Verhuisbedrijf Goeree-Overflakkee

Op zoek naar een voordelige verhuizing van of naar Goeree-Overflakkee? dan bent u aan het juiste adres bij verhuisbedrijf Direct. Al ruim 8 jaar lang heeft onze verhuisservice vele tevreden klanten geholpen bij verhuizen. Niet alleen leveren wij de juiste professionaliteit, wij bieden ook eerlijke prijzen. Of u nu veel te besteden heeft of niet: wij leveren onze diensten voor elk budget.

Onze ervaren verhuizers helpen maandelijks ruim 150 mensen naar hun nieuwe woning. Niet alleen particulieren kunnen een beroep doen op onze verhuisfirma, ook bedrijven helpen we graag zodat ook zij goedkoop kunnen verhuizen van, naar of binnen Goeree-Overflakkee.

Wilt u gebruik maken van de diensten van ons verhuisbedrijf? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via telefoonnummer: 0852013070. Wij regelen uw verhuizing in Goeree-Overflakkee!

  Kosten van uw verhuizing berekenen?

Bel ons vanuit Goeree-Overflakkee: ook voor ontruimingen of spoedverhuizingen.

track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

  Kosten van uw verhuizing berekenen?

De kosten van een verhuizingen variëren aanzienlijk van elkaar. Dit komt door het verschil in mankracht dat u nodig heeft, de afstand die afgelegd moet worden bij het vervoeren van uw spullen en nog veel meer. Hierom kan er geen prijsindicatie gegeven worden.

Geen zorgen, vraag een vrijblijvende offerte om de kosten voor uw verhuizing in kaart te brengen.

In principe is bij ons een verhuizing snel en gemakkelijk ingepland. Mits u al ervaring heeft met het plannen van verhuizingen. Als dit niet het geval is kunt u contact opnemen met ons om de verschillende factoren die komen kijken bij een verhuizing te bespreken. Neem contact op via ons contactformulier of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De één heeft wat meer ervaring dan de ander met verhuizingen. Als je al weet hoe een verhuizing qua planning werkt dan kan je gemakkelijk en snel een afspraak maken bij ons.

Weet je minder of helemaal niets van verhuizingen af? Dit is geen probleem, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070