Verhuisbedrijf Hoofddorp

Verhuisbedrijf Hoofddorp

Bent u opzoek naar verhuizers die u kunnen helpen met een verhuizing van, naar of binnen Hoofddorp? Bij Verhuisbedrijf Direct staan de beste verhuizers voor u klaar om u te helpen met uw verhuizing. En dat voor scherpe prijs!

Wij staan klaar voor hele en halve verhuizingen, voor particulieren en bedrijven. Wij willen iedereen van dienst zijn met onze verhuisdiensten en daarom hanteren we prijzen die voor iedereen betaalbaar zijn. Wat minder budget? Geen zorgen!

Gebruik maken van ons verhuisservice in Hoofddorp? Bel dan naar: 085 - 2013070 en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Verhuizen zonder zorgen

Verhuizen is een hele klus en dit gaat vaak gepaard met veel stress. Verhuisbedrijf Direct wilt u graag ontzorgen van deze stress en moeite. Wij bieden betaalbare verhuizingen aan voor elk budget en een zorgeloze verhuizing is ons doel.

Met meer dan 8 jaar ervaring in verhuizingen hebben we inmiddels duizenden verhuizingen mogen uitvoeren. Momenteel voeren onze verhuizers zo’n 150 verhuizingen per maand uit! Een verhuizing overlaten aan onze ervaren verhuizers zal een fijne en stress-vrije ervaring voor u zijn.

Ook hoeft u niet bang te zijn dat onze verhuizers onhandig met uw spullen omgaan. Wij werken alleen met professionele verhuizers die zijn opgeleid om uw dierbare spullen netjes en veilig van A naar B te brengen.

 

Stress-vrij verhuizen doe je bij Verhuisbedrijf Direct.

 

Complete verhuizing uitbesteden in Hoofddorp

Een zorgeloze verhuizing is pas echt zorgeloos wanneer u zich om niks druk hoeft te maken. Daarom biedt Verhuisbedrijf Direct full-service verhuisdiensten aan. Onze verhuizers zullen u niet slechts helpen met het vervoeren van uw meubilair, maar kunnen u ook helpen met: in- en uitpakken van uw spullen en (de)monteren van meubels. Ook verhuren wij verhuisliften en leveren we kwaliteit inpakmateriaal waarmee u uw spullen netjes en veilig kunt inpakken zodat deze niet beschadigen.

Door uw verhuizing volledig uit te besteden hoeft u zich zelf niet druk te maken om alle hectiek die komt kijken bij een verhuizing. Wij regelen alles voor u.

U bent niet verplicht om gebruik te maken van al onze extra diensten. Vraag een offerte aan met al uw wensen en wij zorgen ervoor dat u van te voren een goed overzicht heeft van alle kosten en diensten.

Ook voor ontruimingen zijn wij als verhuisbedrijf in te schakelen. Zowel voor huisontruimingen als bedrijfspandontruimingen zetten wij ons in. Wij proberen met onze klanten zo goed mogelijk af te stemmen wat er moet gebeuren. Op basis van een telefoongesprek kunnen wij al een zeer nauwkeurige prijsopgave opstellen.

Een spoedverhuizing? Reken ook hiervoor op de service van Verhuisbedrijf Direct.

Professionele verhuizers in Hoofddorp

Bij Verhuisbedrijf Direct hoeft u zich geen zorgen te maken over slechte verhuizers die bij u over de vloer komen. Onze verhuizers worden opgeleid om een verhuizing goed te laten verlopen en hoe om te gaan met meubilair zodat deze netjes en zonder beschadigingen op de nieuwe locatie aankomen.

Met maar liefst 150 verhuizingen per maand hebben onze verhuizers veel ervaring en weten ze goed hoe ze een verhuizing uit moeten voeren. Wilt u gebruik maken van onze verhuizers? Voor slechts 25 euro per uur staat er verhuiskracht voor u klaar!

 

Onze verhuizers inhuren? Vraag een offerte aan door te bellen naar 085-2013070 of stuur een mailtje naar info@verhuisbedrijfdirect.nl. Dan maken wij vrijblijvend een op maat offerte voor uw verhuizing! 

  • Maatwerk
  • Spoedverhuizingen
  • Voordelig           
  • Professioneel
  • Direct
  • Flexibel

  Kosten van uw verhuizing berekenen?

Waarom kiezen voor onze verhuisservice?

Verhuisbedrijf Direct wilt verhuizingen betaalbaar maken voor iedereen. Daarom garanderen we de laagste prijs in Nederland en leveren we altijd kwaliteit werk. Onze verhuizers worden goed opgeleid zodat ze precies weten hoe ze om moeten gaan met uw dierbare spullen zodat deze veilig van A naar B worden gebracht.

Met onze 8 jaar ervaring hebben wij erg veel ervaring in verhuizingen en dat zie je ook terug in de positieve reacties van onze klanten. Wij scoren namelijk een 4.9/5.0 sterren. Deze beoordeling is gebaseerd op meer dan 400 beoordelingen en daar zijn we erg trots op.

Verhuisbedrijf Direct zorgt ervoor dat uw spullen netjes en veilig naar uw nieuwe locatie wordt gebracht. Geen zorgen meer over uw verhuizing!

Naast Oosthuizen zijn we ook door de rest van Nederland werkzaam, zoals: Leiden, Eindhoven, Delft en meer.

Bel ons voor een verhuizing

Wilt u een verhuizing uitbesteden bij Verhuisbedrijf Direct in Hoofddorp? Bel dan naar 085-2013070 of stuur een mailtje naar info@verhuisbedrijfdirect.nl. Dan maken wij vrijblijvend een op maat offerte voor uw verhuizing! 

track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Verhuizingen van A tot Z:

  Kosten van uw verhuizing berekenen?

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070