Verhuisbedrijf Berkel en Rodenrijs

Woont u in Berkel en Rodenrijs en bent u van plan om te gaan verhuizen? Bel of e-mail dan vanuit Berkel en Rodenrijs naar verhuisbedrijf Direct. Wij hebben al ruim 8 jaar ervaringen in het helpen van particulieren bij een verhuizing. Als zakelijk. Wij bieden u bij de verhuizing altijd een goede prijs. Zodat het zowel voor de gene met een klein als een groot budget goed te betalen is.

 

Waarom gebruik maken van een verhuisbedrijf in Berkel en Rodenrijs?

Waarom zou u een verhuisbedrijf inhuren? Er zijn heel veel redenen waarom men ervoor kan kiezen om een verhuisbedrijf in te schakelen.

Een verhuizing brengt een hoop kosten met zich mee. Ook wanneer u geen gebruik maakt van een verhuisbedrijf. Een verhuizing neemt meestal namelijk wel een aantal dagen in beslag. Het kost dus naast een hoop tijd ook een hoop geld. Wanneer u gebruik maakt van een verhuisbedrijf dan verloopt de verhuizing een stuk sneller. Wat u qua kosten een hoop kan schelen.

Verder kan een verhuizing erg zwaar zijn voor uw lichaam. Wanneer u een hoop dozen moet sjouwen en een hoop zware spullen hebt dan kan het zomaar eens gebeuren dat het in uw rug schiet. Dit wil natuurlijk niemand.  De verhuizers van Verhuisbedrijf Direct hebben veel ervaringen in het verhuizen van een hoop zware spullen. De klus is dan veel sneller geklaard en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u er fysieke problemen aan overhoudt.

Verder kunt u erop vertrouwen dat de verhuizing vakkundig wordt uitgevoerd. Ons personeel is getraind en heeft een hoop ervaringen met verhuizingen. Uw spullen komen dus onbeschadigd in uw nieuwe huis aan. Daarnaast ben u bij ons verzekerd tot 25.000 euro.

Interesse? neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Verhuizen naar een andere gemeente

Bij uw verhuizing naar Berkel en Rodenrijs of uit Berkel en Rodenrijs kunt u rekenen op vriendelijke, zorgvuldige en ervaren verhuizers die waarde hechten aan uw spullen en wensen. Een goede service vinden wij erg belangrijk. Daarom zorgen wij voor verhuizers die precies weten wat ze voor u kunnen doen en waar ze u in kunnen ontzorgen.

U kunt onze goede verhuiskrachten al inhuren voor niets meer dan 25 euro per uur! Geef ons van tevoren aan wat u wenst en we zullen u zo spoedig mogelijk een offerte sturen. Zo weet u exact wat de kosten zijn van uw verhuizing van of naar Berkel en Rodenrijs.

Ervaren verhuizers bij u in Berkel en Rodenrijs

De verhuizers die werkzaam zijn bij Verhuisbedrijf Direct, zijn niet zomaar wat mensen die kunnen verhuizen. Wij hebben al ruim acht jaren ervaring met verschillende soorten verhuizingen. Ons personeel is gediplomeerd en heeft representatieve en ervaren verhuizers / klusjesmannen in dienst met goede communicatieve vaardigheden.

Ze zijn er niet alleen voor het verslepen van uw spullen maar ook om de verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen. Door deze kwaliteiten kunnen onze verhuizers u prima helpen bij uw complete verhuizing van of naar Berkel en Rodenrijs. Maar ook voor verhuizingen naar: ZoetermeerDen HaagAmsterdam en nog veel meer plaatsen kunt u bij ons terecht.

Verhuizen brengt bovendien al genoeg stress en geregel met zich mee! U kunt ons inschakelen voor het transport, maar ook voor het inpakken, uitpakken, monteren van meubels of levering van inpakmateriaal. We kunnen u werkelijk alles uit handen nemen! Vindt u het vooral belangrijk dat u goedkoop kunt verhuizen? Dat is bij onze verhuisservice geen enkel probleem. Wilt u liever zo snel mogelijk verhuizen? Vraag dan naar onze spoedservice!

Verhuizing kosten

U vraagt zich waarschijnlijk af, hoeveel kost een verhuizing mij?. Het inhuren van een verhuisbedrijf is niet zo duur als u denkt. Vergeleken met de tijd die u kwijt bent als u de verhuizing zelf doet, kan het u zelfs schelen in de kosten.

Of u nu gebruik wilt maken van een verhuizer of van een klusjesman. In de gevallen dat u gebruik maakt van een persoon en niet van een dienst dan rekenen wij voorrijkosten. Een verhuizer of klusjesman huurt u al voor slechts 25 euro per uur.

Wilt u meer informatie over de kosten? kijk dan even op onze tarieven pagina.

Ook voor een spoedverhuizing of ontruiming vanuit Berkel en Rodenrijs

Wilt u onze verhuisservice inschakelen, zodat we u kunnen helpen om goedkoop te verhuizen van, naar of binnen Berkel en Rodenrijs? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor ontruimingen, zakelijke verhuizingen en spoedverhuizingen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor de verhuisdiensten van Verhuisbedrijf Direct! Bel in Berkel en Rodenrijs naar het nummer: 085-2013070 of stuur een e-mail naar: info@verhuisbedrijfdirect.nl.

Verhuisbedrijf Direct in Berkel en Rodenrijs

Wij maken per maand ruim 100 tot 200 mensen per maand blij door middel van onze verhuisservice.   Wij hebben al jaren lang ervaring op gebied van verhuizingen & transporten. Dit doen wij zowel in Berkel en Rodenrijs als daarbuiten. Ons personeel is gediplomeerd en kan u volledig ontzorgen in uw verhuizing. Interesse? Via de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Of neem telefonisch contact met ons op voor uw verhuizing naar- / uit Berkel en Rodenrijs. Naast Berkel en Rodenrijs, zijn wij onder andere ook actief in: WarmondMoordrechtLisseVoorhout en Oegstgeest

  Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Berkel en Rodenrijs. Ook in steden als Alphen aan den RijnDordrechtSpijkenisseScheveningen en Tilburg.

 
ontruimen
track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070