Verhuisbedrijf Katwijk

Katwijk, gelegen in de Duin- en Bollenstreek in de provincie Zuid- Holland. Onder andere bekend als vissersdorp en van zijn mooi strand. Gaat u verhuizen naar Katwijk, of gaat u weg uit Katwijk? dan is jet handig om hulp te krijgen van verhuizers! Er komt namelijk een hoop kijken bij een verhuizing. Wij zijn het verhuisbedrijf van Katwijk

 

Verhuizing naar / uit Katwijk, wat u moet weten

Een verhuizing naar Katwijk, waar begint u mee en waar moet u op letten? Wij geven een aantal tips.

Een verhuizing is best lastig, wanneer u niet met een hoop mensen bent om u te helpen bij de verhuizing. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van verhuizers. Die kunnen u namelijk helpen bij het verplaatsen en het transporteren van uw spullen. Wanneer u hoog gelegen woont en de spullen niet met de lift kunt verplaatsen. Dan is het slim om gebruik te maken van een verhuislift.

Wij leveren met on verhuisbedrijf  niet alleen de juiste professionaliteit voor een verhuizing. Maar ook bieden wij eerlijke prijzen. Of u nu veel te besteden heeft, of een kleiner budget heeft. In beide gevallen kunnen wij u helpen. Onze ervaren verhuizers helpen maandelijks ruim 150 mensen naar hun nieuwe woning. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en / of wilt u gebruik maken van onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via telefoonnummer: 085-2013070. Wij regelen uw verhuizing naar Katwijk!

 

Verhuisbedrijf Katwijk

Ons verhuisbedrijf is niet zoals de meeste verhuisbedrijven. Wij zijn namelijk meer een verhuisservice. Waarom? Omdat we diverse soorten diensten leveren naast het goedkoop verhuizen van uw spullen. U kunt zelf bepalen van welke diensten u gebruik wilt maken voor uw verhuizing van of naar Katwijk. Verschillende diensten die wij leveren, zijn diensten zoals: Ontruimingenspoedverhuizingenverhuur en zakelijke verhuizingen.

Maar ook het transporteren van uw spullen, aanleveren van inpajmaterialen, monteren en demonteren van meubels, het leveren van verhuisliften, helpen met in- en uitpakken, pianotransport en nog heel veel meer.

Onze diensten bestaan onder andere uit transporteren, aanleveren van inpakmaterialen, (de)monteren van meubels, aanleveren van verhuisliften, u helpen met inpakken en uitpakken, ontruimingen, een complete of halve verhuizing en pianotransport.

Als particulier verhuizen naar Katwijk

Daarom is het verstandig om voor een verhuisbedrijf te kiezen die u zo voordelig mogelijk kan helpen. Wij proberen op basis van uw budget en wensen een zo nauwkeurig mogelijke offerte op te stellen.

Veel mensen die wij spreken hebben het idee dat het alleen mogelijk is om goedkoop te verhuizen wanneer zij de verhuizing zelf fysiek uitvoeren. Zij hebben het idee dat een professioneel verhuisservice inhuren duur is. Dit is de reden dat ‘Verhuisbedrijf Direct’ in het leven is geroepen. Zodat u wordt ontzorgt wordt van alles wat bij een verhuizing komt kijken.

Als bedrijf verhuizen naar Katwijk

Ook bij een zakelijke verhuizing komt veel kijken. Alle kantoorspullen die u uit uw kantoorpand wil hebben. Daarom kunnen we u ook helpen bij volledige verhuizingen. Voor zowel het verhuizen van een verhuizing van een bedrijf, een kantoor of een winkel.

In al deze gevallen is het absoluut noodzakelijk om de verhuizing goed te plannen. Verhuisbedrijf Direct zorgen ervoor dat uw verhuizing optimaal wordt uitgevoerd. Wij hebben al talloze bedrijven naar hun nieuwe pand verhuist. Zodat alles zonder problemen verloopt.

Erkende verhuizers

Direct verhuisbedrijf Katwijk is het best beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland. Onze tevreden klanten geven ons gemiddeld een 4.9/5.0 op basis van meer dan 400 beoordelingen. Bij ons staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Onze verhuizers doen er alles aan om het transport goed te laten verlopen. Door training, de juiste verpakkingsmaterialen en onze jarenlange ervaring ontzorgen wij u volledig met onze verhuisservice.

Waar wij u allemaal mee kunnen helpen:

  • Transporteren
  • Ontruimingen
  • Levering verhuisdozen + inpakmaterialen
  • Inpakwerk
  • Verhuisliften
  • Complete verhuizingen
  • Kleine/halve verhuizingen
  • (de)montage van meubels
  • Piano transport
  • Beschikbaar in een groot werkgebied

 

 Verhuisbedrijf is werkzaam in onder andere: DelftLeidenZoetermeerRijswijkWestland en Voorburg.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u ook hier terecht voor de meest gestelde vragen over het huren van een verhuislift. En vraag een offerte aan / neem contact met ons op via: 085 201 3070.

  Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Katwijk. Ook in steden als Alphen aan den RijnDordrechtSpijkenisseScheveningen en Tilburg.

 
ontruimen
track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070