Verhuislift Huren

U wilt een verhuislift huren, maar waar moet u allemaal rekening mee houden? vraagt u zichzelf misschien wel af. Hiervoor bent u bij Verhuisbedrijf Direct aan het juiste adres. Wij verhuren verhuisliften voor zowel particulieren als voor zakelijke verhuizingen. Maandelijks helpen onze verhuizers ruim 150 mensen om te verhuizen. Zowel particulier als zakelijk.

Heeft u een verhuislift nodig, of wilt u de volledige verhuizing uit handen geven, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken? Neem dan contact met ons op. Via de website of telefoon kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Bel ons voor het huren van verhuislift op telefoonnummer: 085-2013070.

Goedkoop verhuizen

Soms kan een verhuizing best een gedoe zijn en in de papieren lopen met zelfs onverwachtse kosten. Dit is bij Verhuisbedrijf Direct niet het geval. Wij zijn volledig transparant en zorgen ervoor dat u zo voordelig mogelijk gebruik kunt maken van onze service.

Het huren van verhuisliften bij ons al mogelijk voor slechts  €79.- per uur. Uw verhuizing is dus zeer betaalbaar. Wanneer u bij ons een verhuislift huurt krijgt u er ook een expert bij die uw inboedel vakkundig en veilig kan verplaatsen. Mocht er toch iets fout gaan met de verhuizing? Dan is uw inboedel toch voor een groot deel verzekerd. Heeft u hier vragen over? neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom een verhuislift bij Verhuisbedrijfdirect?

Een verhuislift biedt dus een hoop mogelijkheden. Vooral wanneer u spullen heeft die erg zwaar zijn en niet in uw nieuwe appartement naar binnen kunnen. Of die u niet uit uw oude huis kunt krijgen. Het is dan absoluut aan te raden om gebruik te maken van een verhuislift. Wilt u meer tips hebben, over de manier hoe u een verhuizing kunt doen? Kijk dan op onze ‘verhuistips pagina’.

Wasmachine verhuizen

Niet alleen bij spullen die heel erg zwaar zijn, zoals bijvoorbeeld een elektrisch tweepersoonsbed. Maar ook bij spullen met een ongewone vorm zoals een wasmachine, kan een verhuislift handig zijn.  Met het gebruik van een verhuislift voorkom je ook schade aan de spullen of behang doordat spullen niet continu langs hoeken en smalle openingen hoeven.

Verhuizing bedrijf

Vooral als u niet weet waar u aan toe bent. Hierin kan Verhuisbedrijf Direct u ontzorgen voor een zo voordelig mogelijk tarief. Als u bijvoorbeeld een nauwe doorgang heeft in uw nieuwe huis, dan kan het soms nog best lastig zijn om uw meubels en spullen naar binnen te krijgen. Ook wanneer u één of meerdere etages hoog woont in een flatgebouw / appartementencomplex. Meestal passen de meubels dan niet in een normale lift. In zulk soort gevallen kan een verhuislift goed van pas komen. Dit doen wij niet alleen voor particulieren. Maar wij helpen ook bij de verhuizing van uw bedrijf.

Verhuisbedrijf Direct kan u niet alleen assisteren met een verhuislift. Wij kunnen u ook helpen bij een volledige verhuizing.  Wij verlenen meer diensten en zijn daarom eerder een verhuisservice. En daarbij kunt u ook nog eens goedkoop verhuizen! U kunt zelf aangeven welke diensten u wilt gebruiken tijdens uw verhuizing  Deze diensten bestaan onder andere uit het inhuren van meerdere verhuizers, levering van inpakmaterialen en/of verhuisdozen, hulp bij inpakken en uitpakken, levering van verhuisliften, (de)montage van meubels, pianotransport en ontruimingen.

Erkende verhuizers

Direct verhuisbedrijf Den Haag is het best beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland. Onze tevreden klanten geven ons gemiddeld een 4.9/5.0 op basis van meer dan 400 beoordelingen. Bij ons staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Onze verhuizers doen er alles aan om het transport goed te laten verlopen. Door training, de juiste verpakkingsmaterialen en onze jarenlange ervaring ontzorgen wij u volledig met onze verhuisservice.

 Verhuisbedrijf is werkzaam in onder andere: DelftLeidenZoetermeerRijswijkWestland en Voorburg.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u ook hier terecht voor de meest gestelde vragen over het huren van een verhuislift. En vraag een offerte aan / neem contact met ons op via: 085 201 3070.

  Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

IMG_1225
track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070