Verhuisbedrijf Noordwijk

Woont u in Noordwijk en bent u van plan om te gaan verhuizen? Bel of e-mail dan vanuit Noordwijk naar verhuisbedrijf Direct. Wij hebben al ruim 8 jaar ervaringen in het helpen van particulieren bij een verhuizing. Als zakelijk. Wij bieden u bij de verhuizing altijd een goede prijs. Zodat het zowel voor de gene met een klein als een groot budget goed te betalen is.

 

Waarom gebruik maken van een verhuisbedrijf in Noordwijk?

Waarom zou u een verhuisbedrijf inhuren? Er zijn heel veel redenen waarom men ervoor kan kiezen om een verhuisbedrijf in te schakelen.

Verder kan een verhuizing erg zwaar zijn voor uw lichaam. Wanneer u een hoop dozen moet sjouwen en een hoop zware spullen hebt dan kan het zomaar eens gebeuren dat het in uw rug schiet. Dit wil natuurlijk niemand.  De verhuizers van Verhuisbedrijf Direct hebben veel ervaringen in het verhuizen van een hoop zware spullen. De klus is dan veel sneller geklaard en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u er fysieke problemen aan overhoudt.

Een verhuizing brengt een hoop kosten met zich mee. Ook wanneer u geen gebruik maakt van een verhuisbedrijf. Een verhuizing neemt meestal namelijk wel een aantal dagen in beslag. Het kost dus naast een hoop tijd ook een hoop geld. Wanneer u gebruik maakt van een verhuisbedrijf dan verloopt de verhuizing een stuk sneller. Wat u qua kosten een hoop kan schelen.

Verder kunt u erop vertrouwen dat de verhuizing vakkundig wordt uitgevoerd. Ons personeel is getraind en heeft een hoop ervaringen met verhuizingen. Uw spullen komen dus onbeschadigd in uw nieuwe huis aan. Daarnaast ben u bij ons verzekerd tot 25.000 euro.

Interesse? neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Verhuisdiensten van Verhuisbedrijf Direct

Of u nou naar Noordwijk of andere plaats verhuist, het verhuizen kan namelijk best wel een gedoe zijn. Daarnaast komt een hoop tijd en stress. Dit willen wij u uit handen nemen. Dit doen we doen wij door een niet alleen verhuizingen te doen, wij verzorgen de volledige verhuizingen. Dit zijn een aantal diensten die wij kunnen leveren aan onze klanten:

 • Complete verhuizingen
 • Kleine/halve verhuizingen
 • Ontruimingen
 • Transporteren
 • (de)montage van meubels
 • Verhuiskrachten
 • Verhuisliften
 • Inpakwerk
 • Levering verhuisdozen + inpakmaterialen
 • Piano transport
 • Beschikbaar in een groot werkgebied

Beste service voor een lage prijs

De service die wij u kunnen leveren, daar zijn we trots op. Vergeleken met andere bedrijven zijn wij één van de goedkoopste van Nederland. Onze specialiteit is om zowel bedrijven als particulieren te helpen bij hun verhuizing. Wij kunnen het verhuizen gemakkelijker maken door onze verhuisservice in Noordwijk.

Voor zowel verhuizingen als transport. Wij helpen dus bij uw volledige verhuizing naar of vanuit Noordwijk. Weet u niet precies welke diensten u het beste af kunt nemen? Dan is het slim om contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan kijken wat het best bij uw behoeftes past.

Naast uw verhuizing naar Noordwijk kunnen wij u ook helpen om:

Hulp in schakelen vanuit Noordwijk

Gebruik maken van onze professionele verhuizers in Noordwijk? Bel dan gerust naar onze verhuisfirma, zodat we u kunnen helpen en u goedkoop kunt verhuizen van, naar of binnen Noordwijk. Het is mogelijk om ons eerst vrijblijvend een offerte op te laten stellen. Bel voor meer informatie naar 085-2013070 of stuur een e-mail naar: info@verhuisbedrijfdirect.nl.

Naast Noordwijk zijn wij ook actief in: Leiderdorp, TilburgSpijkenissePijnacker-Nootdorp en Katwijk.

  Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Noordwijk. Ook in steden als Alphen aan den RijnDordrechtSpijkenisseScheveningen en Tilburg.

 
ontruimen
track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070