Verhuisbedrijf Rotterdam

verhuisbedrijf direct interieur

Ervaren en professioneel verhuisbedrijf bij Rotterdam

Wilt u gaan verhuizen naar of van Rotterdam? Of gaat u verhuizen binnen Rotterdam en wilt u graag wat professionele hulp? Kies dan voor verhuisfirma Direct en u kiest voor betrouwbare en ervaren verhuizers. Niet alleen hebben onze verhuizers ervaring, ze zullen ook zorgvuldig met uw eigendommen omgaan, want dat is natuurlijk erg belangrijk. Bij ons verhuisbedrijf draait de verhuizing om uw spullen en uw wensen. Wij streven er daarom naar om u maatwerk te leveren. Dit houdt in dat u zelf kunt bepalen welke verhuisservice u nodig heeft. Bijvoorbeeld, moeten er alleen spullen getransporteerd worden of wilt u ook hulp bij het inpakken of demonteren van meubels? Wat u ook wilt, ons verhuisbedrijf levert u de diensten. En het mooiste van alles is: verhuizen via verhuisbedrijf Direct is goedkoop verhuizen in Rotterdam.

Professioneel team verhuizers bij u in Rotterdam

Bij verhuisbedrijf Direct werken niet zomaar wat mensen die u helpen met verhuizen. Bij onze verhuisfirma werken professionele verhuizers die ervaring hebben, representatief zijn en sterk zijn in communicatie. Deze vriendelijke verhuizers helpen u graag bij alles wat bij uw verhuizing komt kijken. Een verhuizing is immers al vervelend genoeg! Daarom kunt u onze verhuizers inschakelen om de gehele verhuizing over te nemen. Van inpakken tot transporteren, de spullen in uw nieuwe woning in Rotterdam zetten, uitpakken en monteren van meubels. In principe hoeft u niet eens mee te helpen, maar uiteraard mag dat wel. Wilt u zo snel en goedkoop mogelijk verhuizen? Ook dan bent u bij onze verhuisservice helemaal goed. Om u snel van dienst te zijn, hebben wij een spoedservice in het leven geroepen.

Waarom u bij ons goedkoop kunt verhuizen

Dacht u dat een verhuisbedrijf inschakelen vanuit Rotterdam altijd hoge kosten met zich meebrengt? Dan heeft u het mis! Onze verhuisfirma heeft voor ieder budget een passende verhuisservice. Bij ons kunt u namelijk zelf kiezen hoeveel diensten u wilt afnemen. U kunt onder andere kiezen uit:

  • Verhuizers
  • Complete verhuizing of kleine verhuizing
  • Ontruimingen
  • Montage van meubels
  • Inpakwerk en uitpakwerk
  • Levering van verhuisdozen en/of inpakmaterialen

Ons verhuisbedrijf inschakelen vanuit Rotterdam

Wilt u in Rotterdam gebruik maken van onze professionele verhuizers? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze verhuisfirma, zodat u goedkoop kunt verhuizen van, naar of in Rotterdam. Het is uiteraard ook mogelijk om eerst geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 085-2013070 of e-mailadres: info@verhuisbedrijfdirect.nl. Wij regelen uw verhuizing in Rotterdam!

  Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Rotterdam. Ook in steden als SchiedamDen Haag en Utrecht kunt u op ons rekenen!

 
ontruimen
track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070