Verhuisbedrijf Pijnacker-Nootdorp

Woont u in Pijnacker-Nootdorp en bent u van plan om te gaan verhuizen? Bel of e-mail dan vanuit Pijnacker-Nootdorp naar verhuisbedrijf Direct. Onze verhuisservice heeft reeds al meer dan 8 jaar veel tevreden klanten geholpen bij hun verhuizing. Wij bieden u bij een verhuizing altijd een goede en eerlijke prijs. Het maakt dus niet uit of u veel te besteden heeft of toch wat minder: onze diensten zijn beschikbaar voor elk budget. Het verhuisbedrijf van Pijnacker-Nootdorp.

 

Waarom een verhuisbedrijf in Pijnacker-Nootdorp?

Een verhuisbedrijf inschakelen, waarom zou ik dat eigenlijk doen? Er kunnen een hele hoop redenen zijn waarom men een verhuisbedrijf inschakelt.

Één van de redenen kan zijn dat het u erg in de kosten scheelt. Wanneer u zelf uw verhuizing doet kan het al gauw een aantal dagen in beslag nemen. Dit zijn dagen die u waarschijnlijk vrij moet nemen. Het inhuren van een verhuisbedrijf kan u dus zelfs in de kosten schelen.

Daarnaast kan een verhuizing een grote last zijn op uw lichaam. Een zware kast, of een zwaar bed. Even een verkeerde beweging en u kunt zomaar een tijd uit de roulatie zijn. De verhuizers van Verhuisbedrijf Direct, zijn hier ervaren in en doen dit dagelijks. Als u dus kiest om een verhuisbedrijf in te schakelen kan dit erg schelen in de belasting op uw lichaam en een mogelijke blessure.

Verder kunt u erop vertrouwen dat de verhuizing vakkundig wordt uitgevoerd. Ons personeel is ervaren met verhuizingen en door onze veilige procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. Daarnaast ben u bij ons verzekerd tot 25.000 euro.

Intresse? neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Verhuizen naar een andere gemeente

Bij uw verhuizing naar Pijnacker-Nootdorp of uit Pijnacker-Nootdorp kunt u rekenen op vriendelijke, zorgvuldige en ervaren verhuizers die waarde hechten aan uw spullen en wensen. Een goede service vinden wij erg belangrijk. Daarom zorgen wij bij uw verhuizing voor de beste verhuizers die professioneel zijn en weten waar ze mee bezig zijn.

U kunt onze goede verhuiskrachten al inhuren voor niets meer dan 25 euro per uur! Geef ons van tevoren aan wat u wenst en we zullen u zo spoedig mogelijk een offerte sturen. Zo weet u exact wat de kosten zijn van uw verhuizing van of naar Pijnacker-Nootdorp.

De diensten van verhuisbedrijf Direct

Ons verhuisbedrijf helpt niet alleen bij het verhuizen van uw spullen. Wij willen u in zoveel mogelijk ontzorgen in de verhuizing. U kunt zelf aangeven welke diensten u wilt gebruiken tijdens uw verhuizing van of naar Pijnacker-Nootdorp. Heeft u bijvoorbeeld graag hulp van iemand die uw spullen in elkaar kunt zetten? Dan snappen wij dat volledig.

Naast dit bestaan onze andere diensten uit het inhuren van meerdere verhuizers, levering van inpakmaterialen en/of verhuisdozen, hulp bij inpakken en uitpakken, levering van verhuisliften, (de)montage van meubels, pianotransport en ontruimingen.

Verhuizing kosten

U vraagt zich waarschijnlijk af, hoeveel gaat die verhuizing mij nou precies kosten? goede vraag. Veel mensen denken dat het inhuren van een huisbedrijf in de kosten kan lopen maar niets is minder waar.

Of u nu gebruik wilt maken van een verhuizer of van een klusjesman. In de gevallen dat u gebruik maakt van een persoon (welke taak hij / zij u ook in ontzorgt). Rekenen wij voorrijkosten. Een verhuizer of klusjesman huurt u al voor slechts 25 euro per uur.

Wilt u meer informatie over de kosten? kijk dan even op onze tarieven pagina.

Neem ook voor ontruiming of spoedverhuizing contact op vanuit Pijnacker-Nootdorp

Wilt u onze verhuisservice inschakelen, zodat we u kunnen helpen om goedkoop te verhuizen van, naar of binnen Pijnacker-Nootdorp? Neem dan contact op met ons verhuisbedrijf en de ervaren verhuizers komen naar u toe. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor ontruimingen, zakelijke verhuizingen en spoedverhuizingen. Genoeg redenen dus om voor onze verhuisservice te kiezen! Bel in Pijnacker-Nootdorp naar 085-2013070 of stuur een e-mail naar: info@verhuisbedrijfdirect.nl.

Over verhuisbedrijf Direct

Maandelijks helpen onze verhuizers ruim 150 mensen met verhuizen. Wij hebben al jaren lang ervaring op gebied van verhuizingen & transporten. Wij helpen zowel particulieren als bij zakelijke verhuizingen in en rondom Pijnacker. Ons personeel is gediplomeerd en kan u volledig ontzorgen in uw verhuizing. Interesse? Via de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Of neem telefonisch contact met ons op voor uw verhuizing naar- / uit Pijnacker-Nootdorp.

  Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Pijnacker-Nootdorp. Ook in steden als Alphen aan den RijnDordrechtSpijkenisseScheveningen en Tilburg.

 
ontruimen
track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070