Goedkoop verhuizen van A naar B

Als u goedkoop wilt verhuizen, staat Verhuisbedrijf Direct graag voor u klaar. Onze bewezen en betaalbare specialisten zijn al jaren ervaren met het verhuizen van particulieren en bedrijven. Onze aanpak kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, gediplomeerd personeel en een uitstekende begeleiding. Heeft u behoefte aan een vlekkeloze, comfortabele en vlotte verhuizing? Bel naar 085-2013070. Met ons kunt u goedkoop verhuizen van A naar B.

Waar wilt u naar toe verhuizen?

Ons verhuisbedrijf is in te schakelen voor zowel nationale als internationale verhuizingen. Hierdoor staan we bekend als een persoonlijk verhuisbedrijf met een werelds karakter. Waar u ook heen wenst te verhuizen, wij gaan uiterst zorgvuldig met uw inboedel om. Wij dragen een dusdanige grote zorg over uw spullen, alsof ze van onszelf zijn. Verder weten wij wat hard werken is, dragen we een hart voor ons vak en hanteren we een directe aanpak. U bent ervan verzekerd dat onze verhuizers streng zijn geselecteerd op hun vaardigheden, representativiteit en communicatie. Zo kunt u prima met hen communiceren over het verloop van de verhuizing.

Voordelen van ons verhuisbedrijf

Wat ons onderscheidt van andere verhuisbedrijven, is dat wij u goedkoop, snel en zo effici?nt mogelijk kunnen verhuizen, zonder af te doen aan de kwaliteit. Wij verzorgen uw verhuizing namelijk precies zoals u wenst. Van het inpakken tot het uitpakken, of we pakken juist enkel die taken op die u aan ons wenst over te dragen. Kiest u ervoor de complete verhuizing aan ons uit te besteden? Dan kunt u alvast kennismaken met uw nieuwe woon- of werkomgeving. Wij werken vlot, volledig en veilig. Of wij nou ingeschakeld worden voor een grote spoedverhuizing of een kleinschalig transport.

Wat ons zo goedkoop maakt

Bij ons kunt u ?cht goedkoop van A naar B verhuisd worden, vanwege onze zeer scherpe uurtarieven. Hierbij een greep uit onze diensten en bijbehorende prijzen:
  • Verhuiskracht voor 25,- per uur
  • Inpakkracht voor 25,- per uur
  • Kluskracht voor 25,- per uur
  • Verhuiswagen voor 90,- per halve dag
  • Verhuiswagen voor 120,- per dag
  • Verhuislift voor 70,- per uur
  • Verhuiskracht + -verhuiswagen voor 50,- per uur
  • Twee verhuiskrachten + -wagen voor 70,- per uur

Wilt u goedkoop verhuizen?

Verhuizen kan bij verhuisbedrijf Direct ?cht goedkoop. Vraag voor een specifiek aanbod een compleet vrijblijvende verhuisofferte bij ons aan. Laat uw gegevens achter op ons online contactformulier, mail naar info@verhuisbedrijfdirect.nl of bel 085 201 3070. Snel, comfortabel en goedkoop verhuizen doet u met Verhuisbedrijf Direct!