Verhuisbedrijf Moordrecht

Moordrecht, de stad die vlakbij die in de Zuidplaspolder ligt. Gaat u per direct verhuizen naar Moordrecht, of verhuisd u uit Moordrecht en bent u op zoek naar een gerenommeerd verhuisbedrijf die u hierbij kan helpen?Dan kunnen wij u helpen!

verhuisbedrijf Direct  kan u namelijk helpen bij het vervoeren van uw spullen. En bij alles wat met een verhuizing te maken heeft. Interesse? Neem dan contact met ons op . Wij hebben namelijk al ruim 8 jaar ervaringen in het helpen van particulieren en zakelijke klanten bij hun verhuizing. Wij maken een verhuizing betaalbaar voor ieder budget. Of u nu een klein of een groot budget heeft.

 

Wat kunt u van Verhuisbedrijf Direct verwachten?

Een hoop mensen denken dat een verhuisbedrijf alleen uw spullen sjouwt of vervoert. Dat is echter niet het geval. Er komt namelijk een hoop meer kijken, bij het verhuizen van uw spullen.  Wij proberen met onze verhuisservice u zo veel mogelijk te ontzorgen bij een verhuizing. Zodat u zich nergens druk over hoeft te maken. Lekker toch?

Wilt u alleen gebruik maken van een verhuislift en de rest van de verhuizing zelf doen? dan is dat ook mogelijk. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 085-201 3070.

Waarom een verhuisbedrijf inhuren in Moordrecht?

Misschien twijfelt u wel of u een verhuisbedrijf moet inschakelen. U kunt toch ook de verhuizing alleen doen, of met uw gezin? Dat klopt inderdaad, u kunt uw verhuizing alleen doen. Wij raden echter aan om uw verhuizing aan een verhuisbedrijf uit te besteden.

Wanneer u uw verhuizing uitbesteed, dan heeft u er namelijk geen omkijken naar. Een verhuizing kan namelijk zorgen voor best wat stress. U twijfelt of u de spullen wel allemaal krijgt vervoert en of niks zal beschadigen.

Door gebruik te maken van een verhuisbedrijf, zorgt u ervoor dat de verhuizing snel en zonder zorgen verloopt. Door de vakmensen waarmee wij samenwerken komen uw spullen onbeschadigd in uw nieuwe huis aan. Bovendien bent u tot een hoog bedrag verzekerd.

Interesse? neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tarief Verhuizing

U vraagt zich waarschijnlijk af, hoeveel gaat die verhuizing mij nou precies kosten? Dit is minder dan u denkt. Veel mensen denken namelijk dat een verhuizing erg begrotelijk is. Maar dat is niet het geval.  Of u nu gebruik wilt maken van een verhuizer of van een klusjesman. In de gevallen dat u gebruik maakt van een persoon (welke taak hij / zij u ook in ontzorgt). Rekenen wij voorrijkosten. Een verhuizer of klusjesman huurt u al voor slechts 25 euro per uur.

Verhuizing Moordrecht: ook voor ontruimingen en andere diensten

Wanneer u gaat verhuizen naar Moordrecht, dan komt daar best wel wat bij kijken. Maar dat is niet alleen zo bij een verhuizing, ook bij een ontruiming of een spoedverhuizing. Wij zijn deze diensten gaan verlenen omdat wij merkte dat hier veel vraag naar is. Daarom kunnen wij ook met een hoop andere diensten helpen. Kijk daarvoor op onze dienstenpagina.  Wij proberen altijd zo snel mogelijk, verhuizers naar u toe te sturen.  Reden genoeg dus om onze verhuisservice in te schakelen! Bel voor uw goedkope verhuizing in Gorinchem naar: 085-2013070 of stuur een e-mail naar: info@verhuisbedrijfdirect.nl.

Over verhuisbedrijf Direct

Wij helpen ruim 150 per maand met hun verhuizing. Wij hebben onze missie volbracht, wanneer wij bij u voor een goede verhuizing hebben gezorgd. Dit doen wij zowel in Moordrecht als daarbuiten. Ons personeel is gediplomeerd en kan u volledig ontzorgen in uw verhuizing. Interesse? Via de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Dit kunt u doen via telefoonnummer: 085-201 3070.

Naast Moordrecht zijn wij onder andere ook actief in de volgende plaatsen in Nederland: ScheveningenAlphen aan den RijnLeiderdorpSassenheim en Pijnacker- Nootdorp.

  Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Moordrecht. Ook in steden als Alphen aan den RijnDordrechtSpijkenisseScheveningen en Tilburg.

 
ontruimen
track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070