Verhuisbedrijf Haarlem

Verhuisbedrijf Haarlem

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Haarlem? Verhuisbedrijf Direct kan u helpen met een zorgeloze verhuizing voor een lage prijs.

Ons verhuisbedrijf is al meer dan 8 jaar actief in de verhuiswereld en heeft inmiddels duizenden verhuizingen mogen uitvoeren. Wij willen er zijn voor iedereen die hulp nodig heeft met een verhuizing. Daarom zijn onze verhuisdiensten voor elk budget geschikt en helpen wel zowel particulieren als bedrijven.

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat uw spullen altijd netjes, veilig en zonder beschadigingen op de nieuwe locatie worden afgeleverd.

Gebruik maken van ons verhuisservice in Haarlem? Bel dan naar: 085 - 2013070 en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Goedkoop en stress-vrij verhuizen

Zelf verhuizen is vaak een hele opgave, kost een hoop tijd en een verhuizing uitbesteden kost veel geld. Verhuisbedrijf Direct is daar dé oplossing voor! Wij bieden onze verhuisdiensten aan voor een erg lage prijs zodat een verhuizing voor iedereen betaalbaar is. Ondanks onze lage prijzen bieden wij wel erg goede en professionele verhuizers aan om u te helpen met verhuizen. U kunt bij ons al een verhuiskracht inhuren voor slechts 25 euro per uur! Deze verhuiskracht kan u helpen met in- en uitpakken, verhuizen van spullen en het (de)monteren van uw meubels.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat er onhandige of chagrijnige verhuizers bij u op de stoep staan als u kiest voor Verhuisbedrijf Direct. Wij werken alleen met gemotiveerde en vriendelijke verhuizers die weten wat ze aan het doen zijn. Elke verhuizer krijgt bij ons namelijk een verhuistraining waardoor ze goed weten hoe ze met uw spullen moeten omgaan en hoe ze zo’n verhuizing het beste kunnen aanpakken. Geen prutsers dus!

Volledig uitbesteden van een verhuizing

Wanneer u er voor kiest om uw verhuizing door Verhuisbedrijf Direct te laten doen, willen we u natuurlijk zoveel mogelijk ontlasten. Daarom bieden wij meer aan dan alleen het verhuizen van uw spullen. Onze verhuizers kunnen u naast verhuizen ook helpen met het in- en uitpakken van uw spullen en het (de)monteren van uw meubels. Ook kunnen wij goede inpakmaterialen en verhuisliften leveren. Uiteraard hebben wij verhuisbusjes die kunnen worden ingezet door onze verhuizers om uw spullen van A naar B te rijden.

Heeft u grote en kwetsbare spullen zoals bijvoorbeeld een mooie piano? Deze kunnen wij ook netjes voor u mee verhuizen.

Ons verhuisbedrijf kan u volledig ontzorgen van een verhuizing zodat u zich nergens meer druk om hoeft te maken.

Niet volledig uitbesteden? U kunt er zelf voor kiezen van welke extra diensten u gebruik wilt maken en welke binnen uw budget passen. U bent bij ons niet verplicht om van onze volledige service gebruik te maken.

Onze professionele verhuizers

De verhuizers van Verhuisbedrijf Direct zijn betrouwbare harde werkers die veel ervaring hebben met verhuizingen. Momenteel doen wij 150 verhuizingen per maand voor onze klanten dus ook nieuwe verhuizers bouwen snel ervaring op.

Onze verhuizers zijn de drijfveer van ons bedrijf. Zonder hun professionaliteit, vriendelijkheid en harde werken zouden wij nooit een 4.9/5.0 sterren van onze klanten krijgen. Ook is deze beoordeling gebaseerd op meer dan 400 beoordelingen. Hier zijn we ontzettend trots op!

Elke verhuizer krijgt bij ons eerst een speciale verhuistraining. Hierdoor krijgt u geen onhandige verhuizers over de vloer die niet weten wat ze aan het doen zijn, maar professionals die uw spullen altijd veilig van A naar B zullen brengen. En dat vanaf 25 euro per uur!

 

Onze verhuizers inhuren? Vraag een offerte aan door te bellen naar 085-2013070 of stuur een mailtje naar info@verhuisbedrijfdirect.nl. Dan maken wij vrijblijvend een op maat offerte voor uw verhuizing! 

Ons bedrijf verhuist van en naar alle wijken en plekken in Haarlem

 • Stationsbuurt
 • Binnenstad
 • Bakenes
 • Burgwal
 • Vijfhoek
 • Heiliglanden
 • Garenkokerskwartier
 • Hasselaersbuurt
 • Leidsebuurt-oost
 • Leidsebuurt-west
 • Bosch en Vaart
 • Florapark
 • Haarlemmerhout
 • Bloemenbuurt
 • Ramplaankwartier
 • Tuinbouwgebied-noord
 • Houtvaartkwartier
 • Kunstschildersbuurt
 • Sportliedenbuurt
 • Weltevredenbuurt

  Kosten van uw verhuizing berekenen?

Kiezen voor onze verhuisservice in Haarlem

Verhuizen in, van of naar Haarlem kunt u aan ons overlaten! Onze betaalbare verhuisdiensten en professionele verhuizers zullen er voor zorgen dat uw verhuizing stress-vrij en soepel verloopt. Wij zullen er ten alle tijden voor zorgen dat uw dierbare spullen netjes worden afgeleverd naar uw nieuwe locatie. Ook bezitten we alle benodigdheden zoals vervoer en verhuisliften zodat uw verhuizing een fluitje van een cent wordt. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.

Spoedverhuizing of ontruiming? Wij staan zo snel mogelijk bij u op de stoep!

Wilt u een verhuizing uitbesteden bij Verhuisbedrijf Direct in Haarlem? Bel dan naar 085-2013070 of stuur een mailtje naar info@verhuisbedrijfdirect.nl. Dan maken wij vrijblijvend een op maat offerte voor uw verhuizing! 

 

 

Naast Haarlem zijn we ook door de rest van Nederland werkzaam, zoals: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen en meer!

track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Naast reguliere verhuizingen kunt u verhuisbedrijf Haarlem ook inzetten voor:

  Kosten van uw verhuizing berekenen?

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070