Verhuisbedrijf Amsterdam

Amsterdam

Professionele verhuizers bij u in Amsterdam

Gaat u verhuizen naar, van of binnen Amsterdam? Wilt u geholpen worden door toegewijde verhuizers die zorgvuldig met uw spullen omgaan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Of u nu veel of weinig spullen wilt verhuizen u kunt altijd rekenen op onze verhuisservice. Wij maken maandelijks minstens 150 klanten blij met onze professionele verhuisservice. U kunt als particulier of als bedrijf gebruik maken van ons betaalbare verhuisbedrijf. Waarom zou u kiezen voor Verhuisbedrijf Direct? Omdat wij onze klanten persoonlijke aandacht geven, deskundig personeel in dienst hebben en uitstekende service verlenen en dat alles voor een goede prijs. Moet uw woning of kantoor in Amsterdam ontruimd worden? Ook daar kan ons verhuisbedrijf u bij helpen! 

 

Betaalbare prijzen en persoonlijke diensten

Wanneer wij zeggen dat wij uw spullen goedkoop verhuizen, is het begrijpelijk dat u daardoor denkt dat uw spullen niet heelhuids zullen aankomen. Met ons verhuisbedrijf zal dit nooit het geval zijn. Onze verhuizers leveren altijd kwaliteit, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoge kosten. Wij kunnen deze hoge kwaliteit garanderen omdat wij bij het selecteren van onze verhuizers goed kijken naar hun vaardigheden, presentatie en hun vermogen om met anderen te communiceren. Wij weten hoe belangrijk het is om duidelijk en beknopt te zijn en te communiceren met onze klanten gedurende het gehele verhuisproces. Naast verhuizingen bieden wij ook hulp bij ontruimingen, transport, meubelmontage, inpakken en levering van verpakkingsmateriaal. 

Waarom kiezen voor ons verhuisbedrijf in Amsterdam?

Verhuisbedrijf Direct is er trots op bekend te staan als een betrouwbaar bedrijf. Wij weten dat betrouwbaarheid essentieel is bij een verhuizing, aangezien wij uw persoonlijke bezittingen vervoeren. Twijfelt u nog of u onze verhuisservice wilt inschakelen voor uw verhuizing van, naar, of in Amsterdam? Hier volgen nog een aantal unieke en aantrekkelijke kenmerken van ons verhuisbedrijf: 

  • Snelle werkwijze
    Uw goederen worden met zorg behandeld
    Aantrekkelijke uurtarieven 
    Assistentie tijdens de verhuizing van punt A naar B 

 

Neem contact met ons op voor uw verhuizing, van of binnen Amsterdam

Wilt u een gratis prijsopgave?

Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Amsterdam. U kunt ons ook vinden in steden als Alphen aan den Rijn, Dordrecht, Spijkenisse, Scheveningen en Tilburg.

 
ontruimen
track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €70,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €25.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 25,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Gratis prijsopgave

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070