Verhuisbedrijf Leiderdorp

Bent u van plan om te gaan verhuizen naar Leiderdorp, of weg te gaan uit Leiderdorp? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Het is belangrijk dat uw verhuizing goed verloopt. Naast ervaring kunt u erop rekenen dat de verhuizers zorgvuldig met uw eigendommen omgaan. Waar het om draait bij ons verhuisbedrijf, zijn uw wensen, spullen en verhuizing.

Ons doel is om goed maatwerk aan u te leveren. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen welke verhuisservice u wenst. Heeft u alleen maar verhuizers nodig voor de transport van uw goederen, of wilt u ook hulp bij het (de)monteren van meubels en inpakken? Wat u ook nodig heeft, ons verhuisbedrijf helpt u graag. Bent u bang dat u veel geld kwijt bent? Dat is helemaal niet nodig, wij kunnen u ook goedkoop verhuizen!

 

Uw verhuizing

Wij leveren niet alleen de juiste professionaliteit voor een verhuizing. Ook rekenen wij een zeer voordelig tarief. U kunt al een verhuizer inhuren vanaf 25 euro per uur. Of u nu veel te besteden heeft, of een kleiner budget heeft. In beide gevallen kunt u bij ons terecht.

Onze ervaren verhuizers helpen maandelijks ruim 150 mensen naar hun nieuwe woning. Bent u geïnteresseerd in de diensten waarmee wij u kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via telefoonnummer: 085-2013070. Wij regelen uw verhuizing in Leiderdorp!

Verhuisbedrijf Leiderdorp

Ons verhuisbedrijf is niet zomaar een bedrijf. In feite leveren wij een complete verhuisservice. Waarom? Omdat we diverse soorten diensten leveren naast het goedkoop verhuizen van uw spullen. U kunt zelf bepalen van welke diensten u gebruik wilt maken voor uw verhuizing van of naar Leiderdorp. Dit kan variëren van een verhuislift tot het demonteren van uw keukenkasten.

Als particulier verhuizen naar Leiderdorp

Uit ervaring weten wij hoe lastig een verhuizing kan zijn. Er komt immers veel bij kijken. En hoe zorgt u dan dat alles goed verloopt? en dat de spullen veilig aankomen. Daarvoor is verhuisbedrijf Direct in het leven geroepen. Wij proberen op basis van uw budget en wensen een zo nauwkeurig mogelijke offerte op te stellen.

Als bedrijf verhuizen naar Leiderdorp

Ook wanneer u met uw bedrijf wilt gaan verhuizen zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Voor zowel het verhuizen van een verhuizing van een kantoorpand, magazijn of winkel. Verhuisbedrijf Direct zorgen ervoor dat uw verhuizing optimaal wordt uitgevoerd. Wij hebben al talloze bedrijven naar hun nieuwe pand verhuist. Verhuisbedrijf Direct kan u daarbij ondersteunen van A t/m Z. Ook hierbij kan ‘Verhuisbedrijf Direct’ u helpen.

Wat Verhuisbedrijf Direct allemaal doet

Direct verhuisbedrijf Leiderdorp is het best beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland. Onze klanten geven ons gemiddeld een 4.9/5.0 op basis van ruim vierhonderd beoordelingen. U bent voor uw verhuizing tot een hoog bedrag verzekerd. Dit doen wij omdat wij er vanuit gaan dat uw verhuizing goed verloopt.  Bij ons staat kwaliteit en service altijd op de eerste plaats. U kunt niet alleen voor een volledige verhuizing bij ons terecht. maar ook voor:

 • Ontruimingen
 • Transporteren
 • (de)montage van meubels
 • Verhuiskrachten
 • Complete verhuizingen
 • Kleine/halve verhuizingen
 • Verhuisliften
 • Inpakwerk
 • Levering verhuisdozen + inpakmaterialen
 • Piano transport
 • Beschikbaar in een groot werkgebied

Kosten van een verhuizing

U vraagt zich waarschijnlijk af, hoeveel kost een verhuizing mij? Is dat niet allemaal hartstikke duur? Nee dit valt reuze mee. Het inhuren van een verhuisbedrijf is niet zo begrotelijk als u misschien denkt. Vergeleken met de tijd die u kwijt bent als u de verhuizing zelf doet, kan het u zelfs schelen in de kosten. En verder kunt u er vanuit gaan dat uw spullen veilig naar Leiderdorp worden verhuisd.

Of u nu gebruik wilt maken van een verhuizer of van een klusjesman. In de gevallen dat u gebruik maakt van een persoon en niet van een dienst dan rekenen wij voorrijkosten. Een verhuizer of klusjesman huurt u al voor slechts 25 euro per uur.

Wilt u meer informatie over de kosten? kijk dan even op onze tarieven pagina.

Bel ons vanuit Leiderdorp

Wilt u gebruik maken van onze verhuisservice, zodat u voor een voordelig tarief kan verhuizen naar Leiderdorp?Bel dan naar ons verhuisbedrijf en we sturen de ervaren verhuizers naar u toe. Wij voeren niet alleen volledige verhuizingen uit, ook voor onder andere een verhuislift kunt u bij ons terecht. Reden genoeg dus om onze verhuisservice in te schakelen! Bel voor uw goedkope verhuizing in Leiderdorp  naar: 085-2013070 of stuur een e-mail naar: info@verhuisbedrijfdirect.nl.

Naast uw verhuizing naar Waddinxveen kunnen wij u ook helpen om:

  Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Leiderdorp. Ook in steden als Alphen aan den RijnDordrechtSpijkenisseScheveningen en Tilburg.

 
ontruimen
track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070