Verhuisbedrijf Gennep

Als u uw verhuizing makkelijk wil laten verlopen, dan is het inschakelen van een verhuisbedrijf geen overbodige luxe. Ze kunnen u makkelijk helpen bij het verhuizen naar Gennep of een andere plaats en u hoeft niks zelf meer te doen. Een professioneel verhuisbedrijf inschakelen maakt uw verhuizing een stuk makkelijker en plezieriger. Wilt u graag een offerteaanvraag doen? Dan kan dat vrijblijvend bij ons. Of neem contact met ons op bij vragen. 

Ons doel is om uw verhuizing goed en volledig te verzorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen welke verhuisservice u wenst. Heeft u alleen maar verhuizers nodig voor het transport van uw goederen, of wilt u ook hulp bij het (de)monteren van meubels en inpakken? Wat u ook nodig heeft, ons verhuisbedrijf helpt u graag. 

 

Deskundige verhuizers bij u in Gennep

Een verhuisbedrijf inschakelen vanuit Gennep hoeft echt niet altijd hoge kosten met zich mee te brengen. Onze verhuisfirma biedt een passende verhuisservice voor ieder budget. U kunt namelijk zelf bepalen hoeveel diensten u gaat afnemen. Onze diensten bestaan onder andere uit:

  • Complete verhuizing of kleine verhuizing
  • Meer verhuiskrachten
  • Levering inpakmateriaal en/of verhuisdozen
  • Demontage en montage van meubels
  • Woning ontruimen
  • Inpak- en uitpakwerk

Hoe u bij ons goedkoop kunt verhuizen

De verhuizers die werken bij Verhuisbedrijf Direct, zijn niet zomaar wat mensen die kunnen verhuizen. Wij maken als verhuisfirma een selectie voordat we verhuizers aannemen. Hierdoor hebben we representatieve en ervaren verhuizers in dienst met goede communicatieve vaardigheden. Door deze kwaliteiten kunnen onze verhuizers u prima helpen bij uw complete verhuizing van of naar Gennep.

Het is namelijk al stressvol genoeg! U kunt ons inschakelen voor het transport, maar ook voor het inpakken, uitpakken, monteren van meubels of levering van inpakmateriaal. We kunnen u werkelijk alles uit handen nemen! Vindt u het vooral belangrijk dat u goedkoop kunt verhuizen? Dat is bij onze verhuisservice geen enkel probleem. Wilt u liever zo snel mogelijk verhuizen? Vraag dan naar onze spoedservice!

Schakel vanuit Gennep ons verhuisbedrijf in

Wil u graag gebruik maken van professionele verhuizers in Gennep? Neem dan snel en makkelijk contact met ons op. Wij rekenen bij onze verhuizingen altijd voordelige tarieven, waardoor het zowel voor een groot als een klein budget goed te bekostigen is. Het is bij ons mogelijk om ons eerst vrijblijvend een offerte op te laten stellen voor de verhuizing naar Gennep. Bel voor meer informatie naar 085-2013070 of stuur een e-mail naar: info@verhuisbedrijfdirect.nl.

  Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Gennep. Ook in steden als Schiedam, Horst aan de Maas en 

 

 
ontruimen
hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

Zorgeloos verhuizen?

Gratis prijsopgave

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070