Verhuisbedrijf Gorinchem

Gorichem1

Gaat u verhuizen naar Gorinchem? dan kan Verhuisbedrijf Direct hierbij goed van pas komen. Gorinchem is een mooie plaats met een uitgebreide geschiedenis. Onder andere bekend van slot Loevestein. Als u over een lange tijd, of per direct in Gorinchem gaat wonen. In beide gevallen kunnen wij u van dienst zijn. Wij verlenen onze service zowel aan bedrijven als particulieren, zodat hun verhuizing soepel verloopt. Al voor ruim 8 jaar.  Niet alleen bieden wij de juiste professionaliteit, wij bieden ook eerlijke prijzen. Verhuisbedrijf Direct is het best beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland.

 

Hoe wij helpen bij een verhuizing naar Gorinchem

Naast het feit dat we eerlijke prijzen hanteren, leveren wij ook de juiste professionaliteit. Of u nu veel te besteden heeft, of een kleiner budget heeft. In beide gevallen kunnen wij u helpen.  Onze ervaren verhuizers helpen maandelijks ruim 150 mensen naar hun nieuwe woning. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en wilt u gebruik maken van onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via telefoonnummer: 085-2013070. Wij regelen uw verhuizing zowel voor particulieren als zakelijk in Gorinchem!

Verhuisbedrijf Gorinchem

Verhuis direct is niet zomaar een verhuisbedrijf.  Wij bieden namelijk een exclusieve verhuisservice. Waarom wij dit doen? Omdat we naast het verhuizen van spullen ook nog andere diensten verlenen. Om u op deze manier de best mogelijke ‘verhuis ervaring’ te geven. U kunt zelf bepalen van welke diensten u gebruik wilt maken voor uw verhuizing van of naar Gorinchem. Onze diensten bestaan onder andere uit transporteren, aanleveren van inpakmaterialen, u helpen met inpakken en uitpakken een complete of halve verhuizing en nog veel meer.

Verhuizen naar Gorinchem als particulier

Wij weten uit ervaring hoe lastig een verhuizing kan zijn. Daarom is het verstandig om hiervoor een verhuisbedrijf in te schakelen. Die naast hun werkzaamheden, u ook voordelig kan helpen.

Wanneer u gebruikt maakt van onze service, proberen we op basis van uw budget en wensen een zo nauwkeurig mogelijke offerte op te stellen. Veel mensen die wij spreken hebben het idee dat het alleen mogelijk is om goedkoop te verhuizen wanneer zij de verhuizing zelf fysiek uitvoeren. Zij hebben het idee dat een professioneel verhuisservice inhuren duur is. Dit is de reden dat ‘Verhuisbedrijf Direct’ in het leven is geroepen. U betaalt geen onnodige kosten.

Verhuizen voor bedrijven binnen Gorinchem

Niet alleen bij een verhuizing als particulier, maar ook bij een zakelijke verhuizing kan veel komen kijken. Voor zowel een verhuizing van een bedrijf, een kantoor of een winkel. In al deze gevallen is het absoluut noodzakelijk om de verhuizing goed te plannen. Verhuisbedrijf Direct zorgt ervoor dat uw verhuizing optimaal wordt uitgevoerd. Wij hebben al talloze bedrijven naar hun nieuwe pand verhuist. Verhuisbedrijf Direct kan u bij alle facetten van de verhuizing ondersteunen. Zodat uw verhuizing soepel verloopt.

Waarom kiezen voor ‘Verhuis Direct’ als verhuisbedrijf voor particulieren of zakelijke verhuizing?

Verhuisbedrijf Direct is het best beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland. Onze verhuizers doen er alles aan om het transport goed te laten verlopen. Wij proberen op alle vlakken dat onze service voor u voor een zo prettig mogelijke ervaring zorgt.  Onze tevreden klanten geven ons gemiddeld een 4.9/5.0 op basis van meer dan 400 beoordelingen.  Door training, de juiste verpakkingsmaterialen en onze jarenlange ervaring maken wij van uw verhuizing een zorgeloze ervaring. Buiten dat zijn wij gespecialiseerd in:

 • Transporteren
 • Verhuisliften
 • Complete verhuizingen
 • Kleine/halve verhuizingen
 • Ontruimingen
 • (de)montage van meubels
 • Inpakwerk
 • Levering verhuisdozen + inpakmaterialen
 • Piano transport
 • Beschikbaar in een groot werkgebied

Bel ons vanuit Gorinchem ook voor ontruiming of spoedverhuizing

Wilt u gebruik maken van onze verhuisservice. Zodat u goedkoop kunt verhuizen van, naar of binnen Gorinchem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij proberen altijd zo snel mogelijk, verhuizers naar u toe te sturen.  Reden genoeg dus om onze verhuisservice in te schakelen! Bel voor uw goedkope verhuizing in Gorinchem naar: 085-2013070 of stuur een e-mail naar: info@verhuisbedrijfdirect.nl.

Naast uw verhuizing naar Gorinchem kunnen wij u ook helpen om:

 • Voor grote en kleine verhuizingen
 • Hulp bij in en uitpakken
 • Montage & demontage van kasten en meubels
 • Witgoed service
 • Klusjesman service (TV ophangen, computer aansluiten etc.)
 • Ontruimingen (inclusief schoonmaak mogelijkheden)
 • Zakelijke verhuisservice
 • Transport
 • Ook losse verhuizers te huur
 • Klik hier om goedkoop een verhuislift te huren

Naast Gorinchem zijn we onder andere ook actief in: MonsterVoorschotenKatwijkSchiedam en Sassenheim.

  Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Gorinchem. Ook in steden als Alphen aan den RijnDordrechtSpijkenisseScheveningen en Tilburg.

 
ontruimen
track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070