info@verhuisbedrijfdirect.nl

ma t/m zo 9:00 – 18:00

De nieuwe generatie verhuizers

Wij worden ook wel de nieuwe generatie verhuizers genoemd. Dit komt doordat wij niet zoals de gevestigde orde zijn. Te denken aan bijvoorbeeld de erkende verhuizers. Deze zetten u vaak klem met een contract of een toren hoge vaste prijs.

Nee, wij zijn anders, wij bieden transparantie en maatwerk. Wij verstaan ons vak en wij nemen onze verantwoordelijkheid. Verhuizen is niet zomaar iets. Het is het betreden van iemands leven, eigendom en privacy. Datgeen wordt ons toevertrouwd om dat op een veilige en efficiënte wijze te verhuizen. Het is ook vaak hetgeen wat iemand zijn leven lang aan het opbouwen is. Hetgeen dat vol herinneringen en emotionele waarde zit. Daar heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor nodig. En dat is exact wat wij als nieuwe generatie verhuizer hebben. Wij doen exact wat u wilt en hoe u dat wilt. Wij hebben voor elk budget een passend pakket. Elke klant heeft een ander budget,  daar hebben wij begrip en respect voor.

Wij maken gebruik van alle nieuwe digitale mogelijkheden. Hierdoor drukken wij de prijs en kunnen wij al een heel laag start tarief aanbieden. Hierdoor wordt het verhuizen voor een heel groot publiek betaalbaar gemaakt! Van jong tot oud, van arm tot rijk en van wit tot zwart. Wij maken dan ook graag gebruik van een virtuele rondleiding om alle wensen op een rij te krijgen.

Wij bieden zowel vaste prijzen aan, als prijzen waarbij u betaalt voor het daadwerkelijk aantal gewerkte uren. Wij doen hetgeen, waar u tevreden mee bent.

Vaak krijgen wij de vraag, wat het verschil is met de erkende verhuizers. Nou dat is erg simpel, dat is de prijs. Wij zijn tot wel 60% goedkoper!

Perfectie is waar wij naar streven, maar ook wij zijn mensen. En mensen maken fouten. Het is dan juist de uitdaging om dit zo snel mogelijk en zo eerlijk mogelijk op te lossen. Die belofte maken wij u bij deze.

Nog geen kennis gemaakt met de nieuwe generatie verhuizers? Neem dan vrijblijvend een kijkje op onze website. En bel of mail ons gerust als u vragen/opmerkingen heeft.

 

De nieuwe generatie verhuizers

Ismael Bettah

Directeur Verhuisbedrijf Direct

2 februari 2021

Rate this post

Leave a commentZorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070


Chat openen
1
Direct contact?
Verhuisbedrijf Direct
Nog sneller contact om uw verhuizing te plannen?