info@verhuisbedrijfdirect.nl

ma t/m zo 9:00 – 18:00

NIWO-certificering

Wat hebt u over voor een veilige en betrouwbare verhuispartner?

Stel, u gaat binnenkort verhuizen en u hebt besloten om (een gedeelte van) uw verhuizing uit te besteden aan een verhuisbedrijf. Op zich een verstandige keuze die u veel werk en stress zal besparen; een besparing die uitgerekend in deze periode zeer goed van pas komt. De keuze voor het verhuisbedrijf dat u hierbij bij mag staan, is er echter nog wel een waarbij u goed zou moeten stilstaan. Aangezien het gaat om uw persoonlijke bezittingen, die vaak meer waarde hebben dan alleen de financi?le waarde, is het zaak om de keuze te maken voor een betrouwbare en bekwame partner. Bij Verhuisbedrijf Direct zit u hieromtrent sowieso goed. Dit kunnen wij ook aantonen, namelijk met ons NIWO-certificaat. Hieronder leest u meer over wat deze certificering inhoudt.

Meer over de NIWO-certificering

De afkorting NIWO staat voor Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie. De NIWO is al sinds jarenlang vergunningverlener voor het wegtransport. Wanneer een bedrijf beschikt over een NIWO-certificering, dan houdt dat in dat men de kredietwaardigheid, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en de re?le vestiging aantoonbaar in orde heeft. Verhuisbedrijf Direct beschikt over zo?n NIWO-certificering. Daardoor weet u zeker dat al uw eigendommen in goede en veilige handen zijn. Zelf vinden wij dat niet meer dan logisch. Het gaat immers om uw persoonlijke bezittingen. Alleen de beste en meest respectvolle benadering daarvan is goed genoeg.

Kies voor ons betrouwbare verhuisbedrijf

Verhuist u inderdaad met ons NIWO-gecertificeerde verhuisbedrijf? Zoals gezegd garandeert u uzelf dan van een stukje kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid. Als u waarde hecht aan het afhouden van stress en zorgen, dan kan dit certificaat net het verschil maken tussen een verhuisbedrijf dat w?l voldoende kwaliteit biedt, en een verhuisbedrijf dat op welke manier dan ook ondermaats presteert. Bent u nieuwsgierig naar de diensten van Verhuisbedrijf Direct? Dan kunnen we u melden dat wij u in heel Nederland van dienst kunnen zijn. En of het nu gaat om een bescheiden verhuizing, een seniorenverhuizing, een grote verhuisoperatie of een bedrijfsverhuizing. Wij draaien de hand nergens voor om. Bel 070-2149422 of stuur een e-mail naar info@verhuisbedrijfdirect.nl voor het aanvragen van meer informatie. Uw wensen en eisen zullen dan zo spoedig mogelijk worden afgestemd op onze mogelijkheden. U zult snel ontdekken dat ons verhuisbedrijf een ideale optie is voor een rimpelloze verhuizing. Dat Verhuisbedrijf Direct de NIWO-certificering meer dan waard is zal niet ter discussie staan.
Rate this post

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070


Chat openen
1
Direct contact?
Verhuisbedrijf Direct
Nog sneller contact om uw verhuizing te plannen?