info@verhuisbedrijfdirect.nl

ma t/m zo 9:00 – 18:00

Wat zijn belangrijke punten van zakelijk verhuizen?

Let goed op de planning

Bent u voornemens te gaan verhuizen met uw organisatie of bedrijf? Bij een zakelijke verhuizing is het belangrijk dat er op veel zaken gelet wordt. Een van de belangrijkste zaken hiervan is de planning. Uiteraard moet uw bedrijf constant bereikbaar blijven voor klanten en moeten u en uw collega’s zo spoedig mogelijk weer op een vaste plek zitten. Het is daarom belangrijk dat het inpakken van de gehele inventaris en het vervolgens op de nieuwe locatie uitpakken daarvan goed op elkaar aansluiten. Hier moet het liefste geen week tussen zitten. Een professioneel verhuisbedrijf als Verhuisbedrijf Direct weet hier goed mee om te gaan en kan veel werk verrichten in een korte tijd.

Gebruik van het oude meubilair of geheel nieuw?

De keuze is aan u: maakt u gebruik van het oude meubilair uit uw huidige pand, of gaat u voor een investering in nieuwe stoelen, bureaus en andere objecten? Wat u ook doet: het is handig om te weten, omdat het nogal kan schelen qua tijd. Het zal ook ruimte zal besparen in de verhuiswagen als u besluit de oude spullen niet mee te verhuizen en u het nieuwe meubilair laat bezorgen op de nieuwe locatie.

Check de beschadigingen

Uiteraard zal Verhuisbedrijf Direct haar best doen om alle bezittingen van uw bedrijf schadeloos te verhuizen van de oude naar de nieuwe locatie. Hiervoor hebben ervaren vaklui bepaalde methoden opgedaan die zie in de loop van hun carrière te weten zijn gekomen. Toch is het verstandig om altijd een check te doen om helemaal zeker te zijn van het feit dat uw inventaris schadeloos is overgekomen.

Niet al te duur

Een professionele verhuisfirma als Verhuisbedrijf Direct hoeft niet veel te kosten. Bij een slimme planning is er wellicht zelfs slechts maar een ritje nodig van het oude naar het nieuwe pand. Als u het goed afstemt met uw collega’s – die altijd kunnen helpen bij het versjouwen of verwijderen van bepaalde onderdelen van de inventaris – kunt u bijvoorbeeld ook huurapparatuur als een verhuislift beperken in het aantal gebruiksuren. Zo bent u niet veel kwijt.

Schakel een professionele verhuisservice in

Het is een verstandige zaak om te kiezen voor een verhuisbedrijf in de buurt. Verhuisbedrijf Direct zit verspreid doorheen heel het land en zal daarom vrijwel altijd dicht bij uw bedrijfspand te vinden zijn. U kunt tijd en geld besparen als u kiest voor deze optie, omreden u hoge voorrijkosten op de rekening zult zien. Bel 085-201 3070 om meer informatie in te winnen of een afspraak te maken. Verhuisbedrijf Direct zal u helpen om uw zakelijke verhuizing zonder problemen te laten verlopen.

Rate this post

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070


Chat openen
1
Direct contact?
Verhuisbedrijf Direct
Nog sneller contact om uw verhuizing te plannen?