info@verhuisbedrijfdirect.nl

ma t/m zo 9:00 – 18:00

Verhuisbedrijf Warmond

Woont u in Warmond en bent u van plan om te gaan verhuizen? Neem dan telefonisch contact met ons op of mail ons dan vanuit Warmond. Wij hebben al meer dan 8 jaren ervaring in het helpen van particulieren en bedrijven bij een verhuizing. Als zakelijk. Wij bieden u bij de verhuizing altijd een goede prijs. Zodat het zowel voor de gene met een klein als een groot budget goed te betalen is.

 

Waarom gebruik maken van een verhuisbedrijf in Warmond?

Misschien vraagt u zichzelf af: het inschakelen van een verhuisbedrijf, is dat wel wat voor mij? Mocht u deze twijfels hebben dan leggen wij hieronder uit, waarom het inschakelen van een verhuisbedrijf ideaal kan zijn.

Verder kan een verhuizing erg zwaar zijn voor uw gestel. Wanneer u een hoop dozen moet sjouwen en een hoop zware spullen hebt dan kan het zomaar eens gebeuren dat het in uw rug schiet. Dit wil natuurlijk niemand.  De verhuizers van Verhuisbedrijf Direct hebben veel ervaringen in het verhuizen van een hoop zware spullen. De klus is dan veel sneller geklaard en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u er fysieke problemen aan overhoudt.

Een verhuizing brengt een hoop kosten met zich mee. Ook wanneer u geen gebruik maakt van een verhuisbedrijf. Een verhuizing neemt meestal namelijk wel een aantal dagen in beslag. Het kost dus naast een hoop tijd ook een hoop geld. Wanneer u gebruik maakt van een verhuisbedrijf dan verloopt de verhuizing een stuk sneller. Wat u qua kosten een hoop kan schelen.

Verder kunt u erop vertrouwen dat de verhuizing vakkundig wordt uitgevoerd. Ons personeel is getraind en heeft een hoop ervaringen met verhuizingen. Uw spullen komen dus onbeschadigd in uw nieuwe huis aan. Daarnaast ben u bij ons verzekerd tot 25.000 euro.

Heeft u hier interesse in? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Naar Warmond verhuizen?

Bij uw verhuizing naar Warmond of uit Wa kunt u rekenen op vriendelijke, zorgvuldige en ervaren verhuizers die waarde hechten aan uw spullen en wensen. Een goede service vinden wij erg belangrijk. Daarom zorgen wij bij uw verhuizing voor de beste verhuizers die professioneel zijn en weten waar ze mee bezig zijn.

U kunt onze goede verhuiskrachten al inhuren voor niets meer dan 25 euro per uur! Geef ons van tevoren aan wat u wenst en we zullen u zo spoedig mogelijk een offerte sturen. Zo weet u exact wat de kosten zijn van uw verhuizing van of naar Warmond.

Wat doet Verhuisbedrijf Direct allemaal

Ons verhuisbedrijf helpt niet alleen bij het verhuizen van uw spullen. Wij kunnen u in alles wat met verhuizen te maken heeft een handje helpen. U kunt zelf aangeven welke diensten u wilt gebruiken tijdens uw verhuizing van of naar Warmond. Woont u bijvoorbeeld in een appartement in een hoge flat. En passen de spullen niet allemaal in de lift? Dan is het slim om gebruik te maken van een verhuislift.

Naast dit bestaan onze andere diensten uit het inhuren van meerdere verhuizers, levering van inpakmaterialen en/of verhuisdozen, hulp bij inpakken en uitpakken, levering van verhuisliften, (de)montage van meubels, pianotransport en ontruimingen.

De prijs van een verhuizing

U vraagt zich waarschijnlijk af, hoeveel gaat die verhuizing mij nou precies kosten? goede vraag. Veel mensen denken dat het inhuren van een huisbedrijf in de kosten kan lopen maar niets is minder waar.

Of u nu gebruik wilt maken van een verhuizer of van een klusjesman. In de gevallen dat u gebruik maakt van een persoon (welke taak hij / zij u ook in ontzorgt). Rekenen wij voorrijkosten. Een verhuizer of klusjesman huurt u al voor slechts 25 euro per uur.

Wilt u meer informatie over de kosten? kijk dan even op onze tarieven pagina.

Neem ook voor ontruiming of spoedverhuizing contact op vanuit Warmond

Wilt u onze verhuisservice inschakelen, zodat we u kunnen helpen om goedkoop te verhuizen van, naar of binnen Warmond? Neem dan contact op met ons verhuisbedrijf en de ervaren verhuizers komen naar u toe. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor ontruimingen, zakelijke verhuizingen en spoedverhuizingen. Genoeg redenen dus om voor onze verhuisservice te kiezen! Bel in Warmond naar 085-2013070 of stuur een e-mail naar: info@verhuisbedrijfdirect.nl.

Over verhuisbedrijf Direct

Wij maken per maand ruim 100 tot 200 mensen per maand blij door middel van onze verhuisservice.   Wij hebben al jaren lang ervaring op gebied van verhuizingen & transporten. Dit doen wij zowel in Warmond als daarbuiten. Ons personeel is gediplomeerd en kan u volledig ontzorgen in uw verhuizing. Interesse? Via de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Of neem telefonisch contact met ons op voor uw verhuizing naar- / uit Warmond.

Naast Warmond zijn wij ook actief in: NoordwijkVlaardingen en Lisse.

  Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Warmond. Ook in steden als Alphen aan den RijnDordrechtSpijkenisseScheveningen en Tilburg.

 
ontruimen
track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070


Chat openen
1
Direct contact?
Verhuisbedrijf Direct
Nog sneller contact om uw verhuizing te plannen?