info@verhuisbedrijfdirect.nl

ma t/m zo 9:00 – 18:00

Snel verhuizen tijdens de decemberperiode? Lees hier hoe

Verhuizen in december

U heeft onlangs een prachtig huis gekocht of bent van plan een nieuwe huurwoning te betrekken. Gefeliciteerd! Het liefst zou u alles zo snel mogelijk over willen verhuizen, nog voor kerst of Oud & Nieuw, zodat u deze dagen lekker van uw nieuwe woning kunt genieten.
Hoe pakt u dit precies aan? In dit blog van Verhuisbedrijf Direct vertellen wij u hoe u snel kunt verhuizen zonder belangrijke zaken te vergeten. Lees snel verder en ontdek onze handige tips!

Uw zaken op orde

Het belangrijkste is dat u voor de verhuizing al uw papierwerk op orde heeft. Denk hierbij aan het omzetten van abonnementen, uw nieuwe adresgegevens doorgeven aan de gemeente en andere instanties en het op orde hebben van de financiering van uw nieuwe woning. Vul ook alvast de gaten in de muren van uw huidige woning, zodat u dit na het leegruimen niet meer hoeft te doen.

Uw spullen inpakken

U wilt uw dierbare bezittingen uiteraard in goede staat naar uw nieuwe woning brengen. Inpakken kan een lange klus zijn, maar is niet lastig. Wat u nodig heeft zijn in ieder geval stevige verhuisdozen, ducttape, opvulmateriaal, markeerstiften en vuilniszakken. In vuilniszakken kunt u uw kleding gemakkelijk vervoeren. Zorg dat u voldoende dozen voor uw spullen heeft, zodat u straks niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Vaak kunt u
bij de Ikea of Gamma goede dozen vinden, hoewel de bananendozen van supermarkten ook zeer geschikt zijn. Deze zijn nog gratis ook. Zet op elke doos welke spullen de doos bevat, zodat u straks gemakkelijk de dozen in de juiste ruimte kunt plaatsen.

Overige tips

Heeft u elektronische apparaten zoals laptops of computers in huis? Neem deze dan mee in de originele verpakking indien u deze nog heeft. Heeft u de verpakking niet meer in huis? Gebruik dan een verhuisdoos en zorg voor genoeg opvullingsmateriaal. Heeft u brandbare producten zoals spuitbussen? Pak deze dan voorzichtig in een aparte doos in. Zo voorkomt u dat de producten eventueel ontploffen of schade veroorzaken aan andere producten.

Laat uw spullen verhuizen

Om uw verhuizing makkelijk en snel te laten verlopen, kunt u er ook voor kiezen een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Verhuisbedrijf Direct verhuist uw spullen op een professionele, zorgvuldige wijze. Maak vandaag nog een afspraak, zodat wij binnenkort uw spullen naar uw nieuwe woning kunnen brengen. Zo kunt u straks verhuisd en wel het nieuwe jaar goed beginnen!

Rate this post

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070


Chat openen
1
Direct contact?
Verhuisbedrijf Direct
Nog sneller contact om uw verhuizing te plannen?