Verhuisbedrijf Maarn

In Maarn goedkoop verhuizen

Bij het voordeligste verhuisbedrijf van Nederland kunt u uiteraard goedkoop verhuizen. En dat verhuisbedrijf heet Direct. Of het nu gaat om een verhuizing met weinig spullen of een complete verhuizing: onze verhuizers staan paraat voor u in Maarn of omgeving. Ons verhuisbedrijf heeft al meer dan 8 jaar ervaring in transporten en verhuizingen.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen terecht bij onze verhuisservice. De belangrijkste kenmerken van het bedrijf zijn maatwerk, persoonlijke aandacht, zorgvuldige en ervaren verhuizers en een excellente service. Als u ons verhuisbedrijf benadert, kunt u erop rekenen dat uw goederen zorgvuldig behandeld worden en dat u goedkoop kunt verhuizen. We hebben voor ieder budget aantrekkelijke diensten. Ons verhuisbedrijf is in heel Nederland actief zoals natuurlijk Maarn.

 

Voor elk budget een professionele verhuizing

Of u nu met uw hele gezin gaat verhuizen of zelfstandig naar een studentenkamer: onze verhuisservice helpt bij alle soorten verhuizingen zoals een complete verhuizing of halve verhuizing. Daarnaast zijn onze diensten beschikbaar voor iedere portemonnee. U kunt namelijk al een professionele verhuiskracht inhuren vanaf 25 euro per uur. Daarnaast is er nog een aantal andere diensten die u kunt afnemen voor uw verhuizing van of naar Maarn. Deze diensten zijn onder andere:

  • Meerdere verhuizers
  • Een complete verhuizing
  • Halve of kleine verhuizing
  • Transporteren
  • (De)Montage van meubels
  • Woning ontruimen
  • Inpakwerk
  • Levering van verhuisdozen en inpakmateriaal

Tarief Verhuizing

U vraagt zich waarschijnlijk af, hoeveel gaat die verhuizing mij nou precies kosten? Dit is minder dan u denkt. Veel mensen denken namelijk dat een verhuizing erg begrotelijk is. Maar dat is niet het geval.  Of u nu gebruik wilt maken van een verhuizer of van een klusjesman. In de gevallen dat u gebruik maakt van een persoon (welke taak hij / zij u ook in ontzorgt). Rekenen wij voorrijkosten. Een verhuizer of klusjesman huurt u al voor slechts 25 euro per uur.

Verhuizing Maarn: ook voor ontruimingen en andere diensten

Wanneer u gaat verhuizen naar Maarn, dan komt daar best wel wat bij kijken. Maar dat is niet alleen zo bij een verhuizing, ook bij een ontruiming of een spoedverhuizing. Wij zijn deze diensten gaan verlenen omdat wij merkte dat hier veel vraag naar is. Daarom kunnen wij ook met een hoop andere diensten helpen. Kijk daarvoor op onze dienstenpagina. Wij proberen altijd zo snel mogelijk, verhuizers naar u toe te sturen. Reden genoeg dus om onze verhuisservice in te schakelen! Bel voor uw goedkope verhuizing in Maarn naar: 085-2013070 of stuur een e-mail naar: info@verhuisbedrijfdirect.nl.

Over verhuisbedrijf Direct

Wij helpen ruim 150 per maand met hun verhuizing. Wij hebben onze missie volbracht, wanneer wij bij u voor een goede verhuizing hebben gezorgd. Dit doen wij zowel in Leersum als daarbuiten. Ons personeel is gediplomeerd en kan u volledig ontzorgen in uw verhuizing. Interesse? Via de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Dit kunt u doen via telefoonnummer: 085-201 3070.

Naast Maarn zijn wij onder andere ook actief in de volgende plaatsen in Nederland: ScheveningenAlphen aan den RijnLeiderdorpSassenheim en Pijnacker- Nootdorp.

  Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Maarn. Ook in steden als BunnikDen Dolder en Lansingerland

  , 
ontruimen
track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070