info@verhuisbedrijfdirect.nl

ma t/m zo 9:00 – 18:00

Wat een full service verhuisbedrijf inhoudt

Wanneer u op zoek gaat naar het juiste verhuisbedrijf voor uw behoeften, kunt u verschillende soorten verhuizers tegenkomen. Sommige verhuisbedrijven zijn gespecialiseerd in het verhuizen van zeer zware voorwerpen, zoals piano’s, terwijl andere bekend staan als full-service verhuisbedrijven.

Als u begrijpt wat een full-service verhuisbedrijf is, kunt u de juiste beslissing nemen voor uw behoeften. Laten we eens kijken naar wat een full-service verhuisbedrijf biedt.

Is Full Service ook echt Full Service?

Zoals de naam al zegt, zal een full service verhuisbedrijf alles afhandelen wat u nodig heeft van het begin tot het einde van de verhuizing. Als u de fysieke taken van het verhuizen niet op u wilt nemen of u kunt het gewoon niet aan, dan is het inhuren van een full service verhuisbedrijf zinvol. Een aantal van de zaken die een full service verhuisbedrijf voor u uitvoert zijn.

  • Inpakken
  • Laden
  • Rijden van de vrachtwagen
  • Uitladen
  • Uitpakken

Bovendien zal uw full service verhuisbedrijf u helpen met de planning, zorgen dat u een nauwkeurige prijsopgave krijgt en nog veel meer.

Inpakken en uitpakken

Niet alle verhuisbedrijven bieden in- en uitpakdiensten aan. Echter, een full service verhuisbedrijf zal beide diensten aanbieden om ervoor te zorgen dat u niet veel hoeft te doen tijdens de verhuizing.

Uw full service verhuisbedrijf in Nederland zal alle benodigde inpakmaterialen en benodigdheden leveren. Zij zullen alle items inpakken die u hen vraagt in te pakken en de juiste dozen en materialen gebruiken om ervoor te zorgen dat alles volledig beschermd is. Zodra de spullen op de nieuwe locatie zijn aangekomen, zullen ze de dozen naar de aangegeven kamers brengen en ze voor u uitpakken.

Laden en lossen

De meeste verhuisbedrijven, of het nu full service of niet full service is, laden de vrachtwagen voor u in en lossen hem ook weer voor u uit. Full service verhuisbedrijven hebben een streepje voor omdat zij alles hebben ingepakt en dus precies weten hoe ze het best in de vrachtwagen kunnen laden.

Demontage en montage van meubilair

Als u meubels heeft die uit elkaar vallen, zal uw full service verhuisbedrijf in Nederland de meubels voor u demonteren en weer in elkaar zetten. Dit is een service die u niet bij alle verhuisbedrijven zult vinden en zelfs sommige full-service bedrijven bieden geen demontage en montage van meubels.

Transport, afvoer, en meer!

Naast het inpakken, uitpakken, inladen, uitladen en het afhandelen van het demonteren en monteren van uw meubels, zorgt een full-service verhuisbedrijf voor al het transport, het afvoeren van materialen, en nog veel meer.

Een professionele chauffeur brengt de vrachtwagen van punt A naar punt B. Zodra alles is uitgeladen en uitgepakt, worden alle materialen die moeten worden afgevoerd, door de verhuizers afgehandeld. Uw full-service verhuizers kunnen ook aanvullende diensten leveren, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Het inhuren van full-service verhuizers voor uw residentiële verhuizing of commerciële verhuizing in Nederland betekent dat u geen vinger hoeft uit te steken. Van de planning tot de prijsopgave en de uiteindelijke levering, Verhuisbedrijf Direct zal alles voor u afhandelen. Zelfs als u opslagruimte nodig heeft, zorgen wij voor de juiste faciliteiten voor uw specifieke behoeften.

Rate this post

Leave a commentZorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070


Chat openen
1
Direct contact?
Verhuisbedrijf Direct
Nog sneller contact om uw verhuizing te plannen?