Verhuisbedrijf Rijswijk

Verhuizen Rijswijk

Professioneel en ervaren verhuisbedrijf Rijswijk

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Rijswijk? Of wilt u professionele hulp tijdens uw verhuizing binnen Rijswijk? Als u voor verhuisfirma Direct kiest, kiest u voor ervaren en betrouwbare verhuizers. Naast ervaring zullen de verhuizers ook met zorg met uw eigendommen omgaan. Bij ons verhuisbedrijf staan uw verhuizing, uw spullen en uw wensen voorop. Wij streven er altijd naar om goed maatwerk te leveren. Dit betekent dat u bij ons zelf kunt bepalen van welke verhuisservice u gebruik wilt maken. Wilt u bijvoorbeeld dat uw goederen alleen getransporteerd worden of heeft u ook hulp nodig bij het inpakken en monteren van meubels? Wat u ook wenst, ons verhuisbedrijf staat voor u klaar. En wat het allemaal nog beter maakt, is dat u via ons verhuisbedrijf ook nog eens goedkoop kunt verhuizen in Rijswijk. Wij doen niet alleen verhuizingen in Rijswijk, maar ook in Utrecht en andere plaatsen in Nederland.

Bij u in Rijswijk een professioneel team van verhuizers

Het is heus niet zo dat een verhuisbedrijf inschakelen vanuit Rijswijk hoge kosten met zich meebrengt. Voor ieder budget heeft onze verhuisfirma een passende verhuisservice. U kunt namelijk zelf kiezen welke en hoeveel diensten u van ons afneemt. Ons aanbod bestaat onder andere uit: onze diensten bestaan uit
  • Kleine verhuizing of complete verhuizing
  • 1 of meerdere verhuizers
  • Montage van meubels
  • Woning ontruimen
  • Hulp bij in- en uitpakken
  • Verhuisdozen en inpakmaterialen

Vanuit Rijswijk ons verhuisbedrijf inschakelen

Wilt u in Rijswijk gebruik maken van onze ervaren verhuizers? Neem dan gerust contact op met onze verhuisfirma zodat we u kunnen helpen om goedkoop te verhuizen van, naar of binnen Rijswijk. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst vrijblijvend een offerte aan te vragen. Onze verhuisfirma is te bereiken op 085-2013070. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@verhuisbedrijfdirect.nl. Wij regelen uw verhuizing in Rijswijk!

Naast Rijswijk zijn wij ook actief in andere plaatsen zoals Utrecht, Rotterdam en Schiedam.

Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Rijswijk. Ook in steden als Alphen aan den Rijn, Dordrecht, Spijkenisse, Scheveningen en Tilburg.
ontruimen
track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070