info@verhuisbedrijfdirect.nl

ma t/m zo 9:00 – 18:00

Spoedverhuizing: zelf doen of verhuisbedrijf inschakelen?

Spoedverhuizing in goede banen leiden

Een spoedverhuizing komt vrijwel altijd onverwachts en meestal zeker niet vrijwillig. Er kunnen diverse redenen zijn waarom iemand met spoed moet verhuizen: een overlijden, een scheiding, het beëindigen van een huurcontract, plotselinge waterschade of brandschade. Allemaal situaties waarop u niet voorbereid bent of kunt zijn. Er komt ineens veel op u af als u halsoverkop naar een andere woning moet verhuizen of een huis moet leegruimen. Wij vertellen u hieronder hoe u een spoedverhuizing in goede banen kunt leiden, zonder dat dit al te veel spanning bij de betrokkenen oplevert.

Spoedverhuizing zelf doen?

Als u kosten wilt besparen kunt u een spoedverhuizing natuurlijk helemaal zelf doen. Zorg er dan voor dat u op de verhuisdag voldoende vrienden en familie paraat heeft staan voor het inpakken en sjouwen van uw inboedel en dat u vervoer hebt voor het transport van uw spullen. Let ook op dat u ruim voldoende verhuisdozen aanschaft voor de kleine spullen en dat u beschermende materialen in huis hebt voor het kras- en deukvrij vervoeren van grote meubels. Als u binnen enkele dagen van locatie A naar locatie B moet, is het een flinke operatie om een spoedverhuizing zelf uit te voeren. Wees gewaarschuwd: door de stress die erbij komt kijken, kunnen zich tijdens de verhuizing snel onderlinge spanningen voordoen! Als u het ons vraagt, is dat niet nodig. Schakel in geval van een spoedverhuizing een verhuisbedrijf in. Zo voorkomt u een hoop gedoe!

Spoedverhuizing met verhuisbedrijf

We suggereren niet dat een spoedverhuizing met een verhuisbedrijf zonder slag of stoot gaat: de rompslomp van het korte tijdsbestek waarin de verhuizing moet gebeuren, levert u voldoende regelwerk – adreswijzigingen et cetera – op om niet aan alles tegelijk te kunnen denken. Maar met het inschakelen van een verhuisbedrijf regelt u in ieder geval het allerbelangrijkste: de verhuizing zelf. Waarom kunt u dit het beste overlaten aan een verhuisbedrijf? Een verhuisbedrijf heeft veel ervaring met spoedverhuizingen. Zij zorgen ervoor dat de verhuizing geruisloos verloopt. Zij verzorgen het in- en uitpakken van uw spullen, het transport, het monteren en/of demonteren van uw meubels en het afvoeren van afval. Uw verhuizing is dus met spoed geregeld!

Opzien tegen spoedverhuizing is niet nodig

De meeste mensen zien erg op tegen een spoedverhuizing. Hierboven vertelden we u waarom. Maar we stellen u ook graag gerust: met het inschakelen van een verhuisbedrijf kunt u ervan opaan dat uw verhuizing op rolletjes verloopt. U heeft er dan zelf weinig omkijken naar. Als u zelf het papierwerk en het informeren van van instanties organiseert, weet u zeker dat ook bij een spoedverhuizing alles snel weer bij het oude is. Meet weten over hoe om te gaan met spoedverhuizing? Bel dan naar 070 214 94 22 of laat een bericht achter via ons online contactformulier.

Rate this post

Leave a commentZorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070


Chat openen
1
Direct contact?
Verhuisbedrijf Direct
Nog sneller contact om uw verhuizing te plannen?