info@verhuisbedrijfdirect.nl

ma t/m zo 9:00 – 18:00

Alles wat u moet weten als u een zakelijke verhuizing gaat doen

Op deze pagina delen we alles wat u moet weten over de verhuizing van uw bedrijf. Lees deze blog van Verhuisbedrijf Direct vooral verder om er meer over te weten te komen!

Het verhuizen van een onderneming is een zeer lastige zaak. Er komt veel bij kijken en u weet vaak niet waar u moet beginnen. Efficiëntie is hier het sleutelwoord. Verhuizen moet snel en soepel gaan om snel weer aan het werk te kunnen. Een goede planning is daarom erg belangrijk. Wij van Verhuisbedrijf Direct zijn gespecialiseerd in het verhuizen van bedrijven en verzorgen graag de verhuisservice voor uw gehele bedrijf.

Uit handen geven voor minder stress

We zijn ook verantwoordelijk voor het maken en plannen van uw bedrijfsverhuizing als u daar behoefte aan heeft. Het is bij een verhuizing namelijk belangrijk dat alles gestructureerd verloopt, zodat u hierbij geen zorgen heeft.Een duidelijke afstemming tussen de klant en het verhuisbedrijf voorkomt veel stress. Belangrijke projecten hoeven niet te worden stopgezet en het werkproces kan zoveel mogelijk doorgaan. Het is voor uw bedrijf belangrijk om een ​​coördinator aan te stellen.

Sommige bedrijven stellen zelfs het hele projectteam samen, die helpt bij de verhuizing als u de verhuizing door uw eigen personeel wilt laten doen in plaats van een verhuisbedrijf. Waar u ook voor kiest: samen zorgen wij voor een vlot lopende verhuizing.

Hoe wilt u verhuizen?

U kunt ervoor kiezen om in één keer te verhuizen, of het in stapjes te doen. Hierin is eigenlijk geen goede of foute keuze. Het ligt er maar niet aan wat uw voorkeur heeft. Dit is de eerste belangrijke beslissing die tijdens de voorbereiding wordt genomen.

Huurcontracten die aflopen dwingen mensen meestal om binnen een dag te verhuizen. Als u binnen 1 dag verhuist dan heeft dit als voordeel dat niet veel van uw werktijd en de werktijd van uw personeel verloren gaat. Het bedrijfsproces blijft dus intact. Uw bedrijf moet een volledige dag gesloten zijn, maar kan de volgende dag opnieuw opgestart worden.

Als u niet op dezelfde dag hoeft te verhuizen omdat u bijvoorbeeld niet gelijk uit het oude pand moet, dan kunt u dit in verschillende fasen doen. Wat dan het handigst is, is om per afdeling te verhuizing. De meeste medewerkers blijven dan de hele tijd aan het werk. Houd er rekening mee dat de verhuistijd langer zal zijn en het personeel tijdelijk onder grotere druk komt te staan.

Kies het juiste moment om te verhuizen

Denk bij het kiezen van een datum ook aan de nieuwbouw. Zijn er meerdere bedrijven in het pand, controleer dan of er op de gekozen datum voldoende parkeerplaatsen zijn voor vrachtwagens. Zorg er ook voor dat verhuizers gemakkelijk de nieuwe kantoorruimte kunnen betreden. Deskundig personeel Als dit allemaal geregeld is, is het belangrijk om een ​​duidelijk plan voor de medewerkers te ontwikkelen. Alle activiteiten moeten gedetailleerd worden beschreven en het moet duidelijk zijn wie voor welke taak verantwoordelijk is. Organiseer een kleine presentatie zodat iedereen begrijpt wat er van hen verwacht wordt. De verhuizing kan immers alleen vlekkeloos verlopen als alle medewerkers op de hoogte zijn van de situatie.

Voorraad en verpakking

De eerste, en misschien wel bijna de belangrijkste taak is om al uw spullen gestructureerd te ordenen voordat u gaat verhuizen en wanneer u het uitpakt. Zodat u dus niks kwijt kunt raken. Kijk goed wat er verplaatst moet worden en wat er over kan. Bedenk ook meteen hoe je spullen van punt A naar punt B vervoert. Bovendien moet het worden verpakt. Wij kunnen dit probleem volledig oplossen.

Onze hoogwaardige materialen en onze expertise zorgen ervoor dat alle artikelen snel en gestructureerd worden verpakt. We gebruiken ook altijd goede dekens om de veiligheid te garanderen. We weten precies hoe we alles op de meest praktische manier moeten vervoeren, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Verhuizen kan ook helpen bij het reorganiseren van uw bedrijf. Denk aan de wirwar van computerkabels die je onder het bureau hebt gevonden. De verhuizing van het bedrijf is een uitgelezen kans om gelijk uw spullen te ordenen of op te ruimen.

Kondig de verhuizing aan

Breng ten slotte iedereen onmiddellijk op de hoogte, inclusief klanten en leveranciers. De verhuizing moet ook worden gemeld aan de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Energie- en internetcontracten moeten tijdig worden opgezegd of gewijzigd. Vergeet uw website en social media niet te updaten. Het is belangrijk om adreswijzigingen tijdig door te geven om te voorkomen dat u bestellingen of offertes kwijtraakt.

Waar het op neer komt

Zoals u ziet, is bedrijfsverhuizing een flinke uitdaging. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe om te gaan met bedrijfsmeubilair en gevoelige bedrijfsinformatie. Wij voorzien uw bedrijf van begin tot eind met handige tips en expertise. Wij verhuizen wanneer het u uitkomt, in het weekend of ‘s nachts, wij staan ​​aan uw zijde. Daarnaast beschikken wij ook over professionele handling equipment, zoals stevige kisten en hoogwaardige verhuisliften.

Alle items worden altijd beschermd, waardoor het risico op beschadiging wordt geminimaliseerd. Staan er zakelijke veranderingen op uw agenda of wilt u meer weten over het proces? Neem direct contact op met een van onze medewerkers, zij helpen u graag verder.

Rate this post

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070


Chat openen
1
Direct contact?
Verhuisbedrijf Direct
Nog sneller contact om uw verhuizing te plannen?