Verhuisbedrijf Lisse

U bent op zoek naar een verhuisbedrijf in Lisse. Het kan allemaal best veel geld kosten. En dit wilt u natuurlijk niet! Verder kan een verhuizing best een gedoe zijn. Maar dat hoeft niet, wanneer u de verhuizing goed plant en de verhuizing wordt uitgevoerd door professionals. Bij verhuisbedrijf Direct kunt u een heel goedkoop verhuizen in Lisse. U hoeft ook niet bang te zijn dat uw spullen worden beschadigd. Er wordt namelijk goed omgegaan met uw spullen. En bovendien zijn deze tot een hoog bedrag verzekerd. 

Bij onze verhuisservice is kwaliteit heel belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat u representatieve en zorgvuldige verhuizers over de vloer krijgt. Onze verhuizers zijn opgeleid om u te voorzien van een zo goed mogelijke service te verlenen. U kunt bij ons al een verhuiskracht inhuren vanaf slechts 25 euro per uur!

 

Ga ook goedkoop verhuizen in Lisse

100% nauwkeurig

Wij werken met onze volledige toewijding voor onze klanten. Het maakt niet uit of u de volledige verhuizing wil uitbesteden of maar een gedeelte. Wij proberen in beide gevallen de gebruiker een goede ervaring te bieden. Daarom is ons personeel ook goed getraind en moeten ze aan bepaalde eisen voldoen voordat ze worden aangenomen. Ons succes ligt namelijk aan de prestaties die we leveren voor onze klanten.

 

Verhuisbedrijf Lisse

Of u nou naar Voorhout of andere plaats verhuist, het verhuizen kan namelijk best wel een gedoe zijn. Daarnaast komt een hoop tijd en stress. Dit willen wij u uit handen nemen. Dit doen we doen wij door een niet alleen verhuizingen te doen, wij verzorgen de volledige verhuizingen. Dit zijn een aantal diensten die wij kunnen leveren aan onze klanten:

 • Complete verhuizingen
 • Verhuiskrachten
 • (de)montage van meubels
 • Verhuisliften
 • Kleine/halve verhuizingen
 • Ontruimingen
 • Transporteren
 • Inpakwerk
 • Levering verhuisdozen + inpakmaterialen
 • Piano transport
 • Beschikbaar in een groot werkgebied

✔   Ervaren verhuizers

Bij de verhuizingen die wij doen hebben wij al meer dan 7 jaar ervaringen met verhuizen. En wij scoren gemiddeld een 4.8 in onze rating. Wij scoren zo hoog omdat wij inspelen op de behoeftes die onze klanten hebben. Wij hopen u ook zo’n ervaring te geven met onze verhuisservice. Daarnaast verhuren wij ook verhuisliften .

Goedkoop verhuizen

De service die wij u kunnen leveren, daar zijn we trots op. Vergeleken met andere bedrijven zijn wij één van de goedkoopste van Nederland. Onze specialiteit is om zowel bedrijven als particulieren te helpen bij hun verhuizing. Wij kunnen het verhuizen gemakkelijker maken.

Voor zowel verhuizingen als transport. Wij helpen dus bij uw volledige verhuizing naar of vanuit Voorhout. Weet u niet precies welke diensten u het beste af kunt nemen? Dan is het slim om contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan kijken wat het best bij uw behoeftes past.

Expert in ons vakgebied

Een goede reden waarom Verhuisbedrijf zo bekend is, is omdat wij in elke plaats in Zuid – Holland onze service verlenen. Andere plaatsen waar wij onze service verlenen zijn bijvoorbeeld in: ZoetermeerEindhovenDen HaagRotterdam en Utrecht.

Tijdens de ontruiming zullen we de woning of het bedrijfspand bezemschoon opleveren. U kunt van tevoren exact aangeven welke spullen u wilt bewaren, welke hergebruikt mogen worden en welke spullen onze verhuizers kunnen afvoeren. Heeft u een zakelijke verhuizing in Voorhout of omgeving? Verhuisbedrijf Direct heeft hier veel ervaring mee. Een zakelijke verhuizing is een tijdrovende en inspannende klus. Gelukkig weten onze ervaren verhuizers precies wat ze moeten doen om uw verhuizing foutloos en snel te laten verlopen.

Schadeloos verhuizen

chadeloos verhuizen. Misschien lijkt het voor u wel vanzelfsprekend? Dat zou het eigenlijk ook moeten zijn, maar toch gaan er bij verhuizingen vaak genoeg spullen kapot. Wij weten hoe vervelend het kan zijn als uw spullen beschadigen, daarom zorgen wij ervoor dat uw spullen heel blijven tijdens een verhuizing.

Hoe doen jullie dat? vraagt u zich waarschijnlijk af. Dit doen wij door het vakkundige personeel dat uw spullen vervoerd. Daarnaast bent u voor een hoog bedrag verzekerd. Als u daar meer contact over wilt, neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Als particulier verhuizen naar Lisse

Uit ervaring weten wij hoe lastig een verhuizing kan zijn. Er kokmt namelijk een hoop bij kijken en alles moet goed gepland worden. Daarom is het verstandig om voor een verhuisbedrijf te kiezen die u zo voordelig mogelijk kan helpen. Wij proberen op basis van uw budget en wensen een zo nauwkeurig mogelijke offerte o pte stellen. Veel mensen die wij spreken hebben het idee dat het alleen mogelijk is om goedkoop te verhuizen wanneer zij de verhuizing zelf fysiek uitvoeren. Zij hebben het idee dat een professioneel verhuisservice inhuren duur is. Dit is de reden dat 'verhuisbedrijf Direct' in het leven is geroepen. Zodat u ontzorgt wordt van alles wat bij een verhuizing komt kijken. Wij richten ons als verhuisbedrijf op particulieren en bedrijven in Lisse en omstreken.

Als bedrijf verhuizen naar Lisse

Ook bij een zakelijke verhuizing kan veel komen kijken. Voor zowel het verhuizen van een bedrijf, een kantoor of een winkel. In al deze gevallen is het absoluut noodzakelijk om de verhuizing goed te plannen. Verhuisbedrijf Direct zorgt ervoor dat uw verhuizing optimaal wordt uitgevoerd. Wij hebben al talloze bedrijven naar hun nieuwe pand verhuist. Zodat alles zonder problemen verloopt.

Ons inschakelen

Gebruik maken van onze professionele verhuizers in lisse? Bel dan gerust naar onze verhuisfirma, zodat we u kunnen helpen en u goedkoop kunnen verhuizen van, naar of binnen Lisse. Het is mogelijk om ons eerst vrijblijvend een offerte op te laten stellen. Bel voor meer informatie naar 085-2013070 of stuur een email.

  Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Lisse, maar ook in Monster, Noordwijk, Leiderdorp en Voorschoten.

 
ontruimen
track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070