Verhuisservice

Wilt u een bewezen, betaalbare en bekwame verhuisservice inschakelen? Neem contact op met Verhuisbedrijf Direct. Onze specialisten hebben al jaren ervaring in het transporteren en verhuizen. Zowel van particulieren als bedrijven. Wij hanteren een persoonlijke aanpak, werken enkel met gediplomeerd personeel en garanderen u een uitstekende begeleiding. Wilt u ook dat uw verhuizing en/of ontruiming volledig naar wens verloopt? Bel naar 085-2013070 en schakel onze verhuisservice in.

 

Onze aanpak als verhuisbedrijf

Voor verhuizingen binnen en buiten Nederland zijn wij uw partner. Wij werken namelijk zowel nationaal als internationaal. Dit maakt van ons een persoonlijke verhuisservice met een werelds karakter. Wat u zeker weet bij ons, is dat wij uw inboedel uiterst zorgvuldig verhuizen. Wij behandelen uw spullen alsof ze van onszelf zijn. Wij dragen een hart voor ons vak, weten wat hard werken is en hanteren een directe aanpak. Onze professionele aanpak ziet u ook terug in onze strenge selectie van verhuizers. Wij screenen zeer zorgvuldig hun vaardigheden, representativiteit en communicatie. Dit alles zodat uw contact met hen zo optimaal mogelijk verloopt!

Kende u deze voordelen van onze verhuisservice al?

Wij zetten alles op alles om onze opdrachtgevers zo goedkoop en effici?nt mogelijk te verhuizen, zonder af te doen aan de kwaliteit. Wij werken snel en compleet. Hierdoor kunt u uw complete verhuizing aan ons overdragen. Als gevolg houdt u meer tijd en energie over om uw nieuwe woon- of werkomgeving te ontdekken. Naast dat wij vlot en volledig werken, schenken we ook veel aandacht aan uw en onze veiligheid. Zo verhuizen wij uw spullen uitermate netjes en zorgvuldig van A naar B. Een laatste voordeel dat we willen noemen, is onze betaalbaarheid. Al voor slechts €25,- per uur schakelt u onze verhuizers in!

Kies voor maatwerk

Verhuizen beschouwen wij als puur maatwerk. Elke klus zien we als een nieuwe uitdaging. Hoeveel taken wenst u over te dragen aan onze ervaren verhuizers? Laat onze verhuisservice bijvoorbeeld de gehele verhuizing voor u verzorgen. Van het inpakken tot het uitpakken van uw inboedel. Of kies er bijvoorbeeld voor de voorbereidingen zelf te verrichten. Wat u ook wenst, wij zijn uw all-inclusive partner aangaande verhuizen. Wij bieden u onder andere:

  • Passend advies
  • Snelle transporten
  • Spoedverhuizingen

Schakel onze verhuisservice in

Heeft u behoefte aan onze verhuisservice? Vraag een geheel vrijblijvende verhuisofferte aan. Vul ons online contactformulier in, mail naar info@verhuisbedrijfdirect.nl of bel naar 085-2013070. Met onze verhuisservice verhuist u snel, efficiënt en comfortabel van A naar B!

  Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

ontruimen
track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070