Verhuisbedrijf Hoogkerk

Woont u in Hoogkerk en bent u van plan om te gaan verhuizen? Bel of e-mail dan vanuit Hoogkerk naar verhuisbedrijf Direct. Wij hebben al ruim 8 jaar ervaring in het helpen van particulieren bij een verhuizing. Als zakelijk. Wij bieden u bij de verhuizing altijd een goede prijs. Zodat het zowel voor de gene met een klein als een groot budget goed te betalen is.

 

Waarom gebruik maken van een verhuisbedrijf in Hoogkerk?

Waarom zou u een verhuisbedrijf inhuren? Er zijn heel veel redenen waarom men ervoor kan kiezen om een verhuisbedrijf in te schakelen.

Een verhuizing brengt een hoop kosten met zich mee. Ook wanneer u geen gebruik maakt van een verhuisbedrijf. Een verhuizing neemt meestal namelijk wel een aantal dagen in beslag. Het kost dus naast een hoop tijd ook een hoop geld. Wanneer u gebruik maakt van een verhuisbedrijf dan verloopt de verhuizing een stuk sneller. Wat u qua kosten een hoop kan schelen.

Verder kan een verhuizing erg zwaar zijn voor uw lichaam. Wanneer u een hoop dozen moet sjouwen en een hoop zware spullen hebt dan kan het zomaar eens gebeuren dat het in uw rug schiet. Dit wil natuurlijk niemand.  De verhuizers van Verhuisbedrijf Direct hebben veel ervaringen in het verhuizen van een hoop zware spullen. De klus is dan veel sneller geklaard en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u er fysieke problemen aan overhoudt.

Verder kunt u erop vertrouwen dat de verhuizing vakkundig wordt uitgevoerd. Ons personeel is getraind en heeft een hoop ervaringen met verhuizingen. Uw spullen komen dus onbeschadigd in uw nieuwe huis aan. Daarnaast ben u bij ons verzekerd tot 25.000 euro.

Interesse? neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Verhuizen naar een andere gemeente

Bij uw verhuizing naar Hoogkerk of uit Hoogkerk kunt u rekenen op vriendelijke, zorgvuldige en ervaren verhuizers die waarde hechten aan uw spullen en wensen. Een goede service vinden wij erg belangrijk. Daarom zorgen wij bij uw verhuizing voor de beste verhuizers die professioneel zijn en weten waar ze mee bezig zijn.

U kunt onze goede verhuiskrachten al inhuren voor niets meer dan 25 euro per uur! Geef ons van tevoren aan wat u wenst en we zullen u zo spoedig mogelijk een offerte sturen. Zo weet u exact wat de kosten zijn van uw verhuizing van of naar Hoogkerk.

Wat doet Verhuisbedrijf Direct allemaal

Ons verhuisbedrijf helpt niet alleen bij het verhuizen van uw spullen. Wij kunnen u in alles wat met verhuizen te maken heeft een handje helpen. U kunt zelf aangeven welke diensten u wilt gebruiken tijdens uw verhuizing van of naar Hoogkerk . Woont u bijvoorbeeld in een appartement in een hoge flat. En passen de spullen niet allemaal in de lift? Dan is het slim om gebruik te maken van een verhuislift.

Naast dit bestaan onze andere diensten uit het inhuren van meerdere verhuizers, levering van inpakmaterialen en/of verhuisdozen, hulp bij inpakken en uitpakken, levering van verhuisliften, (de)montage van meubels, pianotransport en ontruimingen.

Verhuizing kosten

U vraagt zich waarschijnlijk af, hoeveel gaat die verhuizing mij nou precies kosten? goede vraag. Veel mensen denken dat het inhuren van een huisbedrijf in de kosten kan lopen maar niets is minder waar.

Of u nu gebruik wilt maken van een verhuizer of van een klusjesman. In de gevallen dat u gebruik maakt van een persoon (welke taak hij / zij u ook in ontzorgt). Rekenen wij voorrijkosten. Een verhuizer of klusjesman huurt u al voor slechts 25 euro per uur.

Wilt u meer informatie over de kosten? kijk dan even op onze tarieven pagina.

Neem ook voor ontruiming of spoedverhuizing contact op vanuit Hoogkerk

Wilt u onze verhuisservice inschakelen, zodat we u kunnen helpen om goedkoop te verhuizen van, naar of binnen Hoogkerk? Neem dan contact op met ons verhuisbedrijf en de ervaren verhuizers komen naar u toe. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor ontruimingen, zakelijke verhuizingen en spoedverhuizingen. Genoeg redenen dus om voor onze verhuisservice te kiezen! Bel in Hoogkerk naar 085-2013070 of stuur een e-mail naar: info@verhuisbedrijfdirect.nl.

Over verhuisbedrijf Direct

Wij maken per maand ruim 100 tot 200 mensen blij door middel van onze verhuisservice. Wij hebben al jaren lang ervaring op gebied van verhuizingen & transporten. Dit doen wij zowel in Heeg als daarbuiten. Ons personeel is gediplomeerd en kan u volledig ontzorgen in uw verhuizing. Interesse? Via de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Of neem telefonisch contact met ons op voor uw verhuizing naar- / uit Hoogkerk.

Naast Hoogkerk zijn we onder andere ook actief in: VlaardingenWarmondLeiderdorpLisse en Moordrecht.

  Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen?

Verhuisbedrijf Direct is niet alleen actief in Hoogkerk. Ook in steden als Alphen aan den RijnDordrechtSpijkenisseScheveningen en Tilburg.

 
ontruimen
track_icon

Verhuur

Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Zo krijgt u al een verhuislift voor €80,- per uur.

hand_icon

Veiligheid

Door onze uitstekende procedure worden al uw goederen veilig getransporteerd. U bent verzekerd tot €100.000,-.

alarm_clock_icon

Uurtarieven

Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven. Zo heeft u al een verhuiskracht voor € 35,- p/u.

Zorgeloos verhuizen?

Verhuis Offerte

 


Vragen over uw verhuizing? Tips nodig?

U kunt uw vragen gratis en vrijblijvend aan ons stellen. Wij hebben immers ruime ervaring met verhuizingen 🙂

085 201 3070