf helemaal niks te doen. Hoe relaxt is dat! Zeker een aanrader.

 

Esther

Geen / Den Haag

“Goed en zorgvuldig gewerkt. Hielden zich aan alle afspraken. Hebben de tweepersoons bed uit en in elkaar gezet.

 

van veenschoten

Schiedam

“Verhuisbedrijf Direct heeft mij zeer goed geholpen bij mijn verhuizing. Heel professioneel en snel!

 

Jolanda

Amsterdam

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070