Verhuisbedrijf Tilburg

Gaat u verhuizen van, naar of in Tilburg en wilt u hierbij graag hulp hebben van ervaren verhuizers die zorgvuldig met uw spullen omgaan? Kies dan voor verhuisbedrijf Direct. Of u nu veel spullen wilt verhuizen of maar weinig: u kunt altijd rekenen op onze verhuisservice. U bent zeker niet de eerste die gebruik maakt van onze exclusieve verhuisservice, per maand maken wij minstens 150 klanten blij met onze professionele verhuizers. U kunt onze voordelige verhuisfirma als particulier en als bedrijf inschakelen. Waarom u het beste kunt kiezen voor onze verhuisservice? Omdat wij staan voor persoonlijke aandacht, deskundig personeel in dienst hebben en uitstekende service verlenen. Als kers op de taart zijn wij ook het verhuisbedrijf waarbij u goedkoop kunt verhuizen. Moet uw woning in Tilburg ontruimd worden of wilt u een andere woning laten ontruimen? Ook dan bent u bij onze verhuisfirma in Tilburg aan het juiste adres.

 

Goedkoop verhuizen en toch maatwerk

Als wij zeggen dat u via ons goedkoop kunt verhuizen, is het logisch dat u bang bent dat uw spullen niet heelhuids aankomen in Tilburg of omgeving. Bij ons verhuisbedrijf is dat niet het geval. Onze verhuizers leveren altijd kwaliteit, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten. Deze kwaliteit kunnen we garanderen omdat we bij de selectie van de verhuizers grondig kijken naar de vaardigheden, representativiteit en het communicatieniveau. Want ook tijdens het verhuizen van of naar Tilburg is duidelijke en persoonlijke communicatie erg belangrijk. Naast verhuizen bieden wij ook hulp bij ontruimingen, transporteren, montage van meubels, inpakwerk en levering van inpakmaterialen.

Waarom kiezen voor onze verhuisfirma vanuit Tilburg?

Verhuisbedrijf Direct is een zeer betrouwbaar bedrijf en hier zijn we erg trots op. Wij weten namelijk dat betrouwbaarheid essentieel is bij verhuizingen. Het gaat immers om uw persoonlijke bezittingen. Twijfelt u nog of u gebruik wilt maken van onze verhuisservice bij uw verhuizing van, naar of in Tilburg? Hier nog een paar unieke en aantrekkelijke kenmerken van onze verhuisfirma:

  • Snelle werkwijze
  • Uw goederen worden met zorg behandeld
  • Aantrekkelijke uurtarieven
  • Hulp tijdens het verhuizen van A tot Z

Neem contact op voor uw verhuizing van of naar Tilburg

Wilt u gebruik maken van de excellente verhuisservice van verhuisbedrijf Direct? Vindt u het belangrijk dat u tijdens uw verhuizing kunt rekenen op betrouwbare verhuizers? Bel dan naar onze verhuisfirma vanuit Tilburg zodat we u snel kunnen helpen om goedkoop te verhuizen. Telefoonnummer: 085-2013070. E-mail: info@verhuisbedrijfdirect.nl. Bel ons direct voor uw verhuizing in Tilburg

  Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Tilburg. Ook in steden als Alphen aan den RijnDordrechtSpijkenisseScheveningen en Amsterdam.

 
ontruimen
track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070