info@verhuisbedrijfdirect.nl

ma t/m zo 9:00 – 18:00

Verhuizen tijdens de vakantie: een aantal tips

Een verhuizing tijdens een vakantie kan best wel stressvol zijn. Overweldigend en op het eerste gezicht een beetje eng. Er kunnen echter een paar voordelen aan een vakantieverhuizing zitten als u het goed aanpakt. Er zijn bepaalde dingen die u kunt doen om het uzelf en uw familie gemakkelijker te maken, en die de verhuizing zelfs aangenamer zullen maken dan een verhuizing in een andere tijd van het jaar. In deze blog van Verhuisbedrijf Direct delen we 5 tips om uw verhuizing tijdens een vakantie zo makkelijk mogelijk te maken.

Verhuisdozen hergebruiken

Het lijkt wel of iedereen dit jaar zijn inkopen online doet. Vakantie- en verjaardagscadeaus voor uzelf en anderen staan op de stoep, en dat is natuurlijk geweldig, totdat u met alle het karton komt te zitten.

Wat u kunt doen is deze kartonnen dozen gebruiken om mee te verhuizen. Daar kunt u uw ecologische voetafdruk mee verkleinen. Wat u ook kunt doen is professionele verhuisdozen kopen. Dit zorgt ervoor dat u uw spullen makkelijk en veilig kunt vervoeren.

Houd het weer in de gaten

Het weer kan tijdens de vakantie of feestdagen erg wisselvallig zijn, waar u ook woont. Zorg ervoor dat u het weerkanaal zo goed mogelijk in de gaten houdt, zodat u kunt plannen voor extreem weer zoals sneeuw, wind of bliksem die het zelfs voor professionele verhuisbedrijven moeilijk maken om hun werk goed te doen.

Doneer tweedehands spullen om het aantal spullen dat u moet verhuizen te verminderen

Meestal moedigen we mensen aan om het aantal items dat ze moeten verhuizen te verminderen voordat het tijd is om te gaan verhuizen. Niet alleen om geld te besparen, maar ook om het verhuisproces te vereenvoudigen. Garageverkoop en boedelverkoop zijn gebruikelijk als mensen gaan verhuizen, maar ervoor kiezen om uw licht gebruikte meubels (of kleinere dingen zoals kleding) die u niet meer nodig hebt of niet meeneemt te doneren is een geweldige manier om de vakantiegeest te omarmen en iemand in nood te zegenen. Veel donatiecentra moedigen donaties aan, vooral rond de feestdagen; zoek er een bij u in de buurt!

Combineer uw vakantie wenskaart met uw levens update

Veel gezinnen sturen vakantiekaarten naar hun dierbaren om hen een fijne vakantie te wensen en hen op de hoogte te houden van wat er gaande is in hun leven. Ongetwijfeld zal een verandering van woonplaats in die update worden opgenomen! Velen denken echter dat een vermelding van de verhuizing volstaat en kiezen ervoor een aparte adreswijziging te sturen naar degenen die daar behoefte aan hebben. Als u op een ander moment van het jaar verhuist, werkt dat systeem, maar u kunt twee vliegen in één klap slaan als u tijdens de feestdagen verhuist. Voeg uw adreswijziging bij uw vakantiekaart (of in dezelfde envelop als u ze tenminste een beetje apart wilt houden) om te besparen op portokosten en tijd.

Huur nu een professioneel verhuisbedrijf in

Professionele verhuizers maken van de gelegenheid gebruik om hun werknemers vakantie te geven tijdens de feestdagen, zodat ze tijd kunnen doorbrengen met hun familie en wat welverdiende rust kunnen krijgen. Als gevolg hiervan zijn verhuisbedrijven meestal dunbevolkt tijdens de feestdagen en kunnen ze minder beschikbaar zijn voor verhuizingen. Zodra u een datum voor uw verhuizing vaststelt, boek dan zo snel mogelijk uw verhuisbedrijf, zodat zij ervoor kunnen zorgen dat er voldoende personeel voor uw verhuizing beschikbaar is. Klik hier om een prijsopgave aan te vragen.

Rate this post

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070


Chat openen
1
Direct contact?
Verhuisbedrijf Direct
Nog sneller contact om uw verhuizing te plannen?